wifi
Moderátor: Don
- KOFis
- Mírně pokročilý

Re: wifi
myslis to tak ze kdyz stahujes a zaroven zkousis ping tak ho mas vysoky?jack68 píše:Mam pripojeni pres wifi 512/32.Kdyz brouzdam tak vse v pohode.kdyz zacnu stahovat tak mi vyleti strasne vysoke pingy a zacinam mit i velkou ztratovost Sad
Je to mozne tim ze mam tak nizky upload??
- jack68
- Začátečník

-
No jak kdyz stahuji a brouzdam tak se mi zvysi pingy radove tisic ms a ztratovost stoupne na 20 procent.Kdyz vypnu stahovani a jen brouzdatm tak ztratovost 0 pingy v radove desitkach ms.KOFis píše:myslis to tak ze kdyz stahujes a zaroven zkousis ping tak ho mas vysoky?jack68 píše:Mam pripojeni pres wifi 512/32.Kdyz brouzdam tak vse v pohode.kdyz zacnu stahovat tak mi vyleti strasne vysoke pingy a zacinam mit i velkou ztratovost Sad
Je to mozne tim ze mam tak nizky upload??
- KOFis
- Mírně pokročilý

to je normalni ze kdyz vytizis linku tak se ti zvednou pingy.jack68 píše:No jak kdyz stahuji a brouzdam tak se mi zvysi pingy radove tisic ms a ztratovost stoupne na 20 procent.Kdyz vypnu stahovani a jen brouzdatm tak ztratovost 0 pingy v radove desitkach ms.KOFis píše: myslis to tak ze kdyz stahujes a zaroven zkousis ping tak ho mas vysoky?
- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problém
Mám stejný "problém"

- pepa.02
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
- TomV