miranda

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
jack68
Začátečník
Začátečník

miranda

Příspěvek od jack68 »

Nevite nekdo jestli existuje nejaky plugin do mirandy ktery odhali i lidi co jsou invisible?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Goldnoob team proud member!
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Thellwin píše:Řeší se to už tady ...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36729
Diky
Jsem si stahl plugin a nahral ho do slozky plugin,ale porad lidi co jsou invisible tak nevidim :(
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jack68 píše:
Thellwin píše:Řeší se to už tady ...

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=36729
Diky
Jsem si stahl plugin a nahral ho do slozky plugin,ale porad lidi co jsou invisible tak nevidim :(
nevite nekdo jak to nastavit?
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

pouziva nekdo tuto funkci?
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

To fungovalo. Teď už né. U ICQ nám to zatrhli. Teď se všichni, co sou offline, hlásej, že sou invisible, což je dosti prasárna a je to k prdu. Takže to už nejde. Šmitec. Tečka .
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Sleepy.664 píše:To fungovalo. Teď už né. U ICQ nám to zatrhli. Teď se všichni, co sou offline, hlásej, že sou invisible, což je dosti prasárna a je to k prdu. Takže to už nejde. Šmitec. Tečka .
Chapu.Skoda.Dik
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nevím co chcete :) když je někdo invisible tak je to asi tím že nechce bejt rušen, a pokud chce aby vy jste ho viděli jako invisible tak vám to musí dovolit on, a ne vy :D
ignorelist: kremrole a dezoláti
SleepY.664
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SleepY.664 »

zombux píše:a pokud chce aby vy jste ho viděli jako invisible tak vám to musí dovolit on, a ne vy :D
Přoč by mi to měl dovolovat :P Rád vidím, kdo se předemnou marně pokouší skrejvat :roll: Jen u ICQ mé potřeby nechápou :evil:
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Sleepy.664 píše:
zombux píše:a pokud chce aby vy jste ho viděli jako invisible tak vám to musí dovolit on, a ne vy :D
Přoč by mi to měl dovolovat :P Rád vidím, kdo se předemnou marně pokouší skrejvat :roll: Jen u ICQ mé potřeby nechápou :evil:
u jinych komunikatoru to jde(napr.miranda,aol atd?)?
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

ale porad tohle funguje..blokovany je to jen u ICQ5..a to moc lidi stejne nepouziva..
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Huggi píše:ale porad tohle funguje..blokovany je to jen u ICQ5..a to moc lidi stejne nepouziva..
Ja si stahl ten plugin do mirandy a bohuzel mi to nezobrazuje lidi co jsou invisible i kdyz pouzivaji mirandu,atd
Huggi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Huggi »

no podle toho jakej plugin ono jich je plno..ja newim nedavno mi odesel HDD a ted mam jinou mirandu a uz tam tenhle plugin nemam..
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Huggi píše:no podle toho jakej plugin ono jich je plno..ja newim nedavno mi odesel HDD a ted mam jinou mirandu a uz tam tenhle plugin nemam..
Nefunguje,zablokovali to na serveru.....tím pádem to nebude fungovat ani na icq2003,4 atp.
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Tak už to zase jede :twisted: :roll:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

Luks píše:Tak už to zase jede :twisted: :roll:
me to nejede.Pouzivas mirandu a plugin i seek?kdyz je poradny invisible tak ho vidim offline
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

jack68 píše:
Luks píše:Tak už to zase jede :twisted: :roll:
me to nejede.Pouzivas mirandu a plugin i seek?kdyz je poradny invisible tak ho vidim offline
na 110% to funguje,samozrejme za predpokladu ze si stahnes nejnovejsi verzi pluginu, treba zde http://etplanet.com/bio/miranda/icq.dll
0118 999 881 999 119 7253
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

cool.user píše:
jack68 píše: me to nejede.Pouzivas mirandu a plugin i seek?kdyz je poradny invisible tak ho vidim offline
na 110% to funguje,samozrejme za predpokladu ze si stahnes nejnovejsi verzi pluginu, treba zde http://etplanet.com/bio/miranda/icq.dll
nahral jsem to do adresare miranda/plugins (vlastne jsem prehral puvodni icq.dll
a porad to nefunguje
vytvoril jsem si novy ucet a spustil jsem icq pres go.icq.com a mirandu.
na mirandu jsem se tvaril jako invisible a presto me slo videt na go.icq.com a pritom jsem byl invisible.A kdyz jsem nastavil invisible na go.icq.com tak v mirande jsem ho videl offline.nevim kde je problem.jaktoze na go.icq.com jsem se videl invisible.Funguje to persne obracene :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

jack68 píše:nahral jsem to do adresare miranda/plugins (vlastne jsem prehral puvodni icq.dll
a porad to nefunguje
na mirandu jsem se tvaril jako invisible a presto me slo videt na go.icq.com a pritom jsem byl invisible.A kdyz jsem nastavil invisible na go.icq.com tak v mirande jsem ho videl offline.nevim kde je problem.jaktoze na go.icq.com jsem se videl invisible.Funguje to persne obracene :(
a zapnul sis skenovani statu?
0118 999 881 999 119 7253
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

cool.user píše:
jack68 píše:nahral jsem to do adresare miranda/plugins (vlastne jsem prehral puvodni icq.dll
a porad to nefunguje
a zapnul sis skenovani statu?
asi ne.Kde se to prosim nachazi?To nemuzu najit?A jaktoze jsem se na go.icq.com videl invisible?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“