ak niekto aspon tusi,alebo aj vie,dajte vediet,lebo nechcem sa kvoli tymto chybam vykaslat na najocakavanejsiu hru tohto roka,ktora je masaker.
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- dzungales
- Začátečník

...precital som si cely thread,a stale tu nebola zodpovedana otazka toho zvuku co nehra v aute, pri debate typkov atd.,mne to robi tiez a takisto mam double problem,jak mi tie postavy poblikavaju,ved to je na nervy
,a grafiku nemam R9200,ale 5900XT. no cim to asi bude???
ak niekto aspon tusi,alebo aj vie,dajte vediet,lebo nechcem sa kvoli tymto chybam vykaslat na najocakavanejsiu hru tohto roka,ktora je masaker.

CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Skeeter
- Začátečník

Jak uz tady nekdo psal,ze ma obcas problem se zvukem tak ja obcas taky....nekdy proste vypne veskera hudba a efekty slysim treba jenom dest.Jinak strelba,zvuky motru atd. neslysim.Zmeni se to az tehdy kdyz sesednu a nasednu do vozidla.Nevi nekdo cim by to mohlo bejt ?
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Butch
- Středně pokročilý

JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.Luke píše:To je docela jednoduchý. Já to udělal tak, že jsem vběhl do domu, vzal hašičák, rychle utíkal k Denise a pak už to bylo jednoduchý. Běžela za mnou a já hasil a hasil....Butch píše: Jinak mám problém v misi, kde mám zapálit barák...to je jednoduché.
Pak nějak zachránit tu ženskou. Zkoušel jsem hasičákem všechno uhasit, ale ona stejně umře...jak na to? Vyhasil jsem všechny požáry uvnitř....na hašení z venku již není čas.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre?Butch píše: JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.
(taky me třvalo jistou dobu najit ty schody)
0118 999 881 999 119 7253
- Skeeter
- Začátečník

- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
tak lidi vcera sem koupil letiste a ted mam trenovat s letadlem, lae nejak mi to nejde
co udelam lehce je start a pak pristani ale to zataceni a strefit se do tech kruhu nejde
zacinam silne uvazovat, ze nekomu poslu savy aby mi to udelal
uz sem udelal vsechny osttani ukoly, ted muzu delat jen tyhle ukoly, jinak se dal nehnu...
vcera sem udelal ukoly pro Zera, nakonec sem to letadylko udelal napoprvy
a ted mam shop a dela mi to 5k dolacu
sem zvedavej jestli to letiste nekdy udelam
sem zvedavej jestli to letiste nekdy udelam
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Luke
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, to jsem zapomněl dodat. Denisa je v prvnim patře za plamenama.cool.user píše:kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre?Butch píše: JJ jenže já tu Denisu nikde nemůžu najít. Jak je ten modrej trojúhelník na mapě, tak nic není!!! Všude jenom oheň a nějaké mrtvoly kolem. Denisa, není nikde v domě.![]()
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
- Butch
- Středně pokročilý

To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?cool.user píše: kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre?![]()
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
jak vejdes do toho baraku tak jdu porad rovne a na konci tam sou, sou hodne blbe videt, nevim jak to popsat, ale rekneme ze ty schody sou kolmo vuci vstupu a jeste jedna strana je zakryta zdi , tusim ze se k nim da dostat nejak z kuchyne kde je hasicak.Butch píše:To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?cool.user píše: kontrolni otazka, hledas ji v prizemi nebo v 1nim patre?![]()
0118 999 881 999 119 7253
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ty schody jsou az uplne vzadu v obýváku... jsou zadelany do zdi, jsou hur videt, ale to najdes....
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Perfect_
- Začátečník

Vypni HW akceleraci zvuku v DXDIAG... (je to od Millisxe z oc4a)dzungales píše:...precital som si cely thread,a stale tu nebola zodpovedana otazka toho zvuku co nehra v aute, pri debate typkov atd.,mne to robi tiez a takisto mam double problem,jak mi tie postavy poblikavaju,ved to je na nervy,a grafiku nemam R9200,ale 5900XT. no cim to asi bude???
ak niekto aspon tusi,alebo aj vie,dajte vediet,lebo nechcem sa kvoli tymto chybam vykaslat na najocakavanejsiu hru tohto roka,ktora je masaker.![]()
pc i5, etc.
ntb i5, etc.
ntb i5, etc.
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník

ja mam taky dotaz
daji se na motorce hazet triky? myslim jako pri dlouhym letu nejaky salticko neba tak neco....pac sem se dneska zamiloval do ty krosky a je to naprosto nejdokonalejsi dopr. prostredek 
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skeeter
- Začátečník

- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no ja nevim ja jsem to udelal hned na poprve a ani jsem se nepopalil.cool.user píše:jak vejdes do toho baraku tak jdu porad rovne a na konci tam sou, sou hodne blbe videt, nevim jak to popsat, ale rekneme ze ty schody sou kolmo vuci vstupu a jeste jedna strana je zakryta zdi , tusim ze se k nim da dostat nejak z kuchyne kde je hasicak.Butch píše: To mě taky napadlo..protože plameny jsem vidět i na stropě(jak pronikaly z vyššího patra), ale nikde shody nahoru. Nemáte někdo mapu baráku?
- cr89azy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Heh, nasel jsem uz konecne MonsterTruck.
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
Red Dwarf
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A ja vyhrál meloun v kasínu!
Nonic, du zkoupit všechno co jde... 
// a teď dokonce druhej meloun
muhehe
Jen škoda toho zvuku, ten mohli vyladit lépe, ty animace mám úplně šejdrem, což mě moc mrzí pač ten gangsta rap hantec rulez
// a teď dokonce druhej meloun
Jen škoda toho zvuku, ten mohli vyladit lépe, ty animace mám úplně šejdrem, což mě moc mrzí pač ten gangsta rap hantec rulez
Naposledy upravil(a) Mastero dne stř 22. čer 2005, 20:56, celkem upraveno 1 x.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- _raven_
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: