ATI Mobilita Radeon 9700 - rušený obraz na TV

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Borecman
Nováček
Nováček

ATI Mobilita Radeon 9700 - rušený obraz na TV

Příspěvek od Borecman »

Nevím jestli to už někdo neřešil, projel jsem hodně článku, ale můj problém jsem nenašel. Mám SVHS výstup na kartě a na TV SVHS vstup, když je přímo propojím, kabel 1,5m, obraz frčí i barevně ale na určitých místech obrazovky blikají krátké tak půl centimetrové proužky různých barev. Zkoušel jsem všechny normy, redukci na cinch, různá rozlišení a nic. Zvláštní že mě u nastavená TV nepustí pod rozlišení 800x600. Dík
Allatutti
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Allatutti »

myslim ze to bude kabelem zkus pouzit, jiny pak dej vedet :wink:
Spectral
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: ATI Mobilita Radeon 9700 - rušený obraz na TV

Příspěvek od Spectral »

Borecman píše:Nevím jestli to už někdo neřešil, projel jsem hodně článku, ale můj problém jsem nenašel. Mám SVHS výstup na kartě a na TV SVHS vstup, když je přímo propojím, kabel 1,5m, obraz frčí i barevně ale na určitých místech obrazovky blikají krátké tak půl centimetrové proužky různých barev. Zkoušel jsem všechny normy, redukci na cinch, různá rozlišení a nic. Zvláštní že mě u nastavená TV nepustí pod rozlišení 800x600. Dík
Buď to může být zmíněný kabel, nebo je nutné v menu TV nastavit, že do konektoru S-Video je puštěný S-Video signál :stupid: Ano, tohle musel vymyslet nějaký kretén, nicméně v naší TV Thompson bylo z výroby nastaveno, že do S-Video konektoru jde signál RGB a způsobovalo to právě obdobný nekvalitní obraz. Check this.
Veterán
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“