Shit MB zvuk
Moderátor: CageJ
- peerer
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Shit MB zvuk
Kamos ma MB (total shit) pro p4 (nevi jaky ale ma 2.4ghz) a potrebuje ovladace na zvukovku ta mb se tvari jako neco s intelem (a je na to hrda) a v biosu zobrazje jen primární pata kanál (sekundární jen ve win a nejde s nej bootovat) nevíte o nakejch universal ovladacich co by na tomhle mohly fungovat? (sampzdrejmne cd nema)
- decried
- Začátečník
- peerer
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
ta deska je zelena a ma hlinikovej pasiv to je asi jediny co se po otevreni dozvisS.O.A.D píše:ked nevies aka je to doska tak to je docela problem.....
Univerzal ovladace neexistuju. Otvor komp a pozri sa na dosku co je tam napisane (vyrobca, chipset, typ dosky...) Alebo pouzi nejaky program (aida32, sisoft sandra...) a tam to najdes.
- decried
- Začátečník
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Skus sa pozriet aky zvukovy codek doska pouziva ( vacsinou sa nachadza na hornej strane dosky nad slotmi PCI/AGP ... ) ..... bezne pouzivane su codeky Realtek, CMI, SoundMax, Advanced Logic .....
Skus stiahnut nejaky diagnosticky soft ( napr. Aida, Hwinfo ), ktory ti povie presni typ dosky a ten sem potom napis.... takto je kazda rada taska....
Skus stiahnut nejaky diagnosticky soft ( napr. Aida, Hwinfo ), ktory ti povie presni typ dosky a ten sem potom napis.... takto je kazda rada taska....

Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163