DOOM 3 Resurrection of Evil
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

U Dooma3 jsem byl vyděšenej k smrti, ale to se o datadisku řict nedá. Moc mě to nebavilo.
Ten problém se spuštěním je proto, že to na internetu ověřuje s/n a zjistí, že je již registrované. Řešením je zakázat síťovku a jede to dobře (mě to pomohlo).
//To shadow: Nepatří to sem, ale chci projevit můj názor - a to by nemělo být upřeno. Nakonec ty jsi s tím OT o legální verzi začal tak nech i jiný projevit názor a nezneužívej svého postavení. Ano, tak to na mě působí.
Forum a protektorát je rozdíl. Nechápu, proč by některý moralisti hned rozdávali žlutý karty za to, že má někdo nelegální hru - podle mě je to trapný. Každý si může hrád co chce. Kolik lidí dá asi 1.5k za hru? Možná 4% Hry moc nehraji a sw mám legální, ale je to můj názor.
Nic zajímavého se tu jinak neudálo a proto si myslím že by tyto dvě stránky klidně mohly skončit na smetišti a začít znova.
Ten problém se spuštěním je proto, že to na internetu ověřuje s/n a zjistí, že je již registrované. Řešením je zakázat síťovku a jede to dobře (mě to pomohlo).
//To shadow: Nepatří to sem, ale chci projevit můj názor - a to by nemělo být upřeno. Nakonec ty jsi s tím OT o legální verzi začal tak nech i jiný projevit názor a nezneužívej svého postavení. Ano, tak to na mě působí.
Forum a protektorát je rozdíl. Nechápu, proč by některý moralisti hned rozdávali žlutý karty za to, že má někdo nelegální hru - podle mě je to trapný. Každý si může hrád co chce. Kolik lidí dá asi 1.5k za hru? Možná 4% Hry moc nehraji a sw mám legální, ale je to můj názor.
Nic zajímavého se tu jinak neudálo a proto si myslím že by tyto dvě stránky klidně mohly skončit na smetišti a začít znova.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- shadow
- Středně pokročilý

Proboha co mi to tady podsouváš, já jsem maximálně férovej.cabman píše:
1. S jakým OT jsem začall ? James.flashpoint začal už ze začátku s no-cd crackama či serialama, aspoň nepřímo, tak jsem z titulu svého postavení zasáhl, protože jsem jako moderátor musel. Musím se snažit diskuzi držet v mezích pravidel fóra, a to i preventivními zásahy. Si myslíš, že mě to baví, že z toho mám nějakej požitek ? Mně to akorát zabírá čas, už teď moc nespím, a forum mi zabere denně tak aspoň hodinu času.. si to pojď zkusit, moderovat tuto sekci, to je někdy jak v jámě lvové, najít nějakej kompromis, aby to tady jakžtakž fungovalo, a přitom nebýt moc drsnej.
Já za to nemůžu, že někdo nemá dostatek rozumu, aby pochopil, že s věcmi typu no-cd/serialama není přinejmenším vhodné na forum chodit...
Protektorát .. to snad nemyslíš vážně..
Moralisti... omg tady za to nikdo žlutý karty nedává. já jsem doposud navrhl za posty v herní sekci snad jen jednu žlutou kartu... všichni víme jaká je u nás situace, jaká je míra softwarového pirátství, ale na forum to prostě nepatří, jinak to tady můžeme zavřít. Jsou pravidla, která se musí dodržovat. Žluté karty se dávají za porušení těchto pravidel, za nic jiného. Každý ať si hraje jaké verze chce, to je jeho věc, ale na forum řečnění o warez verzích nepatří.
show must go on..
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Timto bych jakykoliv další OT v tomhle threadu ukončil...
Thread je o datadisku k DIII a o ničem jinym, jakykoliv veci ohledne cracků a pod se tu NEřeší.
Specialně pro cabmana - vyjadřovat nazor rozhodne neni zakázáno, ale řešit tu OT ano, za jakejkoliv OT a posty nesouvisející s tematem v tomto threadu - karta, bez varování... Jestli ti přijde trapný, že se tu nesmí řešit nelegální hry - neřeš tu nic. Pravidla jsou jasne daný. Připomínky, námitky - SZ, nikoliv v threadu at nemusim sahat po tech"trapnych" kartach. Díky.
Thread je o datadisku k DIII a o ničem jinym, jakykoliv veci ohledne cracků a pod se tu NEřeší.
Specialně pro cabmana - vyjadřovat nazor rozhodne neni zakázáno, ale řešit tu OT ano, za jakejkoliv OT a posty nesouvisející s tematem v tomto threadu - karta, bez varování... Jestli ti přijde trapný, že se tu nesmí řešit nelegální hry - neřeš tu nic. Pravidla jsou jasne daný. Připomínky, námitky - SZ, nikoliv v threadu at nemusim sahat po tech"trapnych" kartach. Díky.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- jouris.semba
- Nováček

