Dejte mě odbornou informaci.Nic víc.Odpojení ntb od sítě

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Dragoun
Nováček
Nováček

Dejte mě odbornou informaci.Nic víc.Odpojení ntb od sítě

Příspěvek od Dragoun »

Nazdár rád bych požádal lidi z fora kteří co nejvíce rozumí notebookům
a hlavně lektronice,prostě elektru.
Nedávno mě známý sekýroval že prý rasím notebook.
On stavý počítače a notebook už taky nějaký měl.
Takže nějakou tu znalost určitě má.
Chtěl bych vědět když užívám notebook na lektrickou síť někdá ho odpojím od sítě.A teď:
někdá jej odpojím napájecí kabel ntb ze zásuvky tedy odpojím tu vidlici toho ntb kabelu.Někdá se ale stane že zapomenu nebo prostě to vemu zezadu ntb a lehce odpojim ten konektor co napájí ntb prostě opdpojím vzadu u ntb ten jeho napájecí konektor i kdyz cela ta napajeci snura je stale pripojen do elek.zasuvky.Teda odpojim to u ntb ne ze to tam necham a odpojim to u zasuvky tu vidlici asi tak.No a kábl nechám v zásuvce dál nebo ho většinou ihned opojim.
Podle známého tak zkracuju razatně životnost ntb.já jen že ho nemám dlouho tak aby nešel do věčnejch lovišť a nebo aby ještě hůř nešel tesně po záruce.Prej se tím ubližuje celkově té jeho elktronice a nejvíc kondnzátorům tvrdí on.Dá s eto tahle zkráti životnost,odpálit nebo tak?
Dík za jakýkoly odborný názor a odborné vysvětlení mé neodbornosti
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

noťasy s něčím takovým počítají, zkracování životnosti (pokud vůbec nějaké je), tak je nevýznamné
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“