Vyběr mobilního telefonu do 4000

Mobilní telefony, PDA a MDA zařízení.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

no siemens má firmware pěkně na shit znam dva lidi ktery maj MC60 a nadávaj na něj at už jenom kvuli tomu že se po vyfoceni nedá uložit obrázek
a nebo kvuli tomu že se seká maj novej firmware a ten taky nepomohl
:?
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Ať se s tím telefonem nauči zacházet, protože po výměně firmware je telefon jako nový, čili fukční. Takové problémy jsem opravdu na žádném Siemensu neviděl. :?
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
blackdot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od blackdot »

A co takhle Motorolu MPx 200 :-) Ma otevreny OS a s tim se daji delat veci :-)
Zeb
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zeb »

Asi budu kupovat CX65 - este potrebuju nekde videt v akci ten jeho display - prej ma celkem spatny rozliseni a pomalou odezvu :?
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Zeb píše:Asi budu kupovat CX65 - este potrebuju nekde videt v akci ten jeho display - prej ma celkem spatny rozliseni a pomalou odezvu :?
Ten telefon mam, a celkem dobry. Mensi odezvu displeje sem nespozoroval, displej ma trochu vetsi pixely, ale zase je opravdu velky. A ty pixely neberu jako nevyhodu (uz sem si asi zvykl).
A navisc si na tydle siemensy muzes vylepsit firmware podle svych predstav. Exsistuje spousta patchu, ktere pridavaji ruzne funkce a tak...
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Telefon je vybaven TFT displejem, tudíž jsou odezvy na špičkové úrovni a nemusíš se žádných důchů bát. Vzhledem k poměru velikosti a rozlišení je displej ve srovnání třeba s Nokiíí 6680 dost hrubý, na prohlížení fotografií to opravdu není, ale pokud si na malé rozlišení zvykneš, je displej celkem dobře použitelný.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

chci mobil do 3500-ale jaky?(z druhe ruky)

Příspěvek od Cujo »

zdar chci kupovat mobil tak do 3500 z bazaru.. jaky ?
premyslel sem o cx65 nebo motorole mx 200,jake sou dalsi ? moc uz se v mobilech neorientuju...
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=37450&start=0

Ty siemensy řady 65 jsou idealni v teto cenove kategorii...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

a jake dalsi? co ta motorola?
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Cujo píše:a jake dalsi? co ta motorola?
já bych přemejšlel jen o Siemens cena/výkon (má to moho věcí, který jiné telefony mají od třeba 7000kč a vejš)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

koukni sem http://mobilmania.cz/mod_Catalogue/default.asp Muzes si tam nechat zobrazit porovnani 2 mobilu, tak si tam dej ten siemens a tu motorolu.
Jinak tady http://mobilmania.cz/Text/Ar.asp?ARI=107269 mas recenzi siemensu cx65 a tady te motoroly http://mobilmania.cz/Text/Ar.asp?ARI=106617
Ssnake
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ssnake »

do 3,5k sezenes T630
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
us-tim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od us-tim »

Ssnake píše:do 3,5k sezenes T630
no ten je dobrej tak akorat na podlozeni stolu.Za 3500 bych ti doporucil tu motorolu MPX 200 protoze ma OS-windows mobile a to je k nezaplaceni-stava se tak z ni smartphone, jinak bych si pridal 500 a koupil za 4000,- Siemens SX1-nejlepsi mobil co by si moh mit-tedka jsem ho videl za tuhle cenu i s 512 MB kartou,coz je podle me hodne dobra nabidka.
Siemens SX1 + MMC 512MB Pretec
us-tim
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od us-tim »

POkud chces obycejny telefon, jen na psani a sms, tak me se moc libila Nokia 6100, hezky vzhled,klavesnice dobry, mel jsem jï sice jen tyden,ale dobra.Sice "nic" neumi :D ale pohodovej telefon pro toho kdo toho moc nepotrebuje
Siemens SX1 + MMC 512MB Pretec
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Potřebuju poradit. Musím koupit nový mobil. Strašně nerad za takové blbosti jako je mobilní telefon, utrácím, tak bych nerad utratil moc, ale zase potřebuju dobrý organisér a kalendář. Starý už jde pomalu pod kytky tak není jiná možnost. Zatím se mi asi jako nejlepší koupě do 4 tis jeví T630.
Chtěl bych se zeptat uživatelů jaké mají s ním zkušenost. Jsem zvyklí nabíjet mobil tak 1x za 7-10 dní, ale to s mobilem s barevným displejem asi nemám čekat co. Jak je na tom s výdrží. A jaký je dispely - dá se číst na slunci. Osobně bych asi nejraději koupil prověřené klasiku ME45 - ale ten už se bohužel dlouho nedá sehnat.

Nebo máte jiný tip do 4 tisíc.

PS: omlouvám se Pr.Kubovi, že než jsem se zeptal tady tak jsem založil nový příspěvek, ale chtěl jsem zdůraznit, že mi jde hlavně o tu T630
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Mobil kolem 4000kč bych volil tyto výborné a levné tely:

Sony Ericsson T630
Sony Ericsson K500i
Sony ericsson K508i
Motorola MPx200
Siemens M65

Ale o moc drašší nejsou a vyplatily by se připlati pár kaček za:
Sony Ericsson K700i
Siemens S65
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Já jsem potřeboval radu hodně narychlo. Mobil už mám doma ale snad ta tvoje rada pomůže ostatním. Koupil jsem nakonec tu T630, ale asi jsem měl volit Siemens. Co mě totiž velmi nemile překvapilo je nemožnost volit hlasitost pro každý zvuk zvlášt( volání, budík, zpráva). Myslel jsem, že tohle je už naprostá samozřejmost a tak jsem po tom ani nepátral jestil to má. Byl to taky jeden z důvodú, proč jsem už chtěl nový, protže starý to neuměl, ale nepomohl jsem si. Ale co mě tedy naprosto zdrtilo je práce s telefoním seznamem. Hlavně dostat se k tomu aby si člověk zobrazil kompletní záznám i s emailem a tak to je teda fakt síla. Navíc žádné třídění kontaktů pro volání do skupin - teda aspoň jsem nepřišel na to jak to udělat, jen skupiny pro SMS které nepoužívám.
V mobilu jsem nechtěl foťák, ale když už tam je tak ho taky zhodnotím. Já bych to teda jako foťák nenazval. V kompu jsem fotky ještě neviděl, ale na displeji vypadají fakt děsně.

Na druhou stranu displej mě velmi mile překvapil - líbí se mi mnohem víc než ten u řady 65 od Siemensu. Organizér taky bez připomínek. Příště budu radši dopředu hodně pěčlivě vybírat. No uvidím třeba si na něj zvyknu. Zase za ty prachy má spoustu možností připojení k PC tak to třeba v bodoucnu využiju.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

sice uz si poridil, ale pro dalsi dopirucuju motorola mpx200. Nema fotak, WM2002, moznost SD karty, pripojeni prez miniUSB, supr vnitrni displej

nema BT, ale to se da prezit

za 4400 novej
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

Rimer píše:.......
na to malym dispeji vypadají ty fotky celkem strašně ale když je dáš do kompa tak je to mnohem lepší :wink:
ka-spel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ka-spel »

Daandy píše:
Rimer píše:.......
na to malym dispeji vypadají ty fotky celkem strašně ale když je dáš do kompa tak je to mnohem lepší :wink:
Měl jsme T610 než mi ji ukradli a ty fotky i v PC nic moc. Prostě mobil a foťák nejde dohromady. :-D
Odpovědět

Zpět na „Mobilní telefony a PDA/MDA“