TV karta Leadtek WinFast TV 2000XP DeLuxe
- karelV
- Nováček

TV karta Leadtek WinFast TV 2000XP DeLuxe
Mám PC (asus P5GDC Pro, intel 520, XP SP1) a nedaří se mi zprovoznit tuto TV kartu. Instalace proběhne (zkoušel jsem nové i staré ovladače i aplikace), karta naladí programy a všechno pracuje OK až na nahrávání. Jakmile se pokusim něco nahrát, tak se po chvilce začne obraz škubat a celé nahrávání nelze korektně ukončit. Musim PC restartovat. Naposled se mi složily i XP. Pokud se pokusim nahrávání stopnout (korektně) ještě před škubáním dopadne to stejně. V adresáři je sice vytvořený soubor, ale má nulovou velikost. Na starém PC (Soltek, AMD, XP SP1) to běhalo OK. Kartu instaluji po instalaci XP (SP1) bezezměn v nastavení.
Múže mi někdo poradit, co s tím. Děkuji.
Múže mi někdo poradit, co s tím. Děkuji.
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- karelV
- Nováček

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Allatutti
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- karelV
- Nováček

Vše co běží na pozadí změstná procesor tan na 1-3%. Z paměti je využito zhruba 130k a při startu nahrávání se tyto hodnoty příliž nezmění. Ještě jsem si všimnul, že jakmile "zmáčknu" stop na ovladači, tak se pod ovladačem objeví bílé okno, ale je vidět pouze nadpis v záhlaví a ten je:" WinFast Loading......". Jakmile kliknu podruhé objeví se za těma tečkama "... Neodpovídá" a PC zamrzne. To hlášení se objeví vždy pod ovladačem ať ten je kdekoliv.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- karelV
- Nováček

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: