EuroCase zase potěšil

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Kupte si za 200,- filtry do vysavace.. jsou to takovy platy, ktery se strkaj dovnitr modernich vysavacuu.. pred vstup do motoru.. je to takovej dementni bilej profouknutelnej matros.. chytne to vsechno...
Jinak me imponuji kovove prachove filtry.. proste to z toho clovek jednou za cas vycucne vysavacem a je klid... jsou nesmrtelny..
saboo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od saboo »

kdyz se daji silonovy puncochy pouzit jako klinovej remen, treba z nich pujde udelat i filtr.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

saboo píše:kdyz se daji silonovy puncochy pouzit jako klinovej remen, treba z nich pujde udelat i filtr.
tady někdo pohnul židlí a vedení je zase průchodné.......
To víš, že to jde a navíc to parádně funguje.
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Mám eurocase Q11 a jsem naprosto spokojený. Je pravda že něco musí dohnat uživatel inteligencí a vynalézavostí, ale za ty peníze to jsou dobré bedny.

Jinak ten filtr se nechá použít třeba laciný filtr do digestoře (nebo jak se jmenuje ta věc nad sporákem). Někde v Etě jsem ho viděl za pár korun.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“