Chci mít windows černě please

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

Ritchma píše:Mě jde hlavně o to abych měl černou tu spodní lištu, zbytek může klidně zůstat stejnej. A jak tu někdo píše, byl bych rád kdyby mi to nežralo moc pamět, protože ještě ze starýho kompu kdy sem experimentoval jak vzteklej vim že to zpomalovalo jak blázen :x
skus windows recall 5.5
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Kruci to je to tak složitý jenom změnit barvu tý lišty? milion programů. Nějakej nainstaluju a zasere mi to komp. Grrrr
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Ritchma píše:
Recon píše: tvé přání je mi rozkazem :-D
Docela rád bych se podíval, ale v tom tématu jak tady bylo sem to nenašel :sad:
Asi to bude tím že jsem na to zapoměl :oops: Ale už jsem to napravil :-D
Naposledy upravil(a) Recon dne pát 24. čer 2005, 13:07, celkem upraveno 1 x.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Ritchma píše:Kruci to je to tak složitý jenom změnit barvu tý lišty? milion programů. Nějakej nainstaluju a zasere mi to komp. Grrrr
Mluvíš jako kdyby ses o to bál jak o své rodiče.
Pokud chceš menit jen barvy tak Ovládací panely>zobrazení>vzhled>upřesnit a pak si jen hrát, aby to nějak vypadalo.
Thomas2425
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Thomas2425 »

van Bellen píše:alebo program styleXP a potom si das temu aku chces..len to neni freeware
WinXP rozhodně nedoporučuji. Mám s tímto prográmkem velmi špatné zkušenosti. Vwlké problémy s Matlabem (nejel vůbec, nějaká chyba s Javou) a ještě pár věcí mi dělalo problémy. Ale jinak se mě to líbilo, ale už bych si to nenainstaloval ani na kalkulačku :roll:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ritchma píše:Kruci to je to tak složitý jenom změnit barvu tý lišty? milion programů. Nějakej nainstaluju a zasere mi to komp. Grrrr
Hoď tam ten Multipatcher, nic ti to neza...e, jednou přepíšeše soubor a máš klid.

A pak třeba skin dragonstyle (ten používám já) vypadá to takhle

http://ombik.wz.cz/Plocha%20black.JPG
Goldnoob team proud member!
Paolo.n
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paolo.n »

Dalsi cerny themes jsou napr. CompLuna - klasika co je default v XP, ale v jinejch barevnejch kombinacich vcetne cerny a vsemozny styly ala Longhorn Royal, tam se taky cerna dost objevuje.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

nebo sentinel ten používám já. Je tam mnoho barevných variací. Zelená, modrá, černá se žlutou, světlá černá atd. Fakt když si s tím pohraješ tak to stojí za to.

Přihodím jsem svůj dotat jestli ti to nebude vadit.
Mám nastaven ve styleXP jiný bootscreen ale celkem mě štve že se zobrazuje volba systému jestli s bootscreen nebo bez. Jak se toho zbavit???
nanuk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nanuk »

potom ak by som mohol odporucit
http://www.deviantart.com/
naozaj pekne temy a pozadia
CPU: Intel C2D E6550 + AC Freezer7 Pro - MB: MSI-P6N SLI Platinum VGA Saphire Radeon HD 4670 RAM: DDR2 6GB 800 MHZ RAID0 2xHDD: SAMSUNG 500GB SATA2 16MB HD501LJ - CD-RW: MSI - CD-RW 52x32x52x - DVD-RW: LG GSA-4163B - LCD: Samsung 204B - Samsung 2243nw - Samsung LE40A656 - Keyboard: Logitech Iluminated Keyboard - Mouse: Microsoft Wireless Lase Mouse 6000 Case: Thermaltake Armor JR WC3000SWA - Notebook: HP Pavilion DV6670 - Handheld: BlackBerry 8900 - Phone: Apple iPhone 3GS 32GB - Operator: O R A N G E
Ritchma
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ritchma »

Nakonec se zadařilo a pomocí TuneUp utilities mam win černý jak sem chtěl -
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“