Taky se mi to dostalo do rukou.... rozjel jsem to... dostal jsem se někam do druhé kampaně, a totálně mě to přestalo bavit..
Stereotyp, nuda, v některých fázích až zbytečně těžké (ten level s tím pětiminutovým limitem byl pro mě absolutně nemožnej, taky jsem tam nakonec použil god-mode, abych se dostal dál...
Nudné a neohrabané zbraně, navíc nevalného počtu, věcný nedostatek střeliva, hra má být situována do Starwars prostředí, ve skutečnosti to tak ale vůbec nevypadá. Kánon SW jaksi nikde, kam se to hrabe atmosférou třeba na KOTOR. Nebo na postarší StarTrek: Elite Force 2, ať srovnáváme ten samý žánr. Hra postrádá jakoukoli dějovou linii, nějaký smysl Vašeho počínání, absolutně nehrozí to, co je na hrách krásné, tj. přikování k monitoru - "dám ještě jeden level, než půjdu spát". Hra je totiž totálně sterilní a plytká. Nudné a stereretypní prostředí.
Někomu se může líbit kooperace týmu. Opravdu to je snad jediný klad. Grafika imho nic moc, a to jsem jel všechno na max v 1280x1204. Nějak mi nesedla hlavně svým "HALO" designem.
Nevím, proč bych to měl dohrávat. Zklamání. Hratelnost silně pokulhává. Další tuctová 3D akce, nic víc. Nebo řekněme to na rovinu .. imho pěkný shit.
Nechápu, jak to mohlo dostat třeba na Tiscali 89 % procent (recenze Frix - ...)..
No, asi začnu více číst gamacenter - recenzováno "legendárním" Janem Eislerem alias ICEm ("původní" Score, KLAN, jehož jsem byl nadšeným předplatitelem atd...... )
To je pro mě pan RECENZENT - a ejhle - hra dostala 67 procent -
PRO - stírání slizu z helmy, slušná grafika
Proti - prakticky všechno: atmosféra, hratelnost…
http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=9115&cat=28
Nic naplat, jde o jednu z těch nových her, kterým prostě chybí jakákoli duše. Shit na druhou. //EDIT : na místě jsou i mnohem silnější slova..... jsem prostě rozčarován nebetyčnou plytkostí hry...