EuroCase zase potěšil
Moderátor: morke
- Fifi
- Středně pokročilý

EuroCase zase potěšil
Tři roky čistím taťkův kancelářský stroj od prachu a pořád se divím kde se bere ten prach. V bočnici je ventilátor, který žene vzduch DOVNITŘ casu. A NEMÁ prachový filtr. Hledal jsem ten model na stránkách, ale už se více než dva roky nevyrábí. Je to pro mne jen další důkaz že EuroCase se nevyplatí!
//ten ventilátor jsem prostě otočil
//ten ventilátor jsem prostě otočil
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- KOFis
- Mírně pokročilý

- Fifi
- Středně pokročilý

- kolo
- Mírně pokročilý

- Fifi
- Středně pokročilý

- SleepY.664
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
- Oldboy
- Začátečník

Ať je materiál filtru jakej chceš prach se ti tam dostane jinými cestami. Zahnojí se ti i kompl kterej nemá žádný vháněcí ventilátor. Sání a vnikání prachu probíhá všemi mezerami ve skříni.
Máš doma třeba 5-ti letý videorekordér? Otevři ho a uvidíš ten bordel - a to nemá žádnej ventilátor... Prach je svinstvo jako trpaslíci - vleze to všude a strašně rychle se množej
Máš doma třeba 5-ti letý videorekordér? Otevři ho a uvidíš ten bordel - a to nemá žádnej ventilátor... Prach je svinstvo jako trpaslíci - vleze to všude a strašně rychle se množej
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
- yuri_
- Nováček

-
- five
- Nováček

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsem vlastníkem převětrákované ML5410 a problém s prachem neřeším. Prostě tomu objetuju 10 minut jednou za pár měsíců když se do case kouknu jestli neni něco nového.
btw: fan v bočnici je jedna věc, ale tunel je věc druhá.
p.s.: chieftec, thermaltake, ... mají v základu prachové filtry? Do nich se nepráší?
btw: fan v bočnici je jedna věc, ale tunel je věc druhá.
p.s.: chieftec, thermaltake, ... mají v základu prachové filtry? Do nich se nepráší?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Chieftec neviem ale TT maju-tsunami,soprano
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chieftec, co jsem tak viděl, standardně filtry nedává. Mně osobně je to šumák, jestli tam je filtr, nebo ne, protože máme doma plovoucí podlahy, takže se moc nepráší a jednou za čas se ta profylaxe stejně udělat musí... ale kdo má koberec, tam chápu, že se ten filtr celkem hodí...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

- Slezman
- Středně pokročilý

já osobně nechápu, proč ti trvalo tak dlouho zjistit, že tam nic není...mřížka má oka jako kráva. ta bočnice se prodává za 250 korun, tak co byste az to nechtěli. A filtr? Punčocha jednoznačně rulezz. A platí pravidlo "jak si ji natáhneš, takovou ji máš".
Já na tom jedu už přes rok a case čistej
Já na tom jedu už přes rok a case čistej
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Fifi
- Středně pokročilý

- Fifi
- Středně pokročilý

- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No ale větrák v bočnici má foukat dovnitř. Přivádí čerstvej vzduch chladiči grafiky. Pokud teda není nad procesorem (blbost), nebo v geometrickém středu bočnice (rovněž blbost), čehož jsou taky výrobci schopni...Fifi píše:No není to můj komp, takže se o něj tolik nezajímám. Jen začas jsem ho vyčistil. Až naposledy jsem si všiml, že ten ventilátor fouká dovnitř. Kdyby foukal ven, tak je to jedno jestli má nebo nemá filtr. Ten komp jede bezpřestávky.
The problem has been eaten.