Skoky na lyžích

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
tomygo
Začátečník
Začátečník

Skoky na lyžích

Příspěvek od tomygo »

Nevíte, jestli se dají někde sehnat skoky na lyžích ke stažení? Chtěl bych kompletní verzi. Nějaký Demoverze jsem našel, ale celou verzi ne. Teda pokud počítám hry s grafikou na úrovni. Za každý odkaz děkuji.

//shadow: v rámci pravidel fóra....
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Re: Skoky na lyžích

Příspěvek od Rammstein »

tomygo píše:Nevíte, jestli se dají někde sehnat skoky na lyžích ke stažení? Chtěl bych kompletní verzi. Nějaký Demoverze jsem našel, ale celou verzi ne. Teda pokud počítám hry s grafikou na úrovni. Za každý odkaz děkuji.
já mám plnou hru skoků na lyžích, ale je to vcelku supr, jen bych to CD musel najít, ale mrknu se ti po názvu :)
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
tomygo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tomygo »

Kdyžtak sem hoď aspoň přesný názvy těch her, když to máš na cédu. Já se číhnu a třeba tom někde najdu. Díky
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Pokud to není v rámci pravidel fóra, řeště si to přes sz nebo ještě lépe pomocí icq, a ne přes vlastní thready fóra :wink: Pokud to je v rámci pravidel fóra, mé poznámky si nevšímejte ;-).
show must go on..
Rammstein
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rammstein »

Takže je to v rámci pravidel neboj :wink:
ale musím ti říct, že jsem si tu hru udělal jako obraz CD a na disku jsem ho nenašel a ani CD jsem nenašel :(

Ale na games.tiscali.cz jsem to našel takže je to Ski Jump 2004 a Ski Jump Challenge 2003 :-D
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“