P.S: Pořeboval bych to nějak vyřešit ještě dnes
Změna domény na prac. skupinu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Změna domény na prac. skupinu
Zdravím, mám doma pracovního noťase a změnil a potřeboval jsem ho propojit s domacím kompem. Tak jsem změnil doménu na workgroup a teď se nemůžu přihlásit... Pěkně sem to po..., co teď s tím, dá se to nějak vrátit? Díky...
Naposledy upravil(a) RickM dne ned 26. čer 2005, 16:23, celkem upraveno 1 x.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win 2000
Má win2000 neco jako XP posledni funkční konfiguraci PC???RickM píše:Zdravím, mám doma pracovního noťase a změnil a potřeboval jsem ho propojit s domacím kompem. Tak jsem změnil doménu na workgroup a teď se nemůžu přihlásit... Pěkně sem to po..., co teď s tím, dá se to nějak vrátit? Díky...
- RickM
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Win 2000
Co to je? to vůbec netuším?Dzin píše:Má win2000 neco jako XP posledni funkční konfiguraci PC???RickM píše:Zdravím, mám doma pracovního noťase a změnil a potřeboval jsem ho propojit s domacím kompem. Tak jsem změnil doménu na workgroup a teď se nemůžu přihlásit... Pěkně sem to po..., co teď s tím, dá se to nějak vrátit? Díky...
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

na tohle ti pomuze jen to, pokud znas heslo lokalniho administratora, nebo nejakeho lokalniho uctu (prihlasit se na nej), k vraceni pocitace do domeny musis mit dostupny domenovy radic a prava na pridavani pocitacu do domeny, takze doma to nejspis neudelas
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...