Potřeboval bych ale nějakou co tiskne i s se samostatným černým inkoustem - měl jsem EPSON C64 a ta bez barevného inkoustu černě netiskla (potřebovala všechny inkousty aby tiskla!!!!)
PLZ help!!!!

tak tak, levný HP- řada 3750 apod. nic moc. Já mám Canon IP 1500 a má jednu vadu - rel. malé zásobníky (asi jako to levné HP), černá pojme tak 10 ml a barevna tak 16 ml dohromady. na sem tam tisk v poho, ale jinak ...masakr_cz píše:Ja bych sel do nakyho Canona, s hp nemam vubec dobry zkusenosti.

No jestli chceš jenom černě, tak si kup tu laserovku. http://www.agen.cz/main.php?act=showtxt ... &catid=154Andrw píše:WTF........já nechci barevně jaa chci černě i bez dalších inkoustů!!!!!!

Tohle bohužel platilo pouze do řady tiskáren HP DJ 8xx, následující řada HP DJ 9xx dokázala to samé, ale po určité době se zničila elektronika v tiskárně, nové HP DJ už bohužel i díky masivním ovladačům neumožňují tisk s prázdnou barevnou cartridgí.pr.skavka@seznam.cz píše:mno, muzes tisknout cerne i bez barev?
...ANO, ale barevny kartridge tam budou muset asi byt.. co te potesi - NEMUSI uz vsak obsahovat inkoust (zkusenosti s HP870) - pro tisk vyzadovala obe kazety, ale cerne sem v poho tiskl, i kdyz uz byla barva vyparena