Problem s pingem
Moderátor: Don
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem s pingem
zdravim, mel jsem u sebe 2 notebooky, kdyz jsem se pingoval z jedno tak jsem mel ping 10,13,17 atd..., kdyz se ale pinguju z druheho(z meho) tak mam ping 30,40,20, je ten ping o dost horsi.Jenom jsem prohazoval kablik od netu na nb a pingy se opravdu dost lisily.Nevite nekdo proc tomu tak je,ze na jednom nb pingy opravdu nizke a na druhem pingy vyssi? Udelal jsem i format HDD takze zadny spyware ani tak to nehrozi, jakmile se dostanu treba do hry tak ty pingy uz tak velke nejsou, ale jak se pinguju v cmd tak sou vysoke.
diky za radu
diky za radu
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
je to bezdrat.
Aby jste mi rozumeli u me byl technik a nainstaloval mi nove zarizeni abych mel lepsi signal.Sitovy kabel vede od takoveho radia ke me do nb.Dali jsme 2 nb k sobe a ten sitovy kabel jsme prohodily u nej ping i 8,10,15 atd proste nizky.Pak jsme ten kablik prehodili ke me na nb a ping 20,40,50 proste byl o dost vyssi , udelali jsme to tak jeste jednou a bylo to to same.Mam to celkem kvalitne udelane takze ze by tam bylo takove kolisani je celkem nepravdepodobne.Firewall jsem vypl, vse co by mohlo ovlivnit ping jsem povypinal, ale zadna zmena.On mel nejaky nb IBM ja mam Acer.
Ja vim ze 40 ping se da, ale jde mi o to zjistit proc tomu tak je. A mam 1mbit takze pingy by meli byt i nizsi
Aby jste mi rozumeli u me byl technik a nainstaloval mi nove zarizeni abych mel lepsi signal.Sitovy kabel vede od takoveho radia ke me do nb.Dali jsme 2 nb k sobe a ten sitovy kabel jsme prohodily u nej ping i 8,10,15 atd proste nizky.Pak jsme ten kablik prehodili ke me na nb a ping 20,40,50 proste byl o dost vyssi , udelali jsme to tak jeste jednou a bylo to to same.Mam to celkem kvalitne udelane takze ze by tam bylo takove kolisani je celkem nepravdepodobne.Firewall jsem vypl, vse co by mohlo ovlivnit ping jsem povypinal, ale zadna zmena.On mel nejaky nb IBM ja mam Acer.
Ja vim ze 40 ping se da, ale jde mi o to zjistit proc tomu tak je. A mam 1mbit takze pingy by meli byt i nizsi
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rychlost linky nemá na ping vůbec žádný vliv...PAN_Kravata píše:A mam 1mbit takze pingy by meli byt i nizsi
Takže jestli to dobře chápu, ty máš přes rádio a zpátky ping cca 20 - 50 ms a on měl 8 - 15 ms ?
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, prostě jsem tím elaborováním myslel vyzkoušej všechny možné variantyTomV píše:Tak zkus všechny režimy - hlavně 10 full...
to sovička: nic divného na tom není, občas srandy jako APčka a HW routery se neumí přes auto negotiation dobře shodnout a pak to takhle řádí, mám osobní zkušenost s routerem Cisco a Ovislink síťovkou, kdy nastavení řežimu natvrdo výrazně pomohlo komunikaci, standardy jsou holt někdy nestandardní
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- PAN_Kravata
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: