Zdroj do 1500Kc

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

ICE píše:pritlac a vem 500W fortron...
jdeš s křížkem po funusu už má určitě ten levi doma :)) a upřímě ne každý potřebuje 500W za 2000,- ... já mám sice 500W levi taky ale co sem si počítal spotřebu nedostanu se přez 350W! takže 500W forton za 2000,- je taky blbost :)
bigbalu
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bigbalu »

Digitaldoom píše:
ICE píše:pritlac a vem 500W fortron...
jdeš s křížkem po funusu už má určitě ten levi doma :)) a upřímě ne každý potřebuje 500W za 2000,- ... já mám sice 500W levi taky ale co sem si počítal spotřebu nedostanu se přez 350W! takže 500W forton za 2000,- je taky blbost :)
nejde přece ani tak o výkon jako o vlastnosti zdroje (kolísání napětí, kolik má A na jednotlivých větvích a podobně)

Určitě je lepší si koupit 350W Forton než třeba 500W Eurocase :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

no tojo ale mezi tím levicomem 450W za 1650,- a fortonem 500W za 2000,- už takovej rozdíl neni aby to stálo za ty prachy navrh a to nemluvím ani o tom že nevyužije naplno ani potenciál toho leviho :)

a stejně nei se o čem bavit autor threadu už má zdroj koupenej :)
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Digitaldoom píše:no tojo ale mezi tím levicomem 450W za 1650,- a fortonem 500W za 2000,- už takovej rozdíl neni aby to stálo za ty prachy navrh a to nemluvím ani o tom že nevyužije naplno ani potenciál toho leviho :)

a stejně nei se o čem bavit autor threadu už má zdroj koupenej :)
levicom je ovsem hlucnejsi... a na fortronu jsou faj oddelene 12V vetve...
pestra
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pestra »

No lol tak si kup nejakou skrin s 400 W zdrojem jako ja a je to!!!!
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Uz ho mam doma...vypada paradne..ani se nemusi nejak upravovat..jeste obalim kabely a sup s nim do skrine ;)

Jeste sem se chtel chlapi zeptat...dal by se pasivem uchladit zdroj Forton 250W a procesor PII300MHz chci z toho udelat server takze vsechny vetracky pryc...a jestli jo hodte sem nejakej odkaz kde ten pasiv koupim..nebo jestli by nesel z neceho vyrobit...diky
JIMass
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JIMass »

Kdyz tak na tu otazku pasivniho chlazeni mi odpovidejte zde: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=38853
Tady uz bych to uzavrel...

//Jája: jj sem to nepatří
Zamčeno

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“