Myslíte že by uchladil myho celerona v podpisu...?
teda nepřetaktovanýho?
mam tam box a ten už me celkem s..e
Jinak přemejšlim o tomhle ještě Arctic Cooling Super Silent 4 Ultra TCL
ale nevim jak je hlučnej
THX
...záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "uchladit"...mě "uchladí" Freezer pasivně A 64 3200+ ClawHammer se sníženym napětim na 1.4V na teplotu 50°C při Prime95. v Iddle popř. běžný práci s kompem by to bylo o cca 5°C - 10°C míň. velký podíl na tom však má dobře větraná case (2xintake, 2xouttake) a právě ono snížený napětí. pokud nebudeš proc taktit, vřele doporučuju snížit VCore...
...dělal jsem test na XP 2400+ / lehký OC na 2600+, chlazeno upravenym AC Freezer-em 64 a výsledky byly následující:
1.75V - 43°C
1.65V (default) - 39°C
1.55V - 35°C
teplota byla odečítána po 15-ti minutách zatěžování pomocí Prime95. pod 1.55V jsem se nedostal (Prime hlásil chybu)...
// ještě doplnim - teplota okolí 24°C
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi! www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani) DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
...tady najdes recenzi/test primo AC Freezer-a, tady pak srovnávací test chladičů pro OC - P4 140W...osobně na Freezer-a nedám dopustit - chladí výtečně, nestojí moc, při správnym natočení zlepšuje odvod teplýho vzduchu z case...co si víc přát?...
POZOR! koupim pouzity rostlinny / fritovaci olej v jakemkoliv mnozstvi! www.NTBOOK.cz - DIY opravy, pouzite notebooky, nahradni dily pro notebooky, informace o rework-u BGA (reflow, reball - prekulickovani) DELL Precision M70 s WUXGA (1920 x 1200) a nVidia Quadro FX Go1400
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC