problém s vypínáním pc
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- jakjel
- Nováček

-
problém s vypínáním pc
Při výpínání počítače se mi normálně vypne a zachvíly se sám zapne tak za minutu někdy dřív. Mám amd athlon 3000 64, msi k8n diamond,msi 6600gt a windows pr. xp a připojení k internetu přes síťovou kartu. 
- Vivec
- Středně pokročilý

- Vivec
- Středně pokročilý

- Dee-jays
- Nováček

-
Tak tenhle ten stejný problém u mně vznikl, když jsem si nechal pořídit nové připojení k internetu, taktéž připojeno do síťovky. Taky mám základovku K8N Diamonda a já myslel, že tenhle problém mám jen já!:) Prvně jsem myslel, že je to kvůli tomu, že nechávám sdílet přes sít připojení k internetu, ale tím to taky není, ale když odpojím kabel od internetu od síťovky, tak je vše v poho. Nevím co s tím...a v biosu jsem se taky s takovou položkou nesetkal. Ještě se chci zeptat, na co slouží v ovladačích od nVidie v Standalone kit Audio Driver a Audio utilities a co máš za zdroj, zvuk jede v poho? Asi víš proč se ptám?:) Ohledně 24 pinového porlbému kdy nejde zvuk nebo hoodně slabě....
- jakjel
- Nováček

-
Mě někdo ještě radil že by mohl být na zakladní desce nějaký jamper který by mělo stačit přepojit ale zatím jsem se na to nedíval. Zvuk mi jde v pohodě nevím o čem mluvíš. A na co slouží v ovladačích od nVidie v Standalone kit Audio Driver a Audio utilities to opravdu nevím. Zdroj mám EuroCase MLQ11 - Middletower 350W .
- Vivec
- Středně pokročilý

co jsem se koukal tak už se tady na fóru tahle problém s tim že by se nevypínal poč řešil několikrát ale nikdy se to asi nevyřešilo s konkrétní příčinou- může to být např i kolísání napětí v rozvodech, nebo hafo dalších věcí, doporučuju pročíst si všechny threaty o tomhle tématu a popř kotaktovat lidi co jim to taky dělalo a jak to vyřešili, nebo má někdo jinej nápad???