Arctic cooling ATI Silencer 1 (rev.2)
Moderátor: morke
- Vivec
- Středně pokročilý

- Kodyn
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No takže to je asi teda správně, každopádně pocit, že mi to táhne vzduch do case je tu stále...
Když dáš mokrou ruku k tomu vývodu ven z case, tak citíš že to vzduch vtahuje a u toho rotoru je to bez diskuze, že prostě ten vzduch valí do case.
Může to sice být turbulence, ale že by to bylo až tolik, to se mi nezdá. Každopádně dle toho nákresu na oficiálních stránkách ta rotace sedí...
Čili to asi pustím z hlavy...
Hluk opadl, teplota zřejmě taky klesla, tak to nebudu asi dál řešit...
Díky
Když dáš mokrou ruku k tomu vývodu ven z case, tak citíš že to vzduch vtahuje a u toho rotoru je to bez diskuze, že prostě ten vzduch valí do case.
Může to sice být turbulence, ale že by to bylo až tolik, to se mi nezdá. Každopádně dle toho nákresu na oficiálních stránkách ta rotace sedí...
Čili to asi pustím z hlavy...
Hluk opadl, teplota zřejmě taky klesla, tak to nebudu asi dál řešit...
Díky
- janis
- Začátečník

Gr8 Vivec:
N E T O Č Í
!
Kodyn:
1.Vem list papíru
2.Otevři case
3.Přilož list na sací otvor pod vrtulí (při namontované gráfě
)
4.Přisaje se? Vše O.K.
5.Nepřisaje se? Pak je něco blbě. Nemáš hned pod Silencerem nějakou kartu, co by blokovala přísun vzduchu do fanu?
Každopádně jestli se ti točí podle schématu na linku, tak je to right - kdo, když ne výrobce by to měl vědět - i když z pohledu je to taky jasný, vrtule jsou totiž jinak stavěný než na stock fanech (ty točí obloukama pozadu).
N E T O Č Í
Kodyn:
1.Vem list papíru
2.Otevři case
3.Přilož list na sací otvor pod vrtulí (při namontované gráfě
4.Přisaje se? Vše O.K.
5.Nepřisaje se? Pak je něco blbě. Nemáš hned pod Silencerem nějakou kartu, co by blokovala přísun vzduchu do fanu?
Každopádně jestli se ti točí podle schématu na linku, tak je to right - kdo, když ne výrobce by to měl vědět - i když z pohledu je to taky jasný, vrtule jsou totiž jinak stavěný než na stock fanech (ty točí obloukama pozadu).
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Jestli rotace sedí, tak by mělo být vše v pořádku. Když dám ruku před vrtuli, tak mám také pocit, že fouká dovnitř, ale zdání klame. 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED