Zdravím,
chtěl bych poprosit o radu. Mám v PC 2 S-ATA disky a u bootovacího (WD Caviar 120) se mi občas stane, že mi nenaběhne-řadič mi vypíše pouze druhý disk. Musím kabel jakoby přizvednout. Pokud je kabel kolmo, tak disk nejde. Konektor je zacvaknutý, nicméně se pohybuje (je volný). U druhého disku je taky volný, ale ne tolik-tam to běhá na 100%. Naštěstí se mi to nestalo při provozu. S-ATA kabely jsou původní, přibalované k desce. Napájecí kabely jsou OK.
Existuje nějaká spojka, nebo "těsnější kabely?"
Díky
Špatný S-ATA kabel?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Jarda32
- Začátečník

- Maxtor
- Začátečník

-
SATA kabely rozhodne nejsou zadna vyhra..
Obcas se stava, ze se uvolnuji.. ja mam kabely od radice Silicon Image a ty maji vevnitr takovy jakoby zoubek a krasne se zacvaknou.. podle me ale nejaky extra pevny kabely nesezenes..
mozna bych ze nebal tu stranu, na ktere nejsou kontakty trosicku nahrat a prihnout dovnitr.. jakoze myslim vlastne jakoby scvaknout ten kabel a zuzit tim tu mezeru v nem.. delal bych to ale velice opatrne..
mozna bych ze nebal tu stranu, na ktere nejsou kontakty trosicku nahrat a prihnout dovnitr.. jakoze myslim vlastne jakoby scvaknout ten kabel a zuzit tim tu mezeru v nem.. delal bych to ale velice opatrne..