Muj problem je nasledujici a nevim cim to je. PC se z niceho nic resetuje, nekdy chvili po nabehnuti systemu, jindy dele. Mam Win2k SP4 + vsechny aktualizace. Antivirus mam AVAST 4.6 aktualizovanyho, mam novy ovladace a hardware na kterym to bezi je ok (na tomto hardwaru jsem mel pres rok minuly win2k a v poho). Pred peti dny se me to nejak zacalo bortit (posledni cinnosti: instalace norton antivirus 2005, testovani novych pameti - overclocking, mazani z registru pomoci programu Registry Cleaner, hratky se sluzbami, instalace novych OMEGA driveru), tak jsem to mnohokrat preinstaloval, ale spadlo mi NTFS, poskodili nejaky soubory a mel jsem problemy tohoto typu spolecne s problemy pri praci s diskem (neco neslo precist, neco zapsat) .... tak jsem dal format a nainstaloval novou cistou instalaci, kterou jsem si sam vytvoril pres nlite. Vse bezi v pohode, ale obcas se to proste resetne
Koukal jsem do prohlizece udalosti (aplikace) a vzdy v miste resetovani je toto:
Nelze nalézt popis ID události ( 2001 ) ve zdroji ( rasctrs ). Místní počítač možná nemá informace registru nebo soubory knihovny DLL se zprávami potřebné pro zobrazení zpráv ze vzdáleného počítače. Součástí události jsou následující informace: Protokol události je poškozen..
Nejaky Rady ? DIK