Kvalita LCD u Notebooku a celková výdrž
Moderátor: Don
- ljukk
- Nováček
-
Kvalita LCD u Notebooku a celková výdrž
Delsi dobu chci nahradit stolni PC za Notebook, chci se zeptat jakou mate zkusenost z vydrzi ( stalost barev, ostrost obrazu) u LCD a dale prumernou zivotnosti NB pri dennim pouzivani prumerne 5 hodin!? Jde mi hlavne o znacku IBM pripadne DELL. Diky
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kvalita LCD u Notebooku a celková výdrž
Stím si hlavu nedelej, při 5h ti to vydrží určitě do té doby než si koupíš new.ljukk píše:Delsi dobu chci nahradit stolni PC za Notebook, chci se zeptat jakou mate zkusenost z vydrzi ( stalost barev, ostrost obrazu) u LCD a dale prumernou zivotnosti NB pri dennim pouzivani prumerne 5 hodin!? Jde mi hlavne o znacku IBM pripadne DELL. Diky
U LCD je životnost velká, a taky nemusíš mít pořád kontrast na 100% a tím ho šetříš. Já jedu domo tak na 40% večer na 20%.
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Zhruba takhle kvalitejsi LCD nez se vice vysviti apodobne tak
jeho zivotnost je ZHRUBA 5let.
Zalezi na podminkach pouzivani,na tom kolik hodin jej uzivas,jestly nechavas LCD casto zhasinat a rozsvecet se,tedy myslym tim napriklad vypinani LCD.
nejvetsi vliv ma ted to jak dlouho kolik hodin jej budes uzivat a pak take to na jakou intenzitu jej mas.Je to jako u CRT monitoru pro nej take neni nejlepsi kdyz jede contrast i jas na maximum rychle se vysvti.Viz muj kamos ma doma
Sony a pamatuju ze kdysi mela docela pekny obra ale ted jak furt jede na mximum je uz skoor 2roky vysvicena ted to ma na maximum a vidi minimum.proste vypalene.
Taktez ja sterim LCD kdyz jede na zasuvku mam inzitu podle nastaveni v sw na 6z8 a pri najeti na bateriii pokud je silna ze zcatku tak jedu na 5z8.
To je jedno.Proste bude dobre kdyz ho nenechas zarit na maximum co dovoli.
Zase zalezi na kvalite muzes mit vyborny displej a stesti a pojedes na maximum a vysviti se malo.
jeho zivotnost je ZHRUBA 5let.
Zalezi na podminkach pouzivani,na tom kolik hodin jej uzivas,jestly nechavas LCD casto zhasinat a rozsvecet se,tedy myslym tim napriklad vypinani LCD.
nejvetsi vliv ma ted to jak dlouho kolik hodin jej budes uzivat a pak take to na jakou intenzitu jej mas.Je to jako u CRT monitoru pro nej take neni nejlepsi kdyz jede contrast i jas na maximum rychle se vysvti.Viz muj kamos ma doma
Sony a pamatuju ze kdysi mela docela pekny obra ale ted jak furt jede na mximum je uz skoor 2roky vysvicena ted to ma na maximum a vidi minimum.proste vypalene.
Taktez ja sterim LCD kdyz jede na zasuvku mam inzitu podle nastaveni v sw na 6z8 a pri najeti na bateriii pokud je silna ze zcatku tak jedu na 5z8.
To je jedno.Proste bude dobre kdyz ho nenechas zarit na maximum co dovoli.
Zase zalezi na kvalite muzes mit vyborny displej a stesti a pojedes na maximum a vysviti se malo.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!