Problem s palenim LG 4082B (vyriesene)
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Fe3C
- Začátečník

-
Problem s palenim LG 4082B (vyriesene)
Zdravim. Problem je v tom, ze napalit napali, ale ked NERO verifikuje, tak okolo tych 60-75% sa vyskytnu chybu typu "nieje zhodne so zdrojovym suborom". Ak takto napalim film, tak je to celkom OK, film ide. Ale ak data tak to uz je problem. Neda sa rozpakovat a podobne. Na vsetkom mam zapate UDMA, palim na Imation DVD - aj + 8x vyrobca Fuji. Rychlost zapisovania je 4x. Ak vsak palim na prepisovatelne TEAC 4x tak je vsetko OK. Uz som skusal aj ine znacky DVD -+ a vzdy to iste. U kamosa isla v pohode.
Napaloval som aj cez BS Recorder ci aky to je co bol k napalke.
Firmaware je najnovsi.
Ide o to, ci sa mi vyplati reklamovat ked inde ide. Asi nie. Uz neviem v com to moze byt. Isla uplne v pohode.
Napaloval som aj cez BS Recorder ci aky to je co bol k napalke.
Firmaware je najnovsi.
Ide o to, ci sa mi vyplati reklamovat ked inde ide. Asi nie. Uz neviem v com to moze byt. Isla uplne v pohode.
Naposledy upravil(a) Fe3C dne úte 28. čer 2005, 13:30, celkem upraveno 1 x.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
jo, palim v NERO 6.6.0.3 tusim. Verziu neviem teraz presne na chlp. Nie som doma. V alcohole sa da kopirovat len z image nie? A ma to aj verifikaciu? Hlavne o tu verifikaciu mi ide...lebo napalit napali len nikto nevie ze ako. Mam al Alcohol doma. V inom kompe som napalil DVD bez chyb. Este si poziciam od kamosa jeho napalku a uvidim.
Mal som nedavno problemy so zdrojom ale kupil som novy Thermaltake 420W takze to by malo zatim stacit. Este dam reinstal XP a snad to bude OK ale nedavno som reinstaloval.
Moze to byt sposobene ovladacmi na IDE?
Mal som nedavno problemy so zdrojom ale kupil som novy Thermaltake 420W takze to by malo zatim stacit. Este dam reinstal XP a snad to bude OK ale nedavno som reinstaloval.
Moze to byt sposobene ovladacmi na IDE?
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
....jasne, skor to islo uplne pekne bez problemov.
Spravil som reinstall Win XP + SP1. Je tam NERO 6.6.0.8a a stale to iste. Sem-tam sa podari napalit ked dam "copy on the fly". Ale inak nic. Kupil som aj ine media TRAXDATA 4x DVD+ a palil som ich dvojkou. Aj tam to iste.
Skusil som palit aj cez alcohol 120 len to nemam ako skontrolovat...jedine vsetko co som napalil musim aj naistalovat...to som este nestihol tak neviem. Skoda ze cez alcohol musim najprv vytvorit image suborov z disku ktore chcem palit. Takze uvidim co dalej ale ide mi to dost na nervy. Nemam sajnu co to tam moze sarapatit.
Asi by som mal skusit starsie NERO 6.3.x.x. Aj ked sa mi zda ze som ho skusal...no uvidime. Ak mate nejaky napad tak sem s nim.
Zatim dakujem
Spravil som reinstall Win XP + SP1. Je tam NERO 6.6.0.8a a stale to iste. Sem-tam sa podari napalit ked dam "copy on the fly". Ale inak nic. Kupil som aj ine media TRAXDATA 4x DVD+ a palil som ich dvojkou. Aj tam to iste.
Skusil som palit aj cez alcohol 120 len to nemam ako skontrolovat...jedine vsetko co som napalil musim aj naistalovat...to som este nestihol tak neviem. Skoda ze cez alcohol musim najprv vytvorit image suborov z disku ktore chcem palit. Takze uvidim co dalej ale ide mi to dost na nervy. Nemam sajnu co to tam moze sarapatit.
Asi by som mal skusit starsie NERO 6.3.x.x. Aj ked sa mi zda ze som ho skusal...no uvidime. Ak mate nejaky napad tak sem s nim.
Zatim dakujem
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nebo zkus nejnovější 6.6.0.14.
Tady je i s češtinou: http://www.cdrhard.com/software/software.htm
Tady je i s češtinou: http://www.cdrhard.com/software/software.htm
Bathory
- Fe3C
- Začátečník

-
vdaka. Dobra stranka...zrejme ta to stalo nejaky ten cas. Dobre programiky pekne pokope. A testy super...otestovane asi vsetko co sa dalo. kazdopadne potestujem a dam vediet v com to bolo.
Este by ma zaujimalo aky softik alebo ako by som mohol nahradit test co ma NERO...myslim ten verify data.
Cize nie kvalitu zapisu ani nic take ale porovnat napalene data voci zdrojovym. Da sa to nejako? Alebo iba tak, ze vsetko napalene vyskusam nainstalovat. Diky
Este by ma zaujimalo aky softik alebo ako by som mohol nahradit test co ma NERO...myslim ten verify data.
Cize nie kvalitu zapisu ani nic take ale porovnat napalene data voci zdrojovym. Da sa to nejako? Alebo iba tak, ze vsetko napalene vyskusam nainstalovat. Diky
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
V tom CD/DVD Speed u Nera je i scan sektorů, pokud máš nějaké pochybnosti, tak tím protáhni médium a uvidíš. To porovnávání dat je též záležitost kvality čtení a ta je u různých mechanik "jak jinak" různá. Spíš se soustřeď na kvalitu pálení, pokud budeš dobře pálit, nemusíš nic porovnávat.Fe3C píše:Este by ma zaujimalo aky softik alebo ako by som mohol nahradit test co ma NERO...myslim ten verify data.
Bathory
- Fe3C
- Začátečník

-
Vcera som spravil scan sektorov o ktorov pises v CD/DVD speed a vysledok bol taky, ze vsetky boli zelene...cize 100% OK. No pred tym, po paleni vo verifikacii som mal errori. Tak som z toho trosku mimo. Nerozumiem tomu. Skusim mozno vycistit cocku. Staci 60% lekarsky lieh? Dal by som aj silnejsiu domacu ale ta zevraj nechava povlak.
Uz som skusal rozne verzie Nera. Skusim Win on DVD alebo daco ine. Aj Alcohol som skusal a zda sa ze tomu sa podarilo napalit celkom ok.
Inak v tom CD/DVD speed akurat zistim ktory je poskodeny alebo necitatelny....ale nie zle napaleny. Ci mylim sa?
Inak kde sa v Neru zapina graficke zobrazenie napalovania. Zevraj sa to da... zatim vdaka moc.
Uz som skusal rozne verzie Nera. Skusim Win on DVD alebo daco ine. Aj Alcohol som skusal a zda sa ze tomu sa podarilo napalit celkom ok.
Inak v tom CD/DVD speed akurat zistim ktory je poskodeny alebo necitatelny....ale nie zle napaleny. Ci mylim sa?
Inak kde sa v Neru zapina graficke zobrazenie napalovania. Zevraj sa to da... zatim vdaka moc.
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Fe3C
- Začátečník

-
Ale tou chybou sa musim zaoberat nakolko sa mi potom nejaky image napaleny na dvd a nasledne nacitany do deamon tools pocas instalacie napise chybu v tom mieste, kde zhruba boli chybi pri verifikacii.
Ale ide o to, ze cez vikend som na to prisiel. Zafungoval marfiho zakon, a bola to jedina vec ktoru som nepozeral...a sice ramky. Spustil som memtest a bolo tam mrte chyb. Po vymene ramiek vsetko funguje ako ma.
Kazdopadne dakujem za rady a vasu snahu pomoct.
Ale ide o to, ze cez vikend som na to prisiel. Zafungoval marfiho zakon, a bola to jedina vec ktoru som nepozeral...a sice ramky. Spustil som memtest a bolo tam mrte chyb. Po vymene ramiek vsetko funguje ako ma.
Kazdopadne dakujem za rady a vasu snahu pomoct.