Prince Of Persia the sands of time

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

no me nejvic nastve kdyz si doskacu vysoko vysoko, savepoint na dohled a ejhle, spadnu tak blbe ze mi ani dyka nepomuze :/ ale jinak se na to ovladani da v pohode zvyknout, pak je to SUPER hra ;)
ASUS F3T
Hrma
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrma »

Jo, máš pravdu. Měl jsem na mysli Warrior Within.
CPU Athlon 64 3200 (s939), MB MSI K8N SLI Platinum, VGA Leadtek 6600 GT, RAM 1024 MB DDR 400 Geil ultra, HDD Hitachi Deskstar - 160GB, FSC P19-2 19" LCD, LG GSA-4160B
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

No...teď jsem si to koupil ve zlevněný edici, protože jsem neměl co hrát :oops: ...na to, jak je to starý to má parádní grafiku (za kterou by se nemusela v dnešní době stydět žádná hra)...celkem mě to chytlo a dostal jsem se skoro nakonec (progress mi ukazuje asi 93% hry)...jenže :( -mám vylézt na tu závěrečnou věž (tušim, že se jmenuje "Věž úsvitu"), už nemám dýku, kterou mi sebrala princezna - doskáču k místu, kde je napůl zbořená boční věž a vypadá to, že se musim dostat dolu (je v ní deska, kterou si mám otevřít dveře, které jsou pár metrů od ní)...no a vůbec netušim jak :oops: zkoušel jsem už spoustu vopičáren, který princ umí, ale vždycky se mi zabije...nehraje to tu někdo, nebo nepamatuje si to někdo z dob, kdy to hrál?
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

zkousel si seskakat po zdech? (jedny na druhou tridave..)
ASUS F3T
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

martin_CZ píše:zkousel si seskakat po zdech? (jedny na druhou tridave..)
Jo, zkoušel jsem to (on mě ani jiný způsob, jak se dostat dolů nenapadá)...a zkoušel jsem to jak uvnitř té rozbořené boční věže, tak i mezi bočníma věžema...uvnitř mi nechce skákat dolů (vždycky se zachytí na okraji ať dělám co dělám) a mezi věžema se mi vždycky zabije, protože od tý druhý se neodrazí :(
martin_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin_CZ »

tak to vyfot a dej to sem.. uvdime :)
ASUS F3T
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

martin_CZ píše:tak to vyfot a dej to sem.. uvdime :)
Dobře-zkusim to a zítra to sem hodim...zatim díky
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Takže problém vyřešen, hra dohrána...nepředpokládám, že by to někoho zajímalo, ale kdyby to někdo ještě někdy hrál, taky tady je řešení:

Tohle je ona věž...přiskákal jsem po těch zelenejch vlajkách a je potřeba se dostat dolů...

http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-4133

Řešení: skutečně se musí seskákat pomocí odrazů mezi věžema...z téhle pozice je potřeba se odrazit

http://forum.pctuning.cz/gallery/displa ... &pos=-4132

je to jenom hodně těžký a na poprové, ani na podruhé se vám to nepovede (mě se to povedlo asi až na patnáctej, pokus, když už jsem si myslel, že tohle rešení nebude :oops: )...
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Tak jsem měl zazálohovaný savy,po čase se k tomu vrátil a včera jsem konečně dohrál.Kromě kamery,která si občas s hráčem nepříjemně pohraje musím říct,že se mi to moc líbilo.Souboje byly občas dost tuhý,někdy mi přišly až moc dlouhý,ale když se člověk držel s Princem v prostoru a nenechal se zahnat do rohu,tak to šlo.Zdaleka nejlepší mi přišly ty akrobatický pasáže-hlavně jak se tímto autorům vlastně podařilo zachovat a ještě vyšperkovat základní stavební kámen původní hry!Fakt paráda,kde všude se chytil a zhoupnul.A občas jsem se taky na chvíli hryznul než jsem přišel na to kudy dál atd.Zkrátka bych řekl,že Prince je dobře odvedená práce,já se u toho nenudil ani na vteřinu a tak by měla správná hra vypadat,klást na hráče těžší a těžší úkoly,které přicházejí s postupem a zdokonalováním se ve hře.Je vidět,že k hernímu štěstí postačí dnes již starší hra,stačí,aby nebyla odfláknutá a to se myslím zadařilo.Jinak začínám pařit Warrior Within,dnes už za 299 Kč je to myslím povinnost.Trochu větší maso,ale myslím,že nezklame.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

muhehe.. potřebuju help.. a to akutně.. :D
sem v 81% a nemůžu se dostat přez takovej ten výtah.. jedu nahoru a furt se tam vobjevujou ty zombíci.. dělal sem to už 100× ale bud chcípnu já, nebo mi zabijou tu d*vku... :twisted: :cry:
-nevíte někdo jak na to?? pllllls :))
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

No,ten mě taky trochu potrápil,ale nakonec jsem je udolal.Drž se v prostoru,nechoď do rohů,chce to dobrý reakce co se týká bloků,ve správnou chvíli se jít napít živý vody.Nepoužívej ty přelety nad vobludama,ke konci hry už na ně neplatěj.Používej zpomalení času a dýku,kterou je zpražíš a pak jednoduše dorazíš.Nic jinýho se poradit nedá,musíš se hecnout 8) .Taky jsem to napoprvé nedal 8-)
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
koza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od koza »

Swat píše:No,ten mě taky trochu potrápil,ale nakonec jsem je udolal.Drž se v prostoru,nechoď do rohů,chce to dobrý reakce co se týká bloků,ve správnou chvíli se jít napít živý vody.Nepoužívej ty přelety nad vobludama,ke konci hry už na ně neplatěj.Používej zpomalení času a dýku,kterou je zpražíš a pak jednoduše dorazíš.Nic jinýho se poradit nedá,musíš se hecnout 8) .Taky jsem to napoprvé nedal 8-)
dělal sem to asi 3h.. a dal sem si to.. hurááá :)
-btw je to super hra,, zejtra dohraju a du na warrior within 8-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“