GTA SA a Zvuk

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

PcBuh
Začátečník
Začátečník

GTA SA a Zvuk

Příspěvek od PcBuh »

Mám GTA SA , je to Super hra , ale při přechodu z PAUZY do hry mam občas nějakej ruch ve zvuku , má to ještě někdo ???
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

me to de normalne ale tohle je na :lock:
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

No snad to nikdo neLOCKne. Mám totiž taky trochu problém se zvukama. Když třeba prší, nebo je na scéně víc zvuků najednou, vypadnou mi zvuky aut, chůze, střelby a pod. Hraje pak jenom rádio. A i když rádio vypnu není nic slyšet. Když přestane pršet, zvuky zase naběhnou.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Xan píše:me to de normalne ale tohle je na :lock:
omg, mě jdou taky wokna normálně a proto by se snad měly lockovat dotazy že někomu blbnou? :stupid:
na lock si zralej ty ;o)
PcBuh: zkus to popsat podrobněji
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2 Xan:
Tahle sekce má dva moderátory (z nichž aspon jeden je duševně v pořádku a dokáže rozhodnout kdy co lockovat - já to nejsem :) ), který rozhodnou kdy a co locknout. V pravidlech je jasne napsáno, ze pokud má nekdo konkretní problem s tou kterou hrou, může založit specialní thread, aby vše bylo přehledné...

Problem se zvukem by se v threadu o hře, kde se řeší kdejaká přejetá důchodkyně asi celkem ztratil, nemyslíš ??

Příšte jen k tématu....
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

xIndian píše:No snad to nikdo neLOCKne. Mám totiž taky trochu problém se zvukama. Když třeba prší, nebo je na scéně víc zvuků najednou, vypadnou mi zvuky aut, chůze, střelby a pod. Hraje pak jenom rádio. A i když rádio vypnu není nic slyšet. Když přestane pršet, zvuky zase naběhnou.
Me to dela pri bource to samy :)
Skonci bourka a vse se vrati zpet na normal..ale taky me to docela znervoznuje..
Ani pri desti to nedela jen pri ty bource :(
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

mne nejde zvuk pri videosekvenciach ani radio v aute neviete co mam robit?????? mam SB AUDIGY
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Zkus ovladace a nejak si pohrat s nastavenim..nic jinyho me nenapada..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Strby
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strby »

mel jsem take problem se zvukem pomohlo mi v dxdiag vypnout HW urychlovani zvuku :D
AMD Athlon XP 2500+(Barton),MSI KT6 DELTA LSR (KT600),256 MB Samsung DDR 400Mhz CL2.5 + 256MB A-DATA 400Mhz CL3 @ CL2.5,MSI Geforce 2 MX(Starforce),SB Live! 5.1,Hitachi 7k250 160GB SATA,TEAC DV 516D,Teac W540E,WXP Prof. corp.

NetBow Wifi 1Mbit
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

NoTHX píše:
Xan píše:me to de normalne ale tohle je na :lock:
omg, mě jdou taky wokna normálně a proto by se snad měly lockovat dotazy že někomu blbnou? :stupid:
na lock si zralej ty ;o)
PcBuh: zkus to popsat podrobněji
Když hraju tak je ZVUK v pohodě ale když dam ESC jako PAUSE tak to potom slyším podivné zvuky , např. jako by mi někdo u ucha jezdil na kole , a v repro je to hlasité i na cca. 5% výkonu zesilovače , jinak mam Audigy 2 + Genius HT5.1 , díky za rady
Hanis
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanis »

taky mi blbne zvuk,slyšim vše kromě zvuku aut,jinak je vše tak jak má být!
nevite co s tim?mam integrovanou zvukarnu na desce a repro Geniusy 5.1HT :)
MB- MSi KT6V-LSR,CPU:Sempron 2500+-AC Cooper Sillent 2 TC(50°okna@55°burn) rev.2, RAM:1024Mb DDR 400mhz PQI, HDD:120Gb Seagate Baracuda 8Mb, VGA:ASUS R9550 GE/TD 128Mb(460@520), Zdroj:EC 400W,LG GSA-4120b,Repro:Genius SW-5.1 HT
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

Strby píše:mel jsem take problem se zvukem pomohlo mi v dxdiag vypnout HW urychlovani zvuku :D
Vidíš, to bych mohl zkusit. Na to jsem úplně zapoměl, že to někdy funguje. Dík za připomenutí :wink:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Jackiii píše:Me to dela pri bource to samy :)
Skonci bourka a vse se vrati zpet na normal..ale taky me to docela znervoznuje..
jo při bouřce mi taky nejde zvuk motoru a pískání kol. Jakmile vjedu do tunelu nebo se "vyčasí" je vše ok. Mam Live" 5.1 Zvuk nastaven defaultně a drivery z CD k SB...jinak XPSP2...
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

karf píše: jo při bouřce mi taky nejde zvuk motoru a pískání kol. Jakmile vjedu do tunelu nebo se "vyčasí" je vše ok. Mam Live" 5.1 Zvuk nastaven defaultně a drivery z CD k SB...jinak XPSP2...
No ja mam SP2 ale jinak mam zvukovku VIA Realteck AC97 nic vyjimecnyho...
Ale dela mi to uplne stejne jako tobe :x
xIndian
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xIndian »

karf píše:
Jackiii píše:Me to dela pri bource to samy :)
jo při bouřce mi taky nejde zvuk motoru a pískání kol. Jakmile vjedu do tunelu nebo se "vyčasí" je vše ok. Mam Live" 5.1 Zvuk nastaven defaultně a drivery z CD k SB...jinak XPSP2...
Jo. Přesně to mi to dělá. Jinak mám 24bit SB live na desce (viz. popis). Win XP SP2
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

xIndian píše:
karf píše: jo při bouřce mi taky nejde zvuk motoru a pískání kol. Jakmile vjedu do tunelu nebo se "vyčasí" je vše ok. Mam Live" 5.1 Zvuk nastaven defaultně a drivery z CD k SB...jinak XPSP2...
Jo. Přesně to mi to dělá. Jinak mám 24bit SB live na desce (viz. popis). Win XP SP2
jiné drivery zkoušet nebudu, protože jiné hry fungujou ok takže buď to vyřeší patch, nebo to přežiju případně to vyřeší upgrade zvukovky (i s deskou) :-)
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Chlapi to je divny, ja mam ORIGINALKU a funguje to absolutne v pohode, zda se mi ze nebude problem ve hre jako takove ale ve vasich VERZICH :lol: 8-)
Infernal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Infernal »

pocuj OBR aj jas mam ORIGINALKU a NEJDE mi RADIO ani ZVUK VO VIDEACH Rockstar tam nieco posr..l :twisted: mam audigy a vsetko v poho az na to a neviem co s tym
Core 2 Quad Q9550, 4 GB Kingston HyperX DDR2 1066 MHZ, ASUS GTX275, Xaser VI MX, Samsung spinpoint 1000 GB, Audigy extreme music
Alois
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alois »

Pri bource jsme mel tet na ac97 ALC 658 problem s vypadavanim nekterych zvuku. Ted jsen prehodil na Hercules Fortissimo III a pro zmenu jsem vsechny zvuky akove mdle, nevyrazne..neni tot en spravny pozitek. Zesileni zvuku nepomuze
edited: vyreseno, vypnul jsme hw akceleraci dx jak zmineno vyse..
AMD Barton 2500+ (1,4V)@210*10,5 (1,65 V), Zalman 7000 Cu, ABIT AN7, A-Data SDRAM DDR 2x256MB 400MHz, Hercules AIW RADEON 9800se-->9800Pro, TechniSat SkyStar2 PCI REV 2.6 PVR, HDD IBM 180GXP - 120GB 8MB, Hercules Digifire 7.1, DVD -RW LITE-ON 1693S, DVD TOSHIBA SDM1802 52x,Case: 3R System Air Black, PSU LEVICOM 500Watt, FSC P19-2, Logitech MX518, Genius SW-5.1 Home Theater, OS: WIN XP Professional EN SP2. UPS:APC CyberFort 500VA, router SMC Barricade 7004VBR V2
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

OBR píše:Chlapi to je divny, ja mam ORIGINALKU a funguje to absolutne v pohode, zda se mi ze nebude problem ve hre jako takove ale ve vasich VERZICH :lol: 8-)
možná to bude tím, že máš Audigy 2, kdežto já starýho Live! 5.1 :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“