Co vy na DFI LANParty UT nF3-250Gb?

Pro procesory AMD Athlon 64, Athlon 64 X2, Athlon FX, Opteron, Sempron a další.

Moderátor: Eddward

mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Co vy na DFI LANParty UT nF3-250Gb?

Příspěvek od mina »

Ta deska se mi podle ty recenze na Anandtechu docela dost zalibila, ale se znackou nemam jakxi tu cest, tak by sem se chtel zeptat, co se od ty desky da do budoucna cekat. Myslim biosy, reklamace apod. Sem odkojenec Abitu, tak proto tyhle dotazy. Taky bych se chtel zeptat, co si o ni myslite vy. protoze ptat se tady na to jestli ji nekdo ma, asi nema smysl...

Dikec :wink:
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Mě se zamlouvá :) Snad reklamace nebudou. :wink:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Mno me prave taky, ale az nejak moc, tak proto se ptam jestli tam neni nekde nahodou skrytej hacek...
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

DFI patri na sA mezi nejlepsi desky a verim, ze na A64 to bude podobne, ale prakticke zkusenosti zatim chybi.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
TOPIČ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TOPIČ »

Jiri Drak píše:DFI patri na sA mezi nejlepsi desky a verim, ze na A64 to bude podobne, ale prakticke zkusenosti zatim chybi.
SOUHLASÍM :up:
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

firma je to suntska,jejich jedina deska co se povedla byla NFII ULTRA INFINITY,jinak samy totalni sunty ktery ani neprosly vsemi testy na ruznejch serverech,ale ta INFINITY byla bozska,FSB slo klidne i na 270MHz! a stabilne,pokud by se ta nova UT nf3 ujala a byla dobra tak ve verzi pro s939 bych ji bral hned.
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

cas ukaze,az budou nejake testiky tak se uvidi.jaka tipujete ze bude cena?
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jedinej obsahlej test co sem nasel je na tom Anandtechu. Na cenu sem se ptal u jednoho distributora DFI v Litomericich a prej 3750, coz mi teda pride setsakramentsky dobra volba - ja uz sem se rozhod, du do ni, ale prej k nam pridou az v rijnu... :(
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Takze sem zjistil, ze ji maji ve fy. LOSAN a maj je skladem v pobocce v Litomericich, takze kdyby mel nekdo zajem, muze se na ne obratit. Kdystak mi dejte vedet co a jak, protoze ja byl nedockavej a obednal ji z nemecka...
Iguka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iguka »

Někde jsem četl, že u této desky se při zvednutí sběrnice kolem 280 MHz, až moc zahřívá čipová sada, která je chlazena pasivem. Co vy na to, je to pravda? Chci ji totiž osadit Sempronem 2600+ a nataktovat.
3600 + Ninja2, B450 Tomahawk, A-data S11pro 512MB, 4x8GB DDR4 crucial 3000 cl15@3600 cl16, GTX 1050Ti KalmX, KC400 240GB, Fractal R4, Corsair RM650x, LCD 22" W2220P, Win10Pro
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Tuhle desku bych chtěl koupit pro Athlon 64 3000+, který už mám doma, takže bych chtěl slyšet vaše názory, připomínky rady atd. Díky za každý post :) ...
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

GoodMan píše:Tuhle desku bych chtěl koupit pro Athlon 64 3000+, který už mám doma, takže bych chtěl slyšet vaše názory, připomínky rady atd. Díky za každý post :) ...
zítra ji budu mít doma, pak dám vědět.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

IMHO je to nejlepší deska s nForce3 pro socket 754
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

nevím, já žádnou nestabilitu nezaznamenal a zahřívání zatím teda nesleduju. Jak můžeš vidět....frekvence vysoko nad 300 nejsou zrovna problém. Provozuju na tom toho Semprona 2800+....bohužel se dvěma moduly jen na 2400 MHz. S jedním je to trhač asfaltu. Ale jestli si mám vybrat 512 MB RAM a rychlejší takt procáku a nebo 1024 MB a stále docela slušnej takt procáku, tak si vyberu to druhé. Samo na default napětí a v podstatě ledovej chladič box. Tyto problémy jsou ale spíše způsobeny čipovou sadou a socketem než samotnou deskou. Imho je to docela dobrej kus hardwaru a pro Semprony jako dělaný.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Smith píše:
GoodMan píše:Tuhle desku bych chtěl koupit pro Athlon 64 3000+, který už mám doma, takže bych chtěl slyšet vaše názory, připomínky rady atd. Díky za každý post :) ...
zítra ji budu mít doma, pak dám vědět.
Tak co, už máš otestováno? Datum koupě téhle desky se mi pomalu blíží, jsem rád za každé reakce ...
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

GoodMan píše:
Tak co, už máš otestováno? Datum koupě téhle desky se mi pomalu blíží, jsem rád za každé reakce ...
Nie je to sice od Smitha, ale testoval som ju aj ja:
http://www.pretaktovanie.sk/modules.php ... 1118624595
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

OBR píše:firma je to suntska,jejich jedina deska co se povedla byla NFII ULTRA INFINITY,jinak samy totalni sunty ktery ani neprosly vsemi testy na ruznejch serverech,ale ta INFINITY byla bozska,FSB slo klidne i na 270MHz! a stabilne,pokud by se ta nova UT nf3 ujala a byla dobra tak ve verzi pro s939 bych ji bral hned.
DFI a sunty???LOLLLLLLLLL.......tak to slysim poprvy :lol:

btw s DFI byl udelanej record na P4....tusim neco kolem 7 ghz....podle testu zadna jina deska tuhle frekvenci nezvladala(FSB)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

no, on OBR asi kecal z hladu a taky datum je září, to se ještě ódy na DFI moc nepěly. Jinak bych chtěl vědět kolik desek alespoň najede do Winů s frekvencí 340 MHz. 8-)
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

Meridius píše:no, on OBR asi kecal z hladu a taky datum je září, to se ještě ódy na DFI moc nepěly. Jinak bych chtěl vědět kolik desek alespoň najede do Winů s frekvencí 340 MHz. 8-)
no řekl bych že Abit by to zvládl se nejakym odzkoušeným biosem.....Kámoš ma doma Abita,tak to s nim testnu a pak reknu kam ta deska pujde-:)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Highlander píše:
Meridius píše:no, on OBR asi kecal z hladu a taky datum je září, to se ještě ódy na DFI moc nepěly. Jinak bych chtěl vědět kolik desek alespoň najede do Winů s frekvencí 340 MHz. 8-)
no řekl bych že Abit by to zvládl se nejakym odzkoušeným biosem.....Kámoš ma doma Abita,tak to s nim testnu a pak reknu kam ta deska pujde-:)
Jo Abit by mohl...toho jsem chtěl před tou DFI, ale nebyl k sehnání, tak jsem šáhnul po této.
Zamčeno

Zpět na „Socket 754, 939 a 940“