-
musis byt odpojenej od netu pak to pude -delalo to to sami - musis se odpojit nez spustis hruB@RT píše:já prostě nevim naistaluju Doom 3 (necrekuju) pak dám datadisk a ten kod PSBC-.... pak to datadisk opatchuje a nainstaluje. pak dám ten druhý kod T7LB-.... ale kámošovi to maká mě to vyfakuje že je D3 key špatný (oba jsme použily ten samí) Neví někdo? (při hraní co tam máš za Cd?, spouštíš to čím?)
AMD thunderbird 1,3 Ghz; 640MB RAM; 120GB HDD; Radeon 9500 (128MB 256bit/ 277-270 @ 320,63-317,25 ) DVD rom (Toshiba) + DVD - rw (Teac)
- alea206
- Mírně pokročilý

No já se vrátim k tématu.
1) DOOM 3 byla podle mě né moc dobrá hra, prostě to s tou tmou přehnali a některý místa byly kuli tomu až nemožně frustrující, taky ta část v pekle byla naprosto nemožná (až na závěr ten souboj s Bosem po kterym mi dali kostku byl perfektní) a hru sem dohrál jen kuli kostce. Taky mi trochu vadily ty vyvrhnutý Ježíšové vzhůru nohama, kterejch bylo na konci hafo. Vážni si nemyslim že by se démoni s něčim takovim piplali a taky se nemyslim, že jsou schopný pochopit slovo Ježíš
2) RoE je mnohem lepší o tom neni sporu, ale zachovává si ten lehce frustrující pocit, zvláště z toho že někdy ani nevidíte kdo do vás odkaď kope. No taky mi celkem vydí vyložená nutnost používat ten tu jejich obměnu Gravity Gunu. Jinak hlavní hrdina vypadá jako uplnej idiot.
V LEVELu to přidobňovali s HL: Opposing Force ale DOOM3:ROE je přece jenom trochu horší. Už jenom proto že vám hra celou hru nutí jakej ste nezkutečnej drsňák.
3) Špatná hra to neni ona je dokonce velmi dobrá, ale hrát znova ji asi nebudu a na serii Half-life (nepočítám Blue Shift) vážně nemá.
1) DOOM 3 byla podle mě né moc dobrá hra, prostě to s tou tmou přehnali a některý místa byly kuli tomu až nemožně frustrující, taky ta část v pekle byla naprosto nemožná (až na závěr ten souboj s Bosem po kterym mi dali kostku byl perfektní) a hru sem dohrál jen kuli kostce. Taky mi trochu vadily ty vyvrhnutý Ježíšové vzhůru nohama, kterejch bylo na konci hafo. Vážni si nemyslim že by se démoni s něčim takovim piplali a taky se nemyslim, že jsou schopný pochopit slovo Ježíš
2) RoE je mnohem lepší o tom neni sporu, ale zachovává si ten lehce frustrující pocit, zvláště z toho že někdy ani nevidíte kdo do vás odkaď kope. No taky mi celkem vydí vyložená nutnost používat ten tu jejich obměnu Gravity Gunu. Jinak hlavní hrdina vypadá jako uplnej idiot.
V LEVELu to přidobňovali s HL: Opposing Force ale DOOM3:ROE je přece jenom trochu horší. Už jenom proto že vám hra celou hru nutí jakej ste nezkutečnej drsňák.
3) Špatná hra to neni ona je dokonce velmi dobrá, ale hrát znova ji asi nebudu a na serii Half-life (nepočítám Blue Shift) vážně nemá.
ASUS P4C800; P4 Nortwood 2,8@3,3; 4x512MB RAM Kingmax SuperRAM DDR433 (192MHz) 2-3-3-5;Palit X1950GT 512MB GPU 500@600; RAM 1200@1400 ; LC 6550 V2.0 550W; CD-RW; DVD-ROM, DVD-RW, 200GB SATA, 40GB ATA,
- Tomekkk
- Nováček

-
Prosim vas,kdyz zapnu ten datadisk,tak to po me chce dva cd klice,predpokladam,ze ten prvni ma byt z DOOM 3 a ten druhy z datadisku?Je to tak nebo se pletu?
MB: MSI KT 4V CPU: AMD Athlon XP 2500+ BOX RAM: 2* 256MB DDR PC3200 CL2.5 HDD: 60GB Western Digital CaviarXL 8MB cache 7200 RPM VGA: LEADTEK WinFast A6600 GT TDH (AGP) 500/900@550/1100 DVD-RW: TEAC DV-W516G DL 4x16x16x CD-RW: TEAC CD-W552E 52x24x52 Monitor: LG 19" F900P 30 - 111[kHz] Mouse: Logitech MX510 Optical Mouse, USB/PS2 Power: Fortron 300W/LN/12fan/PFC/P4/24PIN, FSP300-60THN OS: Win XP Pro CZ SP2
- B@RT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Podla mna je datadisk lepsi ako povodna verzia.Neni v datadisku aj o neco vylesena grafika?Sa mi to len zda lebo tie svetla su take.....no.....o trochu lepsie 
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Derec
- Začátečník

Doom 3 i RoE jsou perfektní hry a i za ty peníze se oplatí. Už jen kvůli délce hrací doby, zabrolo mi to opravdu hodně večerů.
Jinak dvouhlavňovka a artefakt jsou perfektní.
Ale grabber nic moc, myslel jsem že to bude lepší ale s takovou fyzikou se toho moc dělat nedá.
Jinak dvouhlavňovka a artefakt jsou perfektní.
Ale grabber nic moc, myslel jsem že to bude lepší ale s takovou fyzikou se toho moc dělat nedá.
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- sheeen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No co ja vím použil sem stejnej CDkey jako u Doom3 i na RoE a vubec na nic se mě to neptalo...ale přesně nad tim sem taky přemejšlel asi 2 dny..pak sem všechno odinstalil a zas nainstalil abych věděl jakej CDkey sem použil a už to jeloTomekkk píše:Prosim vas,kdyz zapnu ten datadisk,tak to po me chce dva cd klice,predpokladam,ze ten prvni ma byt z DOOM 3 a ten druhy z datadisku?Je to tak nebo se pletu?
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
- amd!n
- Nováček

-
Seš vedle jak ta jedle. Originál Dooma 3 vyžadoval CD v mechanice. Teprve až s uvolnění patche 1.3 který vyšel tuším v květnu už není potřeba CD mít.Wuuduu píše:Cau kamarade, ale prave som EXITol hru - CD nemusi byt v mechanike.MartinFALCON píše:Tak to se pleteš kamaráde já mám originálku tady a pokud chceš hrát dooma3 tak CD bejt vložený musí!
Takze kazdy kto tu tvrdi, ze potrebuje noCD crack ma warezacku verziu.
INTEL™ P4 2.6C=>3.251GHz/1.5875V • MSI 875P Neo LSR • 265Mb DDR 333 • Abit FX5600 Ultra • Fortron 300W •
AllianCZe : http://www.alliancze.org
AllianCZe : http://www.alliancze.org
- Wuuduu
- Středně pokročilý

Takze mam pravdu, nie? Kedze som to skusal niekedy v maji, tak som tam CD nemal a islo to.amd!n píše:Seš vedle jak ta jedle. Originál Dooma 3 vyžadoval CD v mechanice. Teprve až s uvolnění patche 1.3 který vyšel tuším v květnu už není potřeba CD mít.
Neviem, ako to bolo v case, ked som si hru kupil, pretoze vtedy som ju hral neustale a ci som mal CD v mechanike uz neviem, ale asi hej, ked to tvrdis. Ale ked som si teraz kupil RoE datadisk, hra si stiahla patch a CD tam uz byt nemusi.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Logue
- Začátečník

Sekanie
Vysvetlite mi preco mi to ide pomalsie ak Doom 3.
Su tam miesta kde nie je ziadny nepriatel a aj tak mi to tam seka
Mozno ze to je taky engine
A ked sa zjavi 1 nepriatel tak tiez ide FPS pod 30.
Zvlastne je ze v uvodnych leveloch sa nic take nedialo a islo to pekne
A ked povipinam detaily tak to ide furt tak isto cize na urcitych miestach seka ?
Stava sa vam nieco take ?
Mozno ze to je taky engine
A ked povipinam detaily tak to ide furt tak isto cize na urcitych miestach seka ?
- Mtex
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sekanie
Na Geforce 6800 16/6 400/900 v 1280x1024 uplne bez problem ...pod 30fps to snad ani neslo ale na 6600 8/3 533/595 to v 1024x768 padalo aj na 15fpsLogue píše:Vysvetlite mi preco mi to ide pomalsie ak Doom 3.
Mozno ze to je taky engine![]()
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
- Derec
- Začátečník

Re: Sekanie
No mě se stalo to samy co tobě, DooM jel v poho a jak sem nainstaloval RoE, tak se to začalo kousat. Až po nějaké době (nervy, nadávání atd.Logue píše:Vysvetlite mi preco mi to ide pomalsie ak Doom 3.
Mozno ze to je taky engine![]()
.....
Tak sem to vrátil a dobry. Stalo se to taky někomu?
GigaByte Z97X-Gaming Core i5-4570 2×4GB DDR3 Corsair Asus GeForce GTX 760 (2GB) Zdroj Fortron AURUM 80+Gold 600W Transcend SSD 370 128GB, HDD Seagate 2GB + WD 1GB Windows 8.1
- Anticrasch
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tahle hra se mi libi vic nez jeho predchudce doom 3 tohle je vic zabavejsi

Intel(R) Pentium(R) 4 Prescot CPU 3.20GHz BOX Skrin AeroCool JetMaster Jr.-SS Silver Steel Case/Silver Jet 512 DDR GoodRam Asus P4S800D-X Vestern Digital 60GB VGA MSI NX6600-VTD128 Diamond,128MB DDR3,DVI,VIVO Soud Blaster live! 5.1 LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B Euro Case 300W +CDMA 
- Cici
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
S tou tmou to fakt přehnali.alea206 píše:No já se vrátim k tématu.
JJ. Dobrá hra.
MSI 648 Max, Intel Pentium 4C 2,4 GHz (2411@2534) Northwood, ATI Radeon 9800 Pro, 512 MB DDR RAM, Genius SW-5.1 Home Theater
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jako že me původní D3 moc nechyt, tak tohle me teda bavilo a sjel jsem to vícemene jednim dechem.... Za celou dobu se mi zjevil imp za zádama (prokletí v D3) jen jednou, takze hlavní problem byl odstraněn
Na baterku jsem si zvykl, grafika je fakt brutální, ta hra vypadá v noci opravdu hodne dobře ...
Přemejšlel jsem proč me puvodní D3 vůbec nebavil a tohle je a asi to bude v ty dvouhlavnovy brokovnici
Ta zbran je proste dokonalá a cely ROE jsem prošel skoro jen s ní 
Přemejšlel jsem proč me puvodní D3 vůbec nebavil a tohle je a asi to bude v ty dvouhlavnovy brokovnici
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään