GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

na kolko cd je cd verzia sa?a aky je rozdiel medzi CD a DVD verziou?
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

van Bellen píše:na kolko cd je cd verzia sa?a aky je rozdiel medzi CD a DVD verziou?

samozrejme ze zadny rozdil mezi dvd a cd verzi neni, jinak cd verze bude prabdepodobne na 6 cd, ale nekde jsem slysel ze to bude nacpany na 5 cd.
van Bellen
Začátečník
Začátečník

lebo som pocul ze na nete koluje 3cd verzia warez tak preto sa pytam na to dvd..neni mi to nejak jasne.
SHOCK_WAWE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SHOCK_WAWE »

van Bellen píše:lebo som pocul ze na nete koluje 3cd verzia warez tak preto sa pytam na to dvd..neni mi to nejak jasne.

tak to bude asi nejakej rip z dvdicka(orezana verze - bez hudby, videi atd.), oficialni verze ma mit 5 nebo 6 cd
indigo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: prosba

Příspěvek od indigo »

mato555 píše:kto mi poradi ako si mam dostat mp3jky do SA
staci jak si do C:\Documents and Settings\indigo\Dokumenty\GTA San Andreas User Files\User Tracks hodis odkazy na mp3jky a pak jeste musis dat v options/sound scan tracks
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
van Bellen
Začátečník
Začátečník

asi jo.lebo chcem si tu hru kupit a myslel som ze je na 3CD a na dvd su pridane nejake bonusy ,videa navyse a tak..takze radsej dvd verziu.dik
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Nechcem vytvarat zbytocny thread tak to dam sem.Po instalacii dam play a zapla sa cierna obrazovka na sekundu a potom naspat do win.Tak ze skusim reinstall ovladacov ,vypnut firewal antivir preinstalovanie hry samotnej a stale nic.Tak sme to nainstalovali na starsi pocitac a tam to fachalo v pohode.No a po 25 min ma napadlo ze vypnem DesktopX na zmenu Win stylov-a hned to nabehlo.Skoro ma porazilo. :lol: :lol:
Nestalo sa to nekomu?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

cool.user píše:
_raven_ píše:chci se zeptat jestli neni nejaky tlacitko,ktery restrtuje mise abych nemusel jezdit az nekam daleko a cely to jezdit znova.
si to normalne loadni ne? :?
Jenze mne nastve kdyz nekam jedu 5 min a potom to pos... ,takze jestli neni nejaky rychla klavesa rovnou na restart mise
Andrw
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Andrw »

Při hraní mi najednou zmizel zvuk toho co dělám já......okolí jde slyšet ale třeba zvuk motoru u mého auta nebo klakson nejde slyšet (ale rádio zase jo...!!!)V nastavení jsem to vůbec neopravil!!!
Nevíte čím to a jak to opravit???

PLZ??? :shock:
CPU:AMD Athlon 64 X2 5600+ cooler:Scythe Mugen MB:ASUS M3A32 MVP-Deluxe RAM:GEIL 2x1024 MB-800 Mhz,DDR II Zdroj:Fortron BlueStorm II 500 W Grafika:nVidia Geforce 8800 GTS 512 MB Zvukovka:Creative sound Blaster Live! 5.1 HDD:WD3200AAKS (320 GB, SATA II) LCD:Samsung Syncmaster 931BF
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

Co mam udelat v te misi, jak jsem s tou zenskou v sazkove kancelari? (ona ju chce vykrast, ale nekdo spusti alarm). Dostal jsem nejaky bomby na dalk. ovl., ale nevim, co s nema mam odpalit. Zkusil jsem je dat na ty dvere co tam jsou, ale to zabilo tu zenskou a mission failed. Diky moc.
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

350Z píše:Nechcem vytvarat zbytocny thread tak to dam sem.Po instalacii dam play a zapla sa cierna obrazovka na sekundu a potom naspat do win.Tak ze skusim reinstall ovladacov ,vypnut firewal antivir preinstalovanie hry samotnej a stale nic.Tak sme to nainstalovali na starsi pocitac a tam to fachalo v pohode.No a po 25 min ma napadlo ze vypnem DesktopX na zmenu Win stylov-a hned to nabehlo.Skoro ma porazilo. :lol: :lol:
Nestalo sa to nekomu?
Delalo mi to neco podobnyho, pomohly uuuuplne stary ovladace na nVidii. Mel jsem tam puvodne nejnovejsi a nejel. Pak jsem tam dal o neco starsi a delalo to to samy. Nakonec jsem zkusil ovladace 66.93 a jede to vpoho.
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

FFranta píše:Co mam udelat v te misi, jak jsem s tou zenskou v sazkove kancelari? (ona ju chce vykrast, ale nekdo spusti alarm). Dostal jsem nejaky bomby na dalk. ovl., ale nevim, co s nema mam odpalit. Zkusil jsem je dat na ty dvere co tam jsou, ale to zabilo tu zenskou a mission failed. Diky moc.
Nevite? :(
cicin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cicin »

FFranta: hod ze dve bomby pred dvere napravo od prepazek. To ti vylomi ty dvere a dostanes se k sejfu...
Athlon XP 2500+ || Asus A7N8X-X || 2x 256 Kingston 400mhz || Saphire Radeon 9600PRO || Hitachi 160G PATA + 76G IBM do supliku
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jasper píše:
MorbiDKDN píše:Mam 1.6Duron 2x256MB 9200Radeon a postavy mi blikaji proste nevidim je cele :( graficky ovladace sem predelal ale furt nic... nevite nekdo neco?? dik
Uz jsi treti clovek co ma radeon 9200 a blikaji mu postavy.
Na R9200 musíš jet na low detaily, jinak budou postavy blikat

Jinak mám problém v misi, kde mám zapálit barák...to je jednoduché.
Pak nějak zachránit tu ženskou. Zkoušel jsem hasičákem všechno uhasit, ale ona stejně umře...jak na to? Vyhasil jsem všechny požáry uvnitř....na hašení z venku již není čas.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Butch píše: Jinak mám problém v misi, kde mám zapálit barák...to je jednoduché.
Pak nějak zachránit tu ženskou. Zkoušel jsem hasičákem všechno uhasit, ale ona stejně umře...jak na to? Vyhasil jsem všechny požáry uvnitř....na hašení z venku již není čas.
To je docela jednoduchý. Já to udělal tak, že jsem vběhl do domu, vzal hašičák, rychle utíkal k Denise a pak už to bylo jednoduchý. Běžela za mnou a já hasil a hasil.... :)
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Isghole
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Isghole »

Zpočátku mě to moc nebralo, žádný pořádný výdělky, ale teď, když zabírám území... to je super. kámoš už je v posledním městě, má papíry na motorku, auto, letadlo,atd. všechno co tam jde. jezdí závody.
Má teď problém s úkolem z kasína, kde musí na letiště, ukrást letadlo a trefit se do toho kruhu nad přilétajícím letadlem s nájemným vrahem. Dost opruz, když to dělá po několikátý a pořád nic.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Isghole píše:Zpočátku mě to moc nebralo, žádný pořádný výdělky
Musíš sázet ma koníky, tak se daj vydělat pěkný prachy. Včera jsem celkově vyhrál přes půl mega. Lepší než střílení dealerů. :lol:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
tojejedno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tojejedno »

FFranta píše:
FFranta píše:Co mam udelat v te misi, jak jsem s tou zenskou v sazkove kancelari? (ona ju chce vykrast, ale nekdo spusti alarm). Dostal jsem nejaky bomby na dalk. ovl., ale nevim, co s nema mam odpalit. Zkusil jsem je dat na ty dvere co tam jsou, ale to zabilo tu zenskou a mission failed. Diky moc.
Nevite? :(
dej jednu bombu na dvere a odpal ji (přepnes zbrane az naskoci odpalovač) a potom druhou bombu na trezor a zase odpal. a potom odpal z budovy :-D
-AMD A64 2800+ 1800@2160, MSI K8N Neo-FSR - nForce3 250, 2x512 Mram 400MHz , Leadtek Winfast A6600 TD 128MB 300/550@400/690, Leadtek Winfast TV2000 XP Expert, EC 400W, 80GB, LCD LG 1750S
3dmark01 16100b, 3dmark03 6600b
-NB HP 1,13GHz, 382 Mram, 15" LCD, 20GB
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

350Z píše:Nechcem vytvarat zbytocny thread tak to dam sem.Po instalacii dam play a zapla sa cierna obrazovka na sekundu a potom naspat do win.Tak ze skusim reinstall ovladacov ,vypnut firewal antivir preinstalovanie hry samotnej a stale nic.Tak sme to nainstalovali na starsi pocitac a tam to fachalo v pohode.No a po 25 min ma napadlo ze vypnem DesktopX na zmenu Win stylov-a hned to nabehlo.Skoro ma porazilo. :lol: :lol:
Nestalo sa to nekomu?
no me se to taky stalo ale vyresil sem to takhle : vlastnosti zastupce na plose > Spustit v maximlaizovanym okne a jede to bez problemu....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

Isghole píše:Zpočátku mě to moc nebralo, žádný pořádný výdělky, ale teď, když zabírám území... to je super. kámoš už je v posledním městě, má papíry na motorku, auto, letadlo,atd. všechno co tam jde. jezdí závody.
Má teď problém s úkolem z kasína, kde musí na letiště, ukrást letadlo a trefit se do toho kruhu nad přilétajícím letadlem s nájemným vrahem. Dost opruz, když to dělá po několikátý a pořád nic.
Taky me o zpocatku moc nebralo, pak me straaaaasne moc bavilo zabirat uzemi, ale pak me v pribehu chytli cajti, nemam zadnej gang, zadny uzemi, jen po me vsude na ulicich strili ostatni gangy a zabrat jim to uz asi nemuzu, straaaaaasna nuda, zas me to vubec nebavi. Doufam, ze se to jeste vrati k puvodnimu.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“