Star Wars: Republic Commando

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Emmerich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Emmerich »

nebylo to zas moc tezky jen nejaky usek.....jinak pohodovka :)
doufam,ze vsechny chybky z tohoto dilu autori v druhem dilu spravi(delkahry,multak....)... :)

ja chtel hrat po siti a jaksi me to neslo tak nevim. :cry:
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

ja sem hrál jen demo ale moc se mit líbilo myslim ze takovejdle styl hry tady chibí
a těžkí se mito moc nezdálo nevim ale hral sem jen to demo takže těžko soudit

edit// tak si byl rchlejší
Emmerich
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Emmerich »

demo je celkem lehky,i kdyz je to kolo z posledni planety. :-D
Derec
Začátečník
Začátečník

Nelze zapnout FSAA

Příspěvek od Derec »

Mám takovej problém s touto hrou, v nastavení grafiky mi nejde zapnout FSAA, je to defaultně nastaveno na vypnuto a hotvo, nevíte někdo kde se to dá zapnout (třeba i úpravou nějakého konfiguračního souboru).
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Taky se mi to dostalo do rukou.... rozjel jsem to... dostal jsem se někam do druhé kampaně, a totálně mě to přestalo bavit..

Stereotyp, nuda, v některých fázích až zbytečně těžké (ten level s tím pětiminutovým limitem byl pro mě absolutně nemožnej, taky jsem tam nakonec použil god-mode, abych se dostal dál...

Nudné a neohrabané zbraně, navíc nevalného počtu, věcný nedostatek střeliva, hra má být situována do Starwars prostředí, ve skutečnosti to tak ale vůbec nevypadá. Kánon SW jaksi nikde, kam se to hrabe atmosférou třeba na KOTOR. Nebo na postarší StarTrek: Elite Force 2, ať srovnáváme ten samý žánr. Hra postrádá jakoukoli dějovou linii, nějaký smysl Vašeho počínání, absolutně nehrozí to, co je na hrách krásné, tj. přikování k monitoru - "dám ještě jeden level, než půjdu spát". Hra je totiž totálně sterilní a plytká. Nudné a stereretypní prostředí.

Někomu se může líbit kooperace týmu. Opravdu to je snad jediný klad. Grafika imho nic moc, a to jsem jel všechno na max v 1280x1204. Nějak mi nesedla hlavně svým "HALO" designem.

Nevím, proč bych to měl dohrávat. Zklamání. Hratelnost silně pokulhává. Další tuctová 3D akce, nic víc. Nebo řekněme to na rovinu .. imho pěkný shit.

Nechápu, jak to mohlo dostat třeba na Tiscali 89 % procent (recenze Frix - ...)..

No, asi začnu více číst gamacenter - recenzováno "legendárním" Janem Eislerem alias ICEm ("původní" Score, KLAN, jehož jsem byl nadšeným předplatitelem atd...... )

To je pro mě pan RECENZENT - a ejhle - hra dostala 67 procent -

PRO - stírání slizu z helmy, slušná grafika
Proti - prakticky všechno: atmosféra, hratelnost…
http://www.gamecenter.cz/Default.asp?artid=9115&cat=28

Nic naplat, jde o jednu z těch nových her, kterým prostě chybí jakákoli duše. Shit na druhou. //EDIT : na místě jsou i mnohem silnější slova..... jsem prostě rozčarován nebetyčnou plytkostí hry...
show must go on..
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Smarja to je ale p*covinka!
Aspon, ze to dobra vypada.

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nelze zapnout FSAA

Příspěvek od J X P »

Derec píše:Mám takovej problém s touto hrou, v nastavení grafiky mi nejde zapnout FSAA, je to defaultně nastaveno na vypnuto a hotvo, nevíte někdo kde se to dá zapnout (třeba i úpravou nějakého konfiguračního souboru).
vim ze to je trochu pozde a ze to mas uz mozna vyreseny, ale nikdo neodpovedel tak to sem napisu. Pokud chces ve hre zapnout FSAA (2/3/4) pak musis zapnout volbu na touto a to Vertical sync. Pokud ji mas zaplou pak uz jde vybrat jakou FSAA si prejes ;).
---
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“