dvd a vypalování
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- czscorpio
- Nováček

-
dvd a vypalování
Zdravím a potřeboval bych poradit .Kamarád si koupil nový Pc s DVD palírnou.Zkoušeli jsme v Neru vypálit klasické hudební cd,ale asi po vysmahnutí 8 skladeb se objeví hláška komunikace selhala a ukončí se vypalování.Podotýkám,že to je dělané na úplně novém systému.Já mám klasickou palírnu cd,takže s DVD nemám zkušenosti a nerad bych mu poradil špatně.Zkoušeli jsme to asi 3krát a pořád to stejné.Mohl by mi někdo poradit co s tím.Jsem vděčný za každou radu. 
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- czscorpio
- Nováček

-
Dík za snahu,o sestavě jsem nemohl nic napsat,neboť jsem ji viděl poprvé,až když jsme začali vypalovat.Jediný co jsem věděl je to:procesor AMD Sepron 2200+,paměť 512Mb,grafická karta Radeon 9500(snad jsem to napsal dobře)a palírna DVD ani nevím co je to za značku,akorát tam bylo evid.číslo a to mi nic neříkalo(psal jsem přeci ,že jsem Lama :0).Jinak k tomu vypalování:zkoušel jsem hudební cd,datové cd,MP3,VCD,SVCD(toto vše v Neru),Dále jsem zkoušel vypalovat film a hudbu v WMP a se stejným výsledkem :při začátku vypalování se objeví hláška"KOMUNIKACE SELHALA"a ukončí se vypalování,Takže si myslím a to jsem mu řekl,že by měl tu DVD palírnu reklamovat,pokud to dělají oba programy.Je to jen můj názor.Pokud s tím má někdo zkušenost ,jsem vděčný za každou pomoc.
.Volal i do prodejny,kde mu to sestavovali a tam mu tvrdili,že vše bylo v pořádku,ale ono se hodně nakecá když se to nevidí.
- koulos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Klikni v Neru na Nero InfoTool, tam ti to řekne informace o výpalce.czscorpio píše:... a palírna DVD ani nevím co je to za značku,akorát tam bylo evid.číslo a to mi nic neříkalo(psal jsem přeci ,že jsem Lama :0)...
PC: AMD Athlon64x2 6000+ (AM2+) --- Gigabyte GA-MA790X-DS4 --- 2x2GB + 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR2 800MHz --- Gigabyte HD4850 1GB 256bit --- Creative Inspire 4.1 --- 2x Seagate Barracuda 250GB/7200/16MB/SATAII --- DVD/RW ASUS --- Case Thermaltake Aquila --- zdroj Seasonic S-12 430W --- Samsung 19''
NB: Acer Aspire 1522WLMi --- AMD Athlon 64 3000+ --- RAM Nanya 512 MB DDR333 --- FX Go5700 64 MB --- TFT 15.4" (1280x800) --- Hitachi Travelstar 80GN 60GB/4200 --- DVD+/-RW DL --- WiFi 802.11 g
NB: Acer Aspire 1522WLMi --- AMD Athlon 64 3000+ --- RAM Nanya 512 MB DDR333 --- FX Go5700 64 MB --- TFT 15.4" (1280x800) --- Hitachi Travelstar 80GN 60GB/4200 --- DVD+/-RW DL --- WiFi 802.11 g
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Pokud je mechanika v pořádku, tak bych se zaměřil na ovladače od základní desky. Snad je nezapoměl nainstalovat, ale nic se nezkazí, když je přeinstaluje. Potom případně odebrat mechaniku ve správci zařízení, restartovat PC a nechat ji znovu OS najít. Jak má zapojený disky? Nemá nějaký SATA, nebo rámeček hdd?
Bathory
- sonoluca
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- czscorpio
- Nováček

-
Díky všem za snahu,teď jsem to odnes do prodejny,kde mu to složili.Do Pc šahat nemůžeme,neboť je v záruce(už 3dny:D ) a ovladače sosnout nové taky ne,protože ještě není připojen na Net .Jakmile se dozvím co s tím bylo,tak se ozvu,třeba to někomu také vyřeší jeho problém.Doufám,že chyba nebude mezi monitorem a židlí
,to bych asi neustál.Zatím ahoj a ještě jednou dík za vše.Až to bude opravený,tak se ozvu.
- czscorpio
- Nováček

-
Tak jsem tu a můžu vysvětlit ten problém okolo vypalování.Dnes jsem byl pro PC a na můj dotaz co bylo špatné mi řekli,že museli vyměnit IDE kabel.
Zajímavé,když jsem se ptal jestli palírnu zkoušeli,než tu sestavu kámošovi prodali,Tam mi řekli že jo a dnes když tam byl jiný prodavač,tak se velice divil kdo mi to řekl,že to nezkoušejí,od toho že je reklamace.No nic hlavně že to smaží
.Ještě jednou dík zasnahu mi pomoci.Ahoj
Zajímavé,když jsem se ptal jestli palírnu zkoušeli,než tu sestavu kámošovi prodali,Tam mi řekli že jo a dnes když tam byl jiný prodavač,tak se velice divil kdo mi to řekl,že to nezkoušejí,od toho že je reklamace.No nic hlavně že to smaží