To, že si na to příšel sám, tě sice ctí, ale příště stačí poradit (za to díky) a ne to doprovázet ještě podobným komentářem o looserech a padesáti smajlíkama. NIkdo učený z nebe nespadl a ne každý má čas a náladu se ve všem hrabat.Lukas[CZE] píše:Jééé LOOOOSEŘI![]()
![]()
¨
Stačí smazat soubor gta_sa.set a sa-ufiles.dat a sa-utrax.dat v tý složce GTA SA user files v Documents and Setting a přišel sem na to já sám
![]()
![]()
![]()
![]()
A pak sice musím znova nastavit grafiku, ale hra jede
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- shadow
- Středně pokročilý

show must go on..
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Muzu se zeptat jak si pustit vlastni mp3 ve hre.
Nasel jsem soubor "User Tracks" ktera je ve slozce Dokumenty\GTA San Andreas User Files
Do teto slozky jsem si zkopiroval mp3
Pak spustim hru a v options/audio setup/user track options je kliknu na "scan user tracks"
Play mode je nastaveno na radio
a "automatic media scan" na off
Ale mp3 nahrajou a nehrajou
Co delam spatne?
Nasel jsem soubor "User Tracks" ktera je ve slozce Dokumenty\GTA San Andreas User Files
Do teto slozky jsem si zkopiroval mp3
Pak spustim hru a v options/audio setup/user track options je kliknu na "scan user tracks"
Play mode je nastaveno na radio
a "automatic media scan" na off
Ale mp3 nahrajou a nehrajou
Co delam spatne?
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hra mi blbne
Cau mam takový problém , při přechodu do MENU ve hře semi stává že mi to tak v 50% zamrzne. To samé po uložení a někdy se mi hra ani nezapen a sekne se na loadingu . A to nemluvim o tom ze kdybych nevypnul Mirandu tka se ta hra nezapne an 100% . Nevíte někdo čim by to mohlo být?
(((
"Co tě nezabije, to se tě pokusí zabít znova."
- Inferno
- Začátečník

- Inferno
- Začátečník

No vypada to na to ze bude neco s ovladaci grafiky.Zkus si sehnat na strankach nVidie www.nvidia.com nove a nainstaluj je.Samozrejme po tom co odinstalujes ty puvodni.BRKO píše:Problem:
Vzdy po 2 minutach hra klekne-modra obrazovka+hlaska:
DRIVER IRQL......nvmcp.sys...
Je to na sestave: Asus A7n8x, barton2500, Kingston ddr400 512MB CL3, Asus gf4800SE, 300W
poradte, plis?
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Butch
- Středně pokročilý

Mno, musíš si zvyknout používat při řízení i myš. Už se to tu "řeší" od začátku threadu.Vlk_the_Great píše:DA SE NEJAK NASTAVIT TA PÚOJEBANA KAMERA TAK ABY BYLA UZITECNA? mySLIM TIM KDYZ ZATACIM TAK MUSIM UJECT 10M ABY SE M ZACALA NATACET .JE OT NA PALICI TAKHLE SE NEDA RIDIT.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Thellwin
- Administrátor

Ve hře ne ... možná se objeví nějakej fanpatch, kterej to bude řešit. Já s tou kamerou, ale žádý problémy nemám a to jsem se jí dost obával, když jsem viděl kolik lidí si na to stěžujeVlk_the_Great píše:DA SE NEJAK NASTAVIT TA PÚOJEBANA KAMERA TAK ABY BYLA UZITECNA? mySLIM TIM KDYZ ZATACIM TAK MUSIM UJECT 10M ABY SE M ZACALA NATACET .JE OT NA PALICI TAKHLE SE NEDA RIDIT.
Goldnoob team proud member!
- Zbyna
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vlk_the_Great
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sorry ale asi jsem fakt natvrdlej.Thellwin píše:Odkaz na mp3 je jako odkaz na cokoliv jiného ... prostě do té složky místo toho aby jsi tam ty mp3ky nakopíroval rovnou naházíš jenom jejich odkazy.Palec123 píše: Muzu se zeptat co to je odkaz na mp3![]()
Mam tam hodit zastupce ci co?
Ja do te slozky zkopiruju 9 mptrojek ktery chci aby hraly ve hre, ale ty bohuzel nehraji....
Stanici mam spravnou. Tak mi nekdo hodne polopate vysvetlete co je to odkaz na mp3, nechapu to
- Many
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Prostě si vytvoříš zástupce těch mp3 a ty pak nakopíruješ do tý složky ... ve hře pak - options - audio setup - user tracks options a das scan user tracksPalec123 píše: Mam tam hodit zastupce ci co?
Ja do te slozky zkopiruju 9 mptrojek ktery chci aby hraly ve hre, ale ty bohuzel nehraji....
Stanici mam spravnou. Tak mi nekdo hodne polopate vysvetlete co je to odkaz na mp3, nechapu to![]()
![]()
![]()
![]()
Goldnoob team proud member!
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: