avg7 rezidentni stit - vir
- wegel
- Nováček

-
avg7 rezidentni stit - vir
ahoj, hral jsem zrovna pres net a najednou mi to skocilo do win nalezen virus ve slozce wndows/softwaredistribution/download a nejakej trojskej ku, jenomze jsem se mezi 30s nerozhod co s nim udelat, tak to zmizelo, a pak kdyz sem dal kompletni test tak to nic nenaslo.Nejake napady?
- pipp
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
stahni si ad-aware, spybot nebo nejakej jinej antispyware a projed pocitac. to by to melo najit
nevim jak mas to avgcko nastaveny, pokud tam mas aby to vyresilo automaticky, tak toho kone treba uz smazalo 
Deneb : AMD AthlonXP-M 2600+ @ 2.3 GHz | Abit KV7 | Hynix 512 MB 400 MHz DDR CL2 | Zalman 7000B-AlCu | Samsung SpinPoint SP2004C 200 GB 7200 rpm SATA-II | Sapphire Radeon 9600Pro Advantage 128MB | LiteOn SOHW-1693S | Plextor PlexWriter 4824A | Creative Sound Blaster Audigy | VIA Rhine II 10/100Mb | AOpen H600A | Chieftec 360W | iiyama HM704UTc
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Doporučím ti jednu věc:
Pokud se ti spomalí PC, nebo budeš mít podezhření na infiltraci do systému. Stači si spustit task manager (správce úoh) a v záložce procesy se podívat zda tam není něco co do systému nepatří. Ovšem to není konec. Některé viry mají stejný název jako systémové procesy, jsou pouze uložené v jiném adresáři. V takovém případě doporučuji jiný taskmgr než ten co je v systému jelikož neukazuje cestu k procesu.
Pokud se ti spomalí PC, nebo budeš mít podezhření na infiltraci do systému. Stači si spustit task manager (správce úoh) a v záložce procesy se podívat zda tam není něco co do systému nepatří. Ovšem to není konec. Některé viry mají stejný název jako systémové procesy, jsou pouze uložené v jiném adresáři. V takovém případě doporučuji jiný taskmgr než ten co je v systému jelikož neukazuje cestu k procesu.