-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HollyG
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HollyG »

Xan píše:koukal sem na to ale moc sem to nepochopil :sad:
jinak tenhle tejden se ke mě dostal WoW a musim říct že je to genialni hra
No musis se ve wowu trochu vyznat, aby si pochopil genialitu toho videa ;-)
Základní deska: DFI LP UT NF4Ultra-D nForce4 Ultra Procesor: AMD Opteron 144 1800MHz@1080*2400 0,95V*1,4V Paměti: DUALCHANNEL 2xA-DATA 512 MB Grafická karta: Sapphire Ati Radeon X800 HDD: PATA Hitachi 160GB 8MB 7200RPM, SATA Hitachi 250GB 8MB 7200RPM Mechaniky: DVD+RW DL Pioneer DVR-108 Klávesnice: KB-21e Krysa: Logitech MX510 Monitor: LCD 19" HP1955 3Dmark2001:: 25 230 3Dmark2003: 10 798 3Dmark2005: 4945 Inet by GTS/Telenor - Office 2M, 220KB down, 32KB up, NIX 10ms, NoFUP
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

tet us asi tri dny nemuzu hrat lognu se nacte se hra ale ja nemam nic prostě nic zadny peníze zadný zbrane obleceni proste nic vý nekdo co s tim
kabatec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kabatec »

jaký je nejlepší český free server na wow??? a hlavně jak se tam mám zaregistrovat??? rád bych už zapařil :? :?
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

kabatec píše:jaký je nejlepší český free server na wow??? a hlavně jak se tam mám zaregistrovat??? rád bych už zapařil :? :?
Neni ceskej ale slovenskej http://wow.antik.sk/forum/index.php ja na nem nehraju. :oops:
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Dodnes sem hrál na Holocaustu, geniální sever. Ale došlo tam k nějaké chybě a asi už nebude spuštěn. Zkuste prosím navrhnout nějaký jiný, ale stejně kvalitní (ne-li lepší) server
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
kabatec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kabatec »

Jak si mám pls vytvořit account třeba na tom shadoe moonu??????
hoďte mi sem link pls. THX
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

kabatec píše:Jak si mám pls vytvořit account třeba na tom shadoe moonu??????
Jakej link? Prostě pustíš WoW, zadáš jméno heslo k účtu a vybereš si ze seznamu serverů ShadowMoon. Ledaže by byl problém v tom, že máš ukradenou verzi ... ;) Pak na ShadowMoon směle zapomeň
vss Vodnik DrC+ (kp)
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

kabatec píše:Jak si mám pls vytvořit account třeba na tom shadoe moonu??????
Shadowmoon je pokud vím oficiální server, musel bys mít koupenou originální hru
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Spirit píše:Neide to stiahnut :( ....
nepoznas altarnativny link? Rad by som si to pozrel..
Je problem vytvorit si nejaky e-mail (zoznam, post, centrum...) a zaregistrovat sa - vytvorit account?
Ja mam specialny email na taketo veci, takze som si vytvoril ucet, zadal moj e-mail a uz to mam stiahnute...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

HADES píše:Shadowmoon je pokud vím oficiální server, musel bys mít koupenou originální hru
Nepředpokládám, že by se tu vyskytoval někdo, kdo tu hru koupenou nemá 8-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
kabatec
Nováček
Nováček

Příspěvek od kabatec »

aha :-D :-D tak to jo já si myslel že to je nějaký free server. Sorry
Už dlouho hledám nějaký dobrý český free server a pořád nic... :( :(
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Jsem na tom stejně, žádný asi neexistuje
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

HADES píše:Jsem na tom stejně, žádný asi neexistuje
Skus ten antik tady je registrace http://wow.antik.sk/web/index.php?page=registracia ale mne se zasekává takže musim vlizto dovoken a pak zase do wowu a pochvily zase do woken.. :sad: ale treba budes mit stesti a pujde ti normalne
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zdar muzete mi dat link na nejakou page,kde by bylo popsane vsechno o hre? (skilly,itemy, fungovani hry) diky
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

jaky je teda dobry server kde se da registrovat a neplati se a nelaguje to?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Cujo píše:jaky je teda dobry server kde se da registrovat a neplati se a nelaguje to?
a mas originalku? :)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

ne
spajdr
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od spajdr »

Fakt mě lidi bavíte, máte mašiny za 20000Kč+ a nejste ochotni si zaplatit za hru + měsíčně platit 400Kč, pak bys te nemuseli řešit nějaké kráviny že něco nejde, že mi smažou postavu, že něco tuhne. Kupte si originál a na shadowmoon hraje odhadem tak 400 čechů, takže byste si zahráli a pokecali v češtině, případně přes ventrillo.
XuB4nU
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od XuB4nU »

Cujo píše:jaky je teda dobry server kde se da registrovat a neplati se a nelaguje to?
pry je good tenhle

http://www.mystiq.phorum.cz/forum/portal.php

na tom hraje vetsina mojich kamosu a nestezuji si(pry je nejlepsi u nas),tak nevim.
Na tomto světě jsou dva typy lidí - dobří a zlí. Ti dobří lépe spí
a ti zlí se daleko radši probouzejí.
....Woody Allen
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“