Nevíte, jestli se dají někde sehnat skoky na lyžích ke stažení? Chtěl bych kompletní verzi. Nějaký Demoverze jsem našel, ale celou verzi ne. Teda pokud počítám hry s grafikou na úrovni. Za každý odkaz děkuji.
//shadow: v rámci pravidel fóra....
Skoky na lyžích
Moderátor: Baneshee
- tomygo
- Začátečník

-
- Rammstein
- Začátečník

Re: Skoky na lyžích
já mám plnou hru skoků na lyžích, ale je to vcelku supr, jen bych to CD musel najít, ale mrknu se ti po názvutomygo píše:Nevíte, jestli se dají někde sehnat skoky na lyžích ke stažení? Chtěl bych kompletní verzi. Nějaký Demoverze jsem našel, ale celou verzi ne. Teda pokud počítám hry s grafikou na úrovni. Za každý odkaz děkuji.
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!
- tomygo
- Začátečník

-
- shadow
- Středně pokročilý

- Rammstein
- Začátečník

Takže je to v rámci pravidel neboj
ale musím ti říct, že jsem si tu hru udělal jako obraz CD a na disku jsem ho nenašel a ani CD jsem nenašel
Ale na games.tiscali.cz jsem to našel takže je to Ski Jump 2004 a Ski Jump Challenge 2003
ale musím ti říct, že jsem si tu hru udělal jako obraz CD a na disku jsem ho nenašel a ani CD jsem nenašel
Ale na games.tiscali.cz jsem to našel takže je to Ski Jump 2004 a Ski Jump Challenge 2003
Acer Aspire V3-571G -> Intel Core i5 -> nVidia 730M 2GB -> 8GB RAM -> HDD 1000GB -> IPS FullHD Displej!!!!