GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Tohle je prostě kárka :)

a zajímavé je že ji vždy najdete na jednom fleku :) ten chlápek co mu patří musí bejt prachatej :))

Ford GT40 v podání GTA SA :

Obrázek
Nidzo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nidzo »

Jasper píše:
Nitram píše:Mám takový menší problém.Mě se tam nezobrazujou lidi někdy je nevidim vubec a někdy jen obrysy.U kamoša to jede v poho.My Pc:AMD-Athlon XP 2800+,ATI Radeon 9200 SE,RAM 256 DDR 400Mhz.kamošovo PC:AMD-Athlon Xp 2400+,GeForce FX 5200 ,RAM 512 SDRAM 133MHZ.Nevíte proč se mi nezobrazují???????????
Ja bych rekl ze problem bude v grafice. Protoze uz jsi ctvrty clovek co ma radeon 9200 a blbnou mu postavy (ruzne blikaji, mizi a tak ...)
JJ, dela to skoro kazdemu s 9200, prozatimni reseni je pry 3.8, anebo pockat na 5.7....jiny reseni sem nenasel..
Nidzo.cz - programování, webdesign, život v UK... :)
wit
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wit »

hmm..jak mi to asi pojede na 1.2GHz, 512RAM a 9600(420/500)
časy se mění a my s ním
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

2 WIT: na pytel :roll:

kámoš to hraje na Barton 2500+ (1,8GHz), 512 RAM, ATI 9200 (default) - 1024x768 (high - medium) detaily - prý je to hratelné :-D
Každej podle možností.
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Digitaldoom píše: Ford GT40
tohle taky neni nejhorsi ... :-D
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

cr89azy píše:
Digitaldoom píše: Ford GT40
tohle taky neni nejhorsi ... :-D
no fuj ! takhle to hraješ ? to je humus obraz ...na to se neda nai koukat :)

jinak autíko dobrý ale na GT40 :)
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

na mojej zostave hram 1600na 1200 full detaily a dohladnst,,,,,,ale mam PROBLEM

vo videach mi nejde zvuk ani radio v aute..............mam SB audigy a creative 5.1 repro...neviete cimto bude?

//TomV : smazán duplicitní příspěvek. Jednou to stačí. Pokud jde o problém, tak si říkám, jestli to nebude tím SoundBlasterem... :twisted:
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Obrázek
Nehody ruleZ... :oops: (takhle to hraju ja)

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

hej ludia ako spravim ten posahany vodicak ? :evil:
tam mam skakt cez taku haluz co ide hore a mam po tom preist dvoma kolesami ale damage je totalne nemozne nespravit a skocit a tocit sa a padnut zasa na koles tak to teda nechapem ako, ved maximalne spravim mozno 240 stupnov a viac nie :/ 360 sa neda
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
C@esar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od C@esar »

expLorer píše:hej ludia ako spravim ten posahany vodicak ? :evil:
tam mam skakt cez taku haluz co ide hore a mam po tom preist dvoma kolesami ale damage je totalne nemozne nespravit a skocit a tocit sa a padnut zasa na koles tak to teda nechapem ako, ved maximalne spravim mozno 240 stupnov a viac nie :/ 360 sa neda
myslis to ked mas pomocou rampy preskocit cez 2 auta a pritom sa otocit?? pozri si video ako na tu rampu vyjde comp (len po kraji kolesami) a musis tiez drzat sipku do strany aby si sa spravne otocil...
CPU: AMD64 Winchester 3000+@1,8GHz , VCore 1,4V; Cooler: TT Tower 102; MB: Abit AV8; RAM: 2,5 GB; HDD: Seageate Barracuda 120GB 7200rpm 2MB cache; 2x Seageate Barracuda 250GB SATA 7200.10 16MB cache (raid 0) VGA: ASUS Radeon x1950, 512MB, AC Accelero X2; Mechaniky: Asus DVD-E616P, DVD-RW LG; Audio: Creative Sound Blaster Audigy2 ZS; Case: MidiTower 3R System Neon Light/AKASA 460W; Repro: Creative Inspire P580 5+1; Mouse: Logitech MX1000; Keyboard: Logitech Internet Navigator; Monitor: HP w2207h
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

ted sme to hral tri hodiny a sem v misy od Big Smoka jak mam na te motorce se spolujjezdcem setrelit Fredda, ale je to hruza.... pouziva hrozny zkratky.... a kdyz se mi povedlo se za nim drzet tak ho ten muj nesesreli... zkusim do nej narazit.... ale je to hruza.... mise od Rydera byly teda docela narocny... porad naky vykradani.... jeste chybi mise od BS a pak od tamty nebo co to je jak musim k ni dojet s tim poskakujicim autem :) jinak je to super.... ale mam FPS kolem 10-25 :sad: ale co..... proste grafika uz mi nestiha... hraju to na 1024*786 a detaily na high.. asi je dam trosku niz..... jinak je to dobry.... ale ta Smoka mise je hruza.. teda pro me.... jednou sem skoncil v nemocnici... po te misy s tou pisnickou a tema sipkama... me napadli nejaky gangstri... a vybouch sem... :-D
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

ManchesterUnited píše:blááá
Jen za ním v klidu celou dobu jeď a on po chvilce zastaví a sesedne, tak ho zlikviduj ;) (má sebou asi 3 kumpány)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:lol: tie misie s tou Catalinou su brutalne, tie jej sadomaso praktiky a tie hlasky :lol:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Joži píše::lol: tie misie s tou Catalinou su brutalne, tie jej sadomaso praktiky a tie hlasky :lol:
Jn, taky ted delam pro Catalinu. Ty jeji hlasky sou drsne. Ted nemuzu udelat tu misi s ni jak mam honit ty 3 chlapky na buginach a ukrast jim ty kufriky. Ale to pude. Musim jen ziskat vetsi praxi s rizenim te buginky :D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jasper píše:
Joži píše::lol: tie misie s tou Catalinou su brutalne, tie jej sadomaso praktiky a tie hlasky :lol:
Jn, taky ted delam pro Catalinu. Ty jeji hlasky sou drsne. Ted nemuzu udelat tu misi s ni jak mam honit ty 3 chlapky na buginach a ukrast jim ty kufriky. Ale to pude. Musim jen ziskat vetsi praxi s rizenim te buginky :D
když tak je o quad :);) ...jinak ten se ovládá naprosto blbě ještě když ta kráva navíc neumí střilet :) ale nic ti nebrání jí pomoct :);)
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:) uz mam vsetky misie za sebou, tie buginy boli lahucke, na zadnych kolesach s buginou je maso :roll:
pozeraj si tie videa ci ako to nazvat, tie hlasky stoja za to, aj ked kazde druhe slovo je f*ck :lol:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Ale ty skoky na motorkach jsou rulezni. Jedu takhle na kopci, a spadnu z velkeho srazu, 5s letim dolu a normalne dopadnu na kola a jedu dal :stupid:
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

Jasper píše:Ale ty skoky na motorkach jsou rulezni. Jedu takhle na kopci, a spadnu z velkeho srazu, 5s letim dolu a normalne dopadnu na kola a jedu dal :stupid:
:roll: :roll: no a? aspon sa nenervacis ze padnes :roll:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Jasper píše:Ale ty skoky na motorkach jsou rulezni. Jedu takhle na kopci, a spadnu z velkeho srazu, 5s letim dolu a normalne dopadnu na kola a jedu dal :stupid:
no a ? je to GTA :lol: :oops:

jinak mě štve že nemůžu tunit motorky :( a taky mě štve že nevim kde je letecká škola :( a pak mě štve toho šílenýho ježdění za misema a hlavně když se mi to nepovede a já tam jak debil musim jet přez půl mapy znova ..že ty mise prostě nejdou přeskakovat :(
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Digitaldoom píše:jinak mě štve že nemůžu tunit motorky :( a taky mě štve že nevim kde je letecká škola :( a pak mě štve toho šílenýho ježdění za misema a hlavně když se mi to nepovede a já tam jak debil musim jet přez půl mapy znova ..že ty mise prostě nejdou přeskakovat :(
letecka skola ve tretim meste na severnim letisti
0118 999 881 999 119 7253
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“