GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

milosh píše:
350Z píše: Ja som ju chcel dat tej Denise a rozmyslam ze ako tak :oops: stlacim lave tlacitko mysy a tresk jej s nou jednu .Zaver? S tymi kvetinami mozes bit fizlov aj civilistov ale inac su asi na nic.
Ale je to sranda niekoho zmlatit kvetinami hahaha!!! :lol: :lol: :lol:
Staci stisknout TAB - a Denise kytku DOSTANE a ne DOSTANE KYTKOU :-D

A kdyz ji chces libat, tak taky TAB-ulatorem :lol:
Dik za radu
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

Nemohli byste mi poradit kde je ta sazkova kancelar? Uz jsem ji v te misi mel, jenze jsem si nezapamatoval kde to bylo na mape a ted nevim kde je :( Kdyby ste mi treba napsali: Je v pravym rohu vedle te PIZZY... :) DIky moc.
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

FFranta píše:Nemohli byste mi poradit kde je ta sazkova kancelar? Uz jsem ji v te misi mel, jenze jsem si nezapamatoval kde to bylo na mape a ted nevim kde je :( Kdyby ste mi treba napsali: Je v pravym rohu vedle te PIZZY... :) DIky moc.
No můžu ti to říct zhruba.. Je to na venkově... Ve vesničce... Ale přesně ti to neřeknu, páč to přesně nevím... Hledej veverko :lol:
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

FFranta píše:Nemohli byste mi poradit kde je ta sazkova kancelar? Uz jsem ji v te misi mel, jenze jsem si nezapamatoval kde to bylo na mape a ted nevim kde je :( Kdyby ste mi treba napsali: Je v pravym rohu vedle te PIZZY... :) DIky moc.
No nejni jedna i v Los Santos, jak tam jde sázet v "automatu" na koně :? ? Ta je myslím kousek od zaparkovaného hasičského vozu, který stojí na takovém trojúhelníkovém plácku ...
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Stalo se vam nekomu ze jste SA jednou spustili a hodilo to "program vykonal neplatnou operaci a je nutne ho zavrit" a od te doby se to uz nespustilo???
Me se to stalo predevcirem, jak sem se vratil z putiky a chtel udelat jeste par ukolu pred spanim.
Dopadlo to uplnym formatem a reinstalem win a uz to jede, akorat me jaksi nechcou fungovat savy, nevim proc... mozna to budu muset napred dohrat po prvni ulozeni a pak je prepsat tema svejma, uvidime, snad to bude fungovat, nechce se me to hrat znovu.
Jo a co mam delat v te misi od OG Loca jak zabiju Madd Doga, tak v te dalsi, neco jako ze chysta party nez pujde zase do lochu, moc sem tomu nerozumnel, taky kdyby ste me mohli poradit... dik.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
FFranta
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FFranta »

Nemohli byste mi tam nekdo zajet a napsat mi tu "ctvrt", jak je psana na mape? Diiiiiiiiiik mooooooc.... :P
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

0118 999 881 999 119 7253
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Vypada to zajimave, uz aby to bylo...
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

tak ted sem zaseknul zase ja :D nemuzu zaboha udelat tu misi jak jdu ukradnout ten rhyme book tomu Madd dogovi dycky me tam ty parchanti zabijou....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Stejně je ten překlad takovej divnej ... já zůstanu u originálu :)
Goldnoob team proud member!
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Skeeter píše:tak ted sem zaseknul zase ja :D nemuzu zaboha udelat tu misi jak jdu ukradnout ten rhyme book tomu Madd dogovi dycky me tam ty parchanti zabijou....
To je celkem vpoho, v nektere mistnosti tam najdes pistoli s tlumicem a s ni uz je to hracka...
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Tato hra mi to na plne ide podla Frapsu tak 20-30 FPS co je totalna
bieda .
> .. som este skusil GTA 3 a to slape naplne uplne bez seku
> Ked dam najmensie detaily tak sa to dost zlepsi ale pri vecsom
pohlade ide FPS pod 30

Kto mate podobnu zostavu napiste kolko FPS vam dava!
cr89azy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cr89azy »

Thellwin píše:Stejně je ten překlad takovej divnej ... já zůstanu u originálu :)
To ja ne - aspon budu vedet o co jde ... :wink:
Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti
Red Dwarf
BRKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BRKO »

Problem:
Vzdy po 2 minutach hra klekne-modra obrazovka+hlaska:
DRIVER IRQL......nvmcp.sys...
Je to na sestave: Asus A7n8x, barton2500, Kingston ddr400 512MB CL3, Asus gf4800SE, 300W
poradte, plis?

win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
teldah
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od teldah »

Nesetkal se někdo stímto hra z ničeho nic nejde spustit ani po reinstalaci hry.
lulu991
Nováček
Nováček

Příspěvek od lulu991 »

Mam taku otazocku.... :D ...kde mozem v Los Santos ist stavit na kone??? :wink:
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

lulu991 píše:Mam taku otazocku.... :D ...kde mozem v Los Santos ist stavit na kone??? :wink:
v Los Santos to je ve čtvrti "Downtown Los Santos", na venkově je to v Montgomery - na sever od Los Santos, kousek od dálnice do Las Venturas.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

lulu991 píše:Mam taku otazocku.... :D ...kde mozem v Los Santos ist stavit na kone??? :wink:
Kdyby jsi měl originál tak by jsi dostal takouvou mapu v které tyto prkotiny najdeš :wink:
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

teldah píše:Nesetkal se někdo stímto hra z ničeho nic nejde spustit ani po reinstalaci hry.
me jo vyresil to az reinstal win xp... zatim to jede, ale hrozim se aby to zase nezkolabovalo...
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

Dr.Evil píše:
teldah píše:Nesetkal se někdo stímto hra z ničeho nic nejde spustit ani po reinstalaci hry.
me jo vyresil to az reinstal win xp... zatim to jede, ale hrozim se aby to zase nezkolabovalo...
Jééé LOOOOSEŘI :lol: :lol: :lol: ¨

:razz: Stačí smazat soubor gta_sa.set a sa-ufiles.dat a sa-utrax.dat v tý složce GTA SA user files v Documents and Setting a přišel sem na to já sám 8-) 8) :razz: :P
A pak sice musím znova nastavit grafiku, ale hra jede :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“