Juiced

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

jara_mara píše:Uz parim ode dneska Juiced full a reknu vam teda, ze NFSU2 je mnohem lepsi, je to takovy divny i graficky i hratelnoste, no nevim nevim....
a kdes to koupil ??? :?
jara_mara
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara_mara »

noo jeste to oficialne tusim ani nevyslo, kdyz jsem se dnes ptal v IRC tak mi rikali za 2 tydny.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

jara_mara píše:noo jeste to oficialne tusim ani nevyslo, kdyz jsem se dnes ptal v IRC tak mi rikali za 2 tydny.
aha .... že se ptam... :lol: :oops:
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

jara_mara píše:Uz parim ode dneska Juiced full a reknu vam teda, ze NFSU2 je mnohem lepsi, je to takovy divny i graficky i hratelnoste, no nevim nevim....
Jak graficky divný ? :o) a hratelnost taky blbá ? :sad:
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Tak mám stejnej problém jak s demem když to spustím napíše Proces Juiced způsobil chybu v souboru Juiced.exe...zkoušel jsem to v ME i XP :( Nevíte co s tím ? pls poradte chcu jezdíííííííííít a tuniiiiiiiiiit :D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Rammstein píše:Tak mám stejnej problém jak s demem když to spustím napíše Proces Juiced způsobil chybu v souboru Juiced.exe...zkoušel jsem to v ME i XP :( Nevíte co s tím ? pls poradte chcu jezdíííííííííít a tuniiiiiiiiiit :D
Vyřešeno, byl to takovej nesmysl a to takovej že když jsem přepnul rozlišení na 800x60016bit tak to hodilo tu chybu a když na 800x60032bit tak to jelo:) Je to supr hra řekl bych že i lepší než NFSU2 ale jen jednu chybu to má že ty auta jsou jakoby těžký když s nima zatáčím a blbě se projíždí zatíčky :(
oupee
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oupee »

Tak uz jsem si ji chvily zahral plnou verzi a je to lepsi nez NFS2. Nejvetsi vyhoda je ze se da jezdit i ve dne a grafika neni tak komiksove neonova. V NFS2 ty auta "sedeli" nesmyslne na silnici jak prilepeny, tady se proste musi brzdit a to nekdo proste neprekousne.
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

ajaj :( a je tu problém došly mě peníze :D a nemůžu závodit :( nevíte co s tím ? :)))
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

tak už mam juiced taky :)

a můžu říci ...NFSU 1 i 2 suxxx ...totální nuda

Juiced ... naprosto ulítlá neskutečně těká nervy drásající hra ... zkurvené ukládání jakmile něco pos...e už to nejde vrátit :( ... soupeři jsou vychcaný jak mraky strkaj a ještě se zlůobí a mě ubejvaj body ...neskutečný ...

sotva už si říkáte že ste zavodou auta na tuněný prachů dost ...stačí 2-3 závody a můžete začít od znova ... v NFSU byly dragy (tady sprinty) nejednodušší záležitostí ..tady je zduše nenávidim :( taky je skoro nejezdim .... tam sem prohrál i kalhoty ...člověk se vsadí s nejslabšim autem a světe div se ono vyhraje :( ...250koní proti 300 a ten peugot ujede tomu by jeden nevěřil ...a když to dam znova a nevsadim se tak peugot všechno prohraje :) prostě tohle výviijáři udělaly opravdu k nasr... hráčů ... jinak grafika skvěla ...auto se chová mnohem více jako auto NFSU byly prostě neskutečně blbý ... rozbytelnost tu je ale omezená ale k nasr ...taky stačí ..zvlášť když vám ujde nitro :( to by pak jeden vraždil :) taky aut je tu hodně a samý lepší :) spousta Hond atd :) prostě paráda :)

grafika skvělá .... NFSU opět hnus fialovej .... už sem je taky odinstaloval a můžu říci že už si je nikdy nezahraju ...

takže Juiced je rozhodně super super super .. (i když ten tuning se dal provést mnohem lépe) .... NFSU ...fuj fuj fuj

abych jenom nechválil tak u Juiced mě neskutečně se..e konzolovost :(

jinak fakt bacha co mačkáte jednou se umčknete a není cesty zpět :) takže je to hra opravdu o nerv ....vřele doporučuji :lol: :oops:
Hard Atack
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hard Atack »

Je to hnusna arkada...
Už jen pracovní NTB :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

2Digitaldoom: lol taxem nám tu pěkně vyjádřil a počkej jak budeš nas*anej až ti dojdou peníze a nebudeš moct vstoupit do závodů !!! :evil: :sad: :evil: nevím co mám dělat závod stojí 1000$ a já mám 45$ 8-)

PS:nádherně natuněný auto :D (nechcu ho prodávat) :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rammstein píše:2Digitaldoom: lol taxem nám tu pěkně vyjádřil a počkej jak budeš nas*anej až ti dojdou peníze a nebudeš moct vstoupit do závodů !!! :evil: :sad: :evil: nevím co mám dělat závod stojí 1000$ a já mám 45$ 8-)

PS:nádherně natuněný auto :D (nechcu ho prodávat) :D
no taky už se mi stalo :) neni to krásně o nerv? :lol: :oops: musel jsem ho prodat a začít uplně od začátku :) .. prostě jak sem mohl hrát NFSU nechápu :) ty byly naprosto nemastný neslaný tahle hra má prostě náboj :) nejradši bych ji sice občas vyrval z pevného disku :) ale vždy se k ní vrátim :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Digitaldoom píše:no taky už se mi stalo :) neni to krásně o nerv? :lol: :oops: musel jsem ho prodat a začít uplně od začátku :) .. prostě jak sem mohl hrát NFSU nechápu :) ty byly naprosto nemastný neslaný tahle hra má prostě náboj :) nejradši bych ji sice občas vyrval z pevného disku :) ale vždy se k ní vrátim :)
jj je to moc krásné přijít o nervYY :D a to jsi teda začal úplně od začátku ?
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

vcelku povedena gameska,me se libi hlavne soundtrack
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rammstein píše: jj je to moc krásné přijít o nervYY :D a to jsi teda začal úplně od začátku ?
jo prostě sem prodal stávající auto koupil jsem auto třídy 8 vytunil a zase mi zbyly prachy na sázení takže vlastně uplně od začátku :) ona ta hra mi přijde vcelku nekonečná :)
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Digitaldoom píše: jo prostě sem prodal stávající auto koupil jsem auto třídy 8 vytunil a zase mi zbyly prachy na sázení takže vlastně uplně od začátku :) ona ta hra mi přijde vcelku nekonečná :)
grrrrrrrrrrrrrrrr to radši začnu úplně od začátku :D :D

a ten soundtrack mám radši vyplej :D
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

no příjde mě to takové divné, trochu to připomíná vzdáleně TEST DRIVE (pojetí závodů)
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

No toto není možný, jsem začal znova a prohrál jsem Drag :( proti Peugeotovi 206 :( a to jsem na něj vsadil 9000 :(( takže to hraju po 3. znova chjooo, potřebuju nový nervy :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Rammstein píše:No toto není možný, jsem začal znova a prohrál jsem Drag :( proti Peugeotovi 206 :( a to jsem na něj vsadil 9000 :(( takže to hraju po 3. znova chjooo, potřebuju nový nervy :D
jj ja taky v dragecch prohrál i kalhoty ...tak je nejezdim :)
B@RT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od B@RT »

je už něco čím se to celé otevře chci si prostě jen tak free zajezdit se všemi auty normální závody
Sbírka grafických karet:
3Dfx B@RT Collection

Sbírka PC:
Intel B@RT Collection
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“