GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

navim jak sem to dokázal ale rozfrcal jsem za 90% hry neuvěřitelných 3 200 000 doláčů :)

nejvíc kulek :) ...okolo 10 000 padlo na letadlovou loď :lol: :oops:

statecně sem porazil půl americké pěchoty, 5 tankových praporů :) , 10 vrtulníkových formací ..... :)
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

Skeeter píše:Prave sem nasel kdesi v milionarksy ctvrti kytku :) muzu ji nekomu dat nebo je na nic ? :D
Ja som ju chcel dat tej Denise a rozmyslam ze ako tak :oops: stlacim lave tlacitko mysy a tresk jej s nou jednu .Zaver? S tymi kvetinami mozes bit fizlov aj civilistov ale inac su asi na nic.
Ale je to sranda niekoho zmlatit kvetinami hahaha!!! :lol: :lol: :lol:
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

A do čeho jste oblékli Sídžeje vy? Obrázek obrázek 22kB
\( ^_^)Λ(^_^ )/
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

...takze problem mam vyrieseny... :baa:

pre tych,ktory maju PROBLEM S POBLIKAVAJUCYMI POSTAVAMI V HRE, preinstalovat ovladace,nvidia.com,pokial je to radeon asi to iste, neviem zarucit,neodskusal som to. :fear:

PROBLEM SO ZVUKOM sa riesi v dxdiag (start-->spustit-->dxdiag), vypnut hardware acceleration,takisto,ze vraj pomaha prepnut si hudbu na 2 speakre. :comp:

dufam,ze to niekomu ulahci zivot... :up:
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
tojejedno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tojejedno »

par otazek : :oops:
1) jde v prvním meste sazet na neco jineho nez na kone ( vzdycky prohraju vsechny prachy :-) nebo je na to nejaky figl
2) je i v 2 mestě neco takoveho ?
3) jakto ze na prvnim letisti nasednu do letadly a na druhem jsou vsechny zamkle ?
4) ten padak je jen na jedno použití ?
5) pri misi s tim vlakem jsem se vratil do los santos a vsechno mi sebral ten druhy gang ..... jak to mam dostat nazpet .. pozabijel jsem jich tam mraky a nic (a jeste nikde moji lidi :x )
-AMD A64 2800+ 1800@2160, MSI K8N Neo-FSR - nForce3 250, 2x512 Mram 400MHz , Leadtek Winfast A6600 TD 128MB 300/550@400/690, Leadtek Winfast TV2000 XP Expert, EC 400W, 80GB, LCD LG 1750S
3dmark01 16100b, 3dmark03 6600b
-NB HP 1,13GHz, 382 Mram, 15" LCD, 20GB
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

tojejedno píše:par otazek : :oops:
5) pri misi s tim vlakem jsem se vratil do los santos a vsechno mi sebral ten druhy gang ..... jak to mam dostat nazpet .. pozabijel jsem jich tam mraky a nic (a jeste nikde moji lidi :x )
musis hrat dal, pak casemse do nej vratis
0118 999 881 999 119 7253
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

cr89azy píše:Heh, nasel jsem uz konecne MonsterTruck.
Ten mam uz dloooouho... Asi treti auto, co sem nasel ve druhym meste. :-D
dzungales píše:PROBLEM SO ZVUKOM sa riesi v dxdiag (start-->spustit-->dxdiag), vypnut hardware acceleration,takisto,ze vraj pomaha prepnut si hudbu na 2 speakre. :comp:
Takze za to muze zvukovka, jo?
tojejedno píše:nebo je na to nejaky figl
Zeby?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
dzungales
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dzungales »

dzungales píše:PROBLEM SO ZVUKOM sa riesi v dxdiag (start-->spustit-->dxdiag), vypnut hardware acceleration,takisto,ze vraj pomaha prepnut si hudbu na 2 speakre. :comp:
Takze za to muze zvukovka, jo?

no tak asi ano, alebo tam nainstalovat ovladace na zvukovku. 8-) mne to pomohlo.
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

350Z píše:
Skeeter píše:Prave sem nasel kdesi v milionarksy ctvrti kytku :) muzu ji nekomu dat nebo je na nic ? :D
Ja som ju chcel dat tej Denise a rozmyslam ze ako tak :oops: stlacim lave tlacitko mysy a tresk jej s nou jednu .Zaver? S tymi kvetinami mozes bit fizlov aj civilistov ale inac su asi na nic.
Ale je to sranda niekoho zmlatit kvetinami hahaha!!! :lol: :lol: :lol:
Staci stisknout TAB - a Denise kytku DOSTANE a ne DOSTANE KYTKOU :-D

A kdyz ji chces libat, tak taky TAB-ulatorem :lol:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Pato
Nováček
Nováček

san

Příspěvek od Pato »

Nemôzem prejst misiu za letisko kde mam nahanat lietadlo na motorke ale to lietadlo je rychlejsie nez ta motorka. Nemozem ho dobehnut! Pomozte!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: san

Příspěvek od Coololooser »

Pato píše:Nemôzem prejst misiu za letisko kde mam nahanat lietadlo na motorke ale to lietadlo je rychlejsie nez ta motorka. Nemozem ho dobehnut! Pomozte!
omg , lidi zkousejte ty mise taky udelat sami :evil:
jde to udelat a velice snadno (jak sem uz o par stran z5 psal) staci se pouze hned po rozjezdu dobre nasmerovat motorku tak abys pak neztracel rychlost zatacenim .

sakra lidi zkousejte neco aspon 10 minut delat sami :evil:
0118 999 881 999 119 7253
ds
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ds »

nevite kam mam nainstalovat mod ktery zvysi dohlednost a jestli je pri tom nejake vyrazne snizeni snimku
Cpu:Amd Athlon XP 2500+@3200+ 1.8V ,MB:Epox 8RDA3I,ATI RADEON 9000PRO 275/550@610/305,ZVUK:SB LIVE 5.1,M.:AOC 7KLR,REPRO:KINYO 2.1,HDD:BARACUDA 40GB
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Kamos potrebuje pomoc. Ma MX440 a GTA San Andreas mu ani nepusti. Neviete ci to moze byt? Ma ta hra shadery (nepoznate stranku kde sa da stiahnut emulator na shadery? Na fore som nenasiel ziadny link na download. A vo FAQ som to tiez nenasiel)? pls rychlo
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Konečně to mám ... 1024 full details 2xAA a jede to v pohodě i ta grafika se mi docela líbí. Zatím se jen tak projíždím a mám za sebou pár misí, uvidíme jestli mě to chytne ještě víc :)
Goldnoob team proud member!
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

IQLogic píše:Kamos potrebuje pomoc. Ma MX440 a GTA San Andreas mu ani nepusti. Neviete ci to moze byt? Ma ta hra shadery (nepoznate stranku kde sa da stiahnut emulator na shadery? Na fore som nenasiel ziadny link na download. A vo FAQ som to tiez nenasiel)? pls rychlo
no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtělo :lol: :oops:

jinak prý to jde ale jestli si chce aspoň trochu zahrát doporučuji výrazný upgrade....
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Digitaldoom píše:
IQLogic píše:Kamos potrebuje pomoc. Ma MX440 a GTA San Andreas mu ani nepusti. Neviete ci to moze byt? Ma ta hra shadery (nepoznate stranku kde sa da stiahnut emulator na shadery? Na fore som nenasiel ziadny link na download. A vo FAQ som to tiez nenasiel)? pls rychlo
no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtělo :lol: :oops:

jinak prý to jde ale jestli si chce aspoň trochu zahrát doporučuji výrazný upgrade....
Na tý grafice to musí valit uplně v pohodě :wink:
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Digitaldoom píše: no řekl bych to asi takhle : ta hra má svou důstojnost a běhat na takovém šmejdu jako Mx440 by se mi taky nechtělo :lol: :oops:

Ty moj pocit! Ja som sa nepytal na com sa tebe nechce behat ale ci nevie niekto ako tu hru rozbehat. To ako keby som sa pytal: "Ides zajtra von?" a odpoved: "Ano je stvrt na sest!" Takze toto bola uplne k veci odpoved....
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

IQLogic píše:
Ty moj pocit! Ja som sa nepytal na com sa tebe nechce behat ale ci nevie niekto ako tu hru rozbehat. To ako keby som sa pytal: "Ides zajtra von?" a odpoved: "Ano je stvrt na sest!" Takze toto bola uplne k veci odpoved....
No já jen že je to skoro to minimum na kterém to rozeběhly ...ovšem taky to bylo podmíněno dalším hardware ...ty si nenapsal co má za zbytek jestli to vůbec CPU?RAM atd pustí :);) takže jaký dotaz taková odpověď :lol: :oops:
Luks píše:Na tý grafice to musí valit uplně v pohodě
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:
mi víme že grafika GTA SA nepatří mezi nejpohlednější a nejnovější ale zase ji neurážej :oops: :wink:
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Neobhajuj to GTA. Ale ta grafika to musi stihat. CPU: Intel CeleronD 2,4GHz, 512MB, a uz spominana grafika. Ked na tom ide Half-Life 2 alebo take NFSU2 tak GTA SA by nemal byt az taky problem. Takze by som bol rad keby si napisal ako to rozbehat a ak nevies tak to nekomentuj. peace
IQLogic
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQLogic »

Tak a uz to fici. Kamarat - LAMA neskusil preinstalovat a teraz po cerstvej reinstalacii hry to fici. Takze Digitaldoom, narozdiel od teba ta hra nepodcenuje slabsie PC. :lol:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“