Dotaz na Prestigio 157

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
PAS
Začátečník
Začátečník

Dotaz na Prestigio 157

Příspěvek od PAS »

Chtěl bych se zeptat případných majitelů, jaký s tímto notebookem mají zkušenosti. Klady, zápory, atd...
Slyšel jsem o mizerných DVD vypalovačkách a méně kvalitním LCD (například malé pozorovací úhly).
O tomto notebooku uvažuji, proto bych si rád přečetl nějaké zkušenosti majitelů.
Děkuji
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

mam ho, palirna je vpohode, monitor taky (i kdyz s tema uhlama je to pravda)
Co me stve je vyssi hlucnou vetraku, vydrz naterky je ok.
....ze by to byl MELOUN
PAS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PAS »

Díky za popsané zkušenosti.
Ještě bych se chtěl zeptat na další věc. LCD má nativní rozlišení 1400x1050. Zdá se mi to moc titěrné. Četl jsem, že když se u jakéhokoliv LCD nastaví jiné rozlišení než nativní, obraz se potom o něco zhorší. Mohl bys mi prosím ještě napsat, jestli když ho změníš na 1024x768 je znát zhoršení ostrosti obrazu?
Jak moc jsou vážný ty menší pozorovací úhly? (já jen jestli u monitoru bede sedět více lidí a čučet třeba na film, tak jestli ti co budou sedět trochu šejdrem něco z filmu uvidí).
O větráku jsem naopak slyšel, že patří mezi ty tišší, tak nevím.
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

je to pravda, zmenil jsem to na tech 1024*768 a obraz je horsi, pokud se me to povede, tak ti poslu screen.
co se tyse tech uhlu, tak bych to videl tak na 150 na 130

jinak receze je ZDE
....ze by to byl MELOUN
PAS
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PAS »

Díky, že jsi pro mě tu změnu vyzkoušel. Screen by se také hodil, pokud by se ti to povedlo. Abych si mohl udělat představu, jestli se to zhoršení dá přežít.
Tak ty úhly se mi nezdají nějak špatný. Představoval sem si to mnohem horší.
Recenzi jsem si proštudoval už dříve a dost mě právě zaujala, ale ještě včera jsem se někde díky ohlasů dočetl, že to není tak růžové jak se uvádí. Například hlučnost a větráček. Uvádí se v ní, že pro kancelářskou při frekvenci 600MHz je větráček neustále vypnutý a tím pádem je notebook prakticky nehlučný. Dost lidí se však vzteká, že to není pravda, že se jim větráček pravidelně spouští každou minutu tak na deset vteřin a prý to dost ruší. Tak co je tedy pravda?
Lord
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lord »

screen budu mit zitra
co se tyce toho vetracku, ano je to pravda pousti se dost casto a "rve" pekne
....ze by to byl MELOUN
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

PAS píše:Díky, že jsi pro mě tu změnu vyzkoušel. Screen by se také hodil, pokud by se ti to povedlo. Abych si mohl udělat představu, jestli se to zhoršení dá přežít.
Tak ty úhly se mi nezdají nějak špatný. Představoval sem si to mnohem horší.
Recenzi jsem si proštudoval už dříve a dost mě právě zaujala, ale ještě včera jsem se někde díky ohlasů dočetl, že to není tak růžové jak se uvádí. Například hlučnost a větráček. Uvádí se v ní, že pro kancelářskou při frekvenci 600MHz je větráček neustále vypnutý a tím pádem je notebook prakticky nehlučný. Dost lidí se však vzteká, že to není pravda, že se jim větráček pravidelně spouští každou minutu tak na deset vteřin a prý to dost ruší. Tak co je tedy pravda?
obecne se vetracek u notebooku spousti kdyz se procesor zahreje nad ucitou teplotu...to by mohlo znamenat ze prestigio trosku vice zahriva
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“