Telefonovani pres modem
Moderátor: Don
- dr.Neo
- Nováček

-
Telefonovani pres modem
Zdravim!Nevim jestli to sem pri ale nic jineho ne nenapadlo.MAm v pocitaci modem(nastesti uz ne kvuli netu) a zajimalo by me jestli je nejaky program kterym bych pres ten modem mohl volat.Zebych mel ke zvukovce pripojene sluchatka a mikrofo vytocil bych cislo a volal jako bych mel sluchatko.No a taky zeby to treba nekaj upozornilo na prichozi hovor.Proste chci volat s pokojiku ale nenam tam telefoni pristroj.Diky za jakekoliv navrhy jak to vyresit.
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud to tvůj modem umožňuje a dodává se k němu potřebný software, tak většina externích (ale snad i interní, to nevim...) podporuje volání přímo z modemu, díky tomu můžeš mít v PC i telefoní seznam, můžeš přijímat hovory, etc.
Jen to musí podporovat tvůj modem a software k němu (většinou tkaové modemy bývají označeny "voice model")
Jen to musí podporovat tvůj modem a software k němu (většinou tkaové modemy bývají označeny "voice model")
Francie ... sladká Francie
- dr.Neo
- Nováček

-
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak kterej model, ale ja mel kdysi interní Microcom Deskporte Internal W a k tomu byl dodávanej soft, kterej dokonce uměl fungovat i jako záznamník! Nastavil jsem počet zazvonění, dalo se namluvit hlášku pro záznamník a bezva to fungovallo ... volání jsem moc nezkoušel, ale skutečně tam šlo udělat seznam a vytáčelo to. Jen jsem netestoval mluvení, páč jsem neměl mnikrofon. Ale určitě to šlo. A taky jsem z toho Microcomu přímo i faxoval. Analogovej modem je sice zastaralá záležitost, ale občas je potřeba třebas i faxovat 
- Fifi
- Středně pokročilý

No určitě to jde, díval jsem se do manuálu modemu Microcom Deskporte Internal/L . Mám u toho dokonce funkce záznamníku a Faxu. Nikdy jsem to však nezkoušel. Je u toho nějaká aplikace WinPhone.
Už je to dávno ale podobnou funkci jsme zkoušeli na modemu US Robotisc. S příchodem IP telefonie to už nějak ztrácí význam.
Už je to dávno ale podobnou funkci jsme zkoušeli na modemu US Robotisc. S příchodem IP telefonie to už nějak ztrácí význam.
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: