multak pres net se me podaril jen jednou.Mame doma od Telecomu ADSL 512/128, nasdileny pres Kerio Winroute (NAT). Nechce se me to pripojit k zadne zalozene hre, pak kdyz se vratim do win, tak uz m nejede net ani tam a musim zrestartovat PC, aby zase jel Poradi me nekdo??? Jiny hry jedou,napr. RCWT ET, Vietcong, Pariah, atd.
CASE Fractal Design Define R5PSU Seasonic M12II-620 Evo-620WMB ASUS TUF GAMING B550-PLUSCPU AMD Ryzen 7 3700XRAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OCSSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TBSSD1 Crucial MX100-256GBSSD2 Crucial MX200-500GBHDD WD Caviar Blue EX-1TBMONITOR Dell Alienware AW3418DW 34"SPEAKERS Logitech Z200MOUSE ASUS EchelonKEYBOARD ASUS Cerberus ArcticHEADSET Kingston HyperX Cloud IIOS Windows 10
Dr.Evil píše:multak pres net se me podaril jen jednou.Mame doma od Telecomu ADSL 512/128, nasdileny pres Kerio Winroute (NAT). Nechce se me to pripojit k zadne zalozene hre, pak kdyz se vratim do win, tak uz m nejede net ani tam a musim zrestartovat PC, aby zase jel Poradi me nekdo??? Jiny hry jedou,napr. RCWT ET, Vietcong, Pariah, atd.
tak sem začal instalovat a hned mě to nasr... protože jsem musel odinstalovat Clone a daemonda jinak se nespustí instalace zase je poctivý pranýřován (už hledám crack no-CD)
B@RT píše:tak sem začal instalovat a hned mě to nasr... protože jsem musel odinstalovat Clone a daemonda jinak se nespustí instalace zase je poctivý pranýřován (už hledám crack no-CD)
Pouzivej Alcohol 120%, mam ho nainstalovanej, a kdyz jsem instaloval Battlefield, zadny problemy to nedelalo
cus gut parba zvlast po netu na me sestave na max detail v poho jen tam sou cerne ctverce obcas to me dere kua asi budu muset zkusit ty jejich ovladace
jinak hra fajn multak obzvlast az na ping hruza doufam ze se to nejak optimalizuje
pari to tu nekdo na Genius HT 5.1 nebo podob jak tam sakra pustit vse zvuky ze zadich repro atd hudba jede ze zadnich ale napr vybuchy jak treba v CoD nejsou slyset jedou jen predni copak to nema 5.1 zvuk ..
tak mam naistalováno a když sem dělal account na multiplayer tak sem údivem málem spad ze židle... podívejte na vlajku jakou dali k České Republice připadá mi jako nějaká partizánská nebo co.... http://forum.pctuning.cz/gallery/albums ... ccount.JPG
jinak úvodní animačka moooc dobře udělaná a skvělá grafika.. dál sem se zatim nedostal... teď du na zkoušení a nastavování