Chyba v Memory u RADEONU 9600

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Ivo Adam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Chyba v Memory u RADEONU 9600

Příspěvek od Ivo Adam »

Mam problem muj takt na grafice ATI Radeon 9600 256 MB od Club 3D ma byt 398core/203memory kdyz dam v programu ATI tool najit MAX core tak to najde 466 to je OK! Ale kdyz dam najit MAX memory tak to vyleze asi ke 230 a pak to zacne klesat dolu az k 100 a zacne mi blikat cela obrazovka. A když hraju nejaky narocnejsi hry na grafiku (konkretne San Andreas) tak mi to po chvíli hodí hlášku že VPU recover provedl restart grafického čipu protože již neodpovídal na pokyny grafickych ovladacu. Ma to neco spolecneho? Prosim help!!! A ještě, mám ATI catalyst 5.6, Win XP se SP 2
CPU: Intel Pentium 4 - 2,4 GHz, RAM: 2*256 MB DDR400, VGA: ATI Radeon 9600 SE - 256MB,
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

VPU recover se projevuje až po nataktování grafické karty, nebo i na default?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

pokud mas VIA chipset tak to muze vyhazovat i na default, zkus AGP4x a FW off, co se tyce ati tool tak nekdy se mu verit neda, budto ukaze vyssi OC hodnoty nebo nizssi, jelikoz mas 256MB RAM co je u tyhle karty zbytecnost muze to zapricinit i pri mirnim OC nestabilitu :roll:
Ivo Adam
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivo Adam »

no-X píše:VPU recover se projevuje až po nataktování grafické karty, nebo i na default?
Před taktováním se neprojevoval VPU recover vubec a po nataktovani se zacal projevovat, ted se uz projevuje i na default!
CPU: Intel Pentium 4 - 2,4 GHz, RAM: 2*256 MB DDR400, VGA: ATI Radeon 9600 SE - 256MB,
Jan Machalík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jan Machalík »

Ivo Adam píše:
no-X píše:VPU recover se projevuje až po nataktování grafické karty, nebo i na default?
Před taktováním se neprojevoval VPU recover vubec a po nataktovani se zacal projevovat, ted se uz projevuje i na default!
Hele konkretne u GTA SA mi tohle dela taky, sice jen obcas ale dela, a to i bez taktu 8) U jinych pareb se tohle vubec nestava.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

nainstaluj ine ovladace napr omegy*5.4 mne to ide v pohode.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“