Problém s vypalování na DVD RW

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
CADmaster
Začátečník
Začátečník

Problém s vypalování na DVD RW

Příspěvek od CADmaster »

A ještě bych měl jeden dotaz. Mám nějaký problém s vypalováním na DVD RW (je to verbatimka). Na dvd je něco vypáleného (jde vidět i pohledem na médium) a když dám "vymazat disk" tak se asi nic neděje. Jakmile chci něco vypálit hlási to chyby. (viz screen z odkazu).

Poradí pls někdo co dělám blbě ?

http://cadmaster.wz.cz/chyba.JPG
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak tohle uz jsem taky zazil... treba ted pred tydnem.. Podle me za to muzou mechaniky... Me se stalo (kdysi mi to delala stara 24X CD-RW Sony, ted Nec 3540A), ze kamos naformatoval RW, neco vypalil, donesl mi ho a smula.. ja ho prectu ale nenaformatuju.. pokud ho on prejede full formatem a pak mi ho donese (prazdny, cerstve preformatovany fullem) a ja ho nasledne preformatuj taky fullem, tak ho muzu pouzivat bez problemu... pokud ale on na nej zase neco zapise na sve LG, tak smula a ja s nim zase ani nehnu..
Delaj mi to ted stary Imationy DVD-RW 2x
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Dřív se to stávalo mechanikám, které neuměli pálit vyšší rychlostí na RW a to RW bylo někým jiným vypáleno třeba 24x. Většinou stačilo v té původní mechanice znovu naformátovat a už to jelo...
Bathory
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

jj presne takhle to bylo na tom mym starym sonaci.. Ted, co mam DVD uz to ale nejak nechapu.. jak jsem rikal.. delaji mi to 2x Imationy... nechapu..
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“