Anonymizery a open proxy
- Vincent Vega
- Začátečník

-
Anonymizery a open proxy
Chtěl bych se zeptat jestli i ten, kdo má sdílenoi IP (jsem u Karnevalu), může použít anonymizer. Nebo jedině open proxy? A dá se pak po použití open proxy zjistit má IP adresa? Prosím o podrobnější vysvětlení pro lamu, jako jsem já 
- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- €agle
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas s johnym, tvoji IP sice nedostanou primo, ale porad se da zjistit (napr pomoci javy). Jinak o anonymnich proxy a moznostech zjisteni/schovani IP je pekny clanek tady (v english)Závit píše:Po použití proxy tvojí pravou ip nezjistí
Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pleteš tady jabka s hruškama ... takže trochu IMHO osvěty:Závit píše:Některé jsou transparentní ale jiné vysoce anonymní
Transparentní proxy se chová jako neviditelná v tvojí cestě - tzn. pokud jsi připojen přes transparentní proxy, tak je tvoje IP vidět, ale pakety procházejí přes proxy (tzn. IP adresa jim zůstane, jen jdou jinou cestou)
Anonymní proxy dělá něco podobného - jen se chová tak, že "přepíše" IP paketů a odesílatel přímo vidí jen adresu proxy, nikoli už však tvoji IP (ale nespoléhej se na to, dá se to obejít)
Vysoce anonymní proxy bude už pravděpodobně jen reklamní trik jak na svoji proxy nalákat co nejvíce lidí
Francie ... sladká Francie
- Závit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Geeker
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jsi si tim jisty?? Ja pokud pouziju proxy karnevalu zmeni se mi i IP z 81.27.xxx.xxx na IP proxy. Kdyby to fungovalo jak ty rikas tak bych nemohl stahovat ze serveru kde je 1 spojeni. Tak muzu stahovat 2-3 pokud mam na kazde spojeni jinou proxy. BTW je mozne ze se i ja mylim. Ale puvodne jsem si myslel ze je to tak jak jsi to napsal tysovicka píše:Pleteš tady jabka s hruškama ... takže trochu IMHO osvěty:Závit píše:Některé jsou transparentní ale jiné vysoce anonymní
Transparentní proxy se chová jako neviditelná v tvojí cestě - tzn. pokud jsi připojen přes transparentní proxy, tak je tvoje IP vidět, ale pakety procházejí přes proxy (tzn. IP adresa jim zůstane, jen jdou jinou cestou)
Anonymní proxy dělá něco podobného - jen se chová tak, že "přepíše" IP paketů a odesílatel přímo vidí jen adresu proxy, nikoli už však tvoji IP (ale nespoléhej se na to, dá se to obejít)
Vysoce anonymní proxy bude už pravděpodobně jen reklamní trik jak na svoji proxy nalákat co nejvíce lidí