GTA: San Andreas

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Tak uz jsem konecne v Las Venturas. Sesbiral jsem vsechny podkovy a vsechny musle a ted jdu na mise...
Mastero
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mastero »

Hledám pár aut, konkrétně Remington, Infernus a Camper. Pls jak vypadají, nemůžu je nikde najít :(
// Hotovo ;) díky Recon
Naposledy upravil(a) Mastero dne ned 26. čer 2005, 19:11, celkem upraveno 1 x.
\( ^_^)Λ(^_^ )/
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

Mastero píše:Hledám pár aut, konkrétně Remington, Infernus a Camper. Pls jak vypadají, nemůžu je nikde najít :(
Remington patří mezi lowridery.
Obrázek
Infernus je v podstaté honda NSX
Obrázek
Camper je starý dobrý hipisácký van wolswagen
Obrázek
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

zdravim,
mam moc velkej problem! V misi Life's beach, kterou jsem vzal u OG. Hra mi spadne presne ve chvili kdy mam zacit tancovat. To same se mi stane i na nejake diskotece. Vse ostatni mam dohrane, ale bez teto mise nemohu pokracovat. Co s tim?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Skodik píše:zdravim,
mam moc velkej problem! V misi Life's beach, kterou jsem vzal u OG. Hra mi spadne presne ve chvili kdy mam zacit tancovat. To same se mi stane i na nejake diskotece. Vse ostatni mam dohrane, ale bez teto mise nemohu pokracovat. Co s tim?
tohle možna bude chtit přeinstalovat.
DRACUL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DRACUL »

BRKO píše:Problem:
Vzdy po 2 minutach hra klekne-modra obrazovka+hlaska:
DRIVER IRQL......nvmcp.sys...
Je to na sestave: Asus A7n8x, barton2500, Kingston ddr400 512MB CL3, Asus gf4800SE, 300W
poradte, plis?

MAM TEN ISTY PROBLEM. po 2min modra obrazovka a komp je zaseknuty. ako ste to vyriesili. vsetko ine mi ide v poho, DOOM,RIDICK...
C2D 72003,2GHz,GA EP35DS4,ATI 5770 Vapor-X,A-DATA 2*2Gb Viesta,WD 640GB AAKS,Seasonic 520W
_raven_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _raven_ »

Tak jsme se dozvedel ze prej je ve hre yety,na jednom foru se vo tom pekne dohadujou ale nemuzou se dohodnout.tak jestli nekdo vite jestli existuje tak mi sem dejte pls screen.
Marek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marek »

edit:chcel som savy, uz ich mam.
Naposledy upravil(a) Marek dne pon 27. čer 2005, 16:11, celkem upraveno 1 x.
AMD Athlon XP 1700+ @ 2400MHz(11,5*209) + Zalman 7000AlCu || ABIT NF7 || 1GB RAM || INNO 6600GT || HDD 320GB ||M-Audio revo 5.1 + Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
Lukas[CZE]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas[CZE] »

_raven_ píše:Tak jsme se dozvedel ze prej je ve hre yety,na jednom foru se vo tom pekne dohadujou ale nemuzou se dohodnout.tak jestli nekdo vite jestli existuje tak mi sem dejte pls screen.
Jejky, to jsem čet taky a podle toho ho v Pc verzi ještě nikdo neviděl. Jen v PSX verzi tam byl nějakej obrázek :roll:
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak uz jsem to s vlastnima mptrojkama ve hre vzdal. Na jednom komplu mi to funguje, ne druhym ne :?
Mimochodem ten kompl na kterym to funguje a na kterym to muj bratr ma skoro dohrany je a ted se neceho pridrzte PENTIUM III 600Mhz/256MB RAM/GeForce4MX 440 (AGP 2x)
Nikdy neprestanu obdivovat Pentium III i kdyz hra se i na naprosto minimalni detaily notne trha. Vim ze to hrani je na draka, ale hra jede. To je neuveritelne co vsechno toto pc rozjede.
I NFSU 2 bylo dohrano na teto "masine" :roll:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Tahle hra vydrží celkem dlouho, taky jsem ted nekde v Las Venturas a pořád to baví :) Zaplat buh, ze se nemusí ty mise delat všechny, ta s bombardovaním z letadýlka je příšerná :oops:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin850 »

ako si mozem do auta posadit slapku? lebo ked pri nej len zastanem sa my spyta ci chcem good time :) a potom odide. a este, kde zozenem ot auto co sa nanom da kradnut?
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

martin850 píše:ako si mozem do auta posadit slapku? lebo ked pri nej len zastanem sa my spyta ci chcem good time :) a potom odide. a este, kde zozenem ot auto co sa nanom da kradnut?
Jak ti to řekne, tak jen zmáčkneš "y" a měla by nastoupit. Odjedeš na nějaké odlehlé místo, kde se potřepe auto, šlapka vystoupí a jedeš domů :).
milosh
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

GoodMan píše:kde zozenem ot auto co sa nanom da kradnut?
V prvnim meste naproti posilovne :wink:
1PC: Intel i5 2500 + Noctua NH-D14, 8GB RAM DDR3, Radeon 6870 1GB, Intel 120GB SSD + 2TB + 750GB, DVD-RW Samsung SH203D, Winfast DTV2000H, LCD Samsung 226BW, Creative 4.1 repro, 620W Seasonic M12 bronze
2PC: Athlon X2 5200, 2x512DDR2, 80GB Seagate, ATI 1250, Winfast 2000 XP Expert, LCD FSC P19-2 DVI
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Sentenced píše:Tahle hra vydrží celkem dlouho, taky jsem ted nekde v Las Venturas a pořád to baví :) Zaplat buh, ze se nemusí ty mise delat všechny, ta s bombardovaním z letadýlka je příšerná :oops:
ehm, no ja bych prave tu misi kde mi to pada rad preskocil, jak na to? Klidne bych pouzil nejaky podvod, ci crack apod...
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
RaZZoR
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaZZoR »

Dají se nějak vypnout efekty heat haze a blur ?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

je mi to trapny ale nedokazu se dostat pres ty tancovaci mise a nemuzu se hnout ve hre, nevim jak dobre zatancovat na plazi a s tim autem taky mi nejde skakat, jaka je spravna taktika?
tomprost
Nováček
Nováček

Příspěvek od tomprost »

Nazdar Chlapi. Mate nejake dobre cheaty na tuto hru. Ja mam len:
BAGUVIX - nesmrtelnost (strely vas nezabiju iba vybuchy)
LXGIWYL - zbrane
AGBDLCID - monstertrack
AMD Sempron 2300+ 11*150, ECS K7S5A, PQI 512 MB DDR, HDD 120 GB Seagate, VGA MSI 6600 GT 590/1160 FW76,10 , 3D Mark 03-8100b 05-3400b
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

tomprost píše:Nazdar Chlapi. Mate nejake dobre cheaty na tuto hru. Ja mam len:
BAGUVIX - nesmrtelnost (strely vas nezabiju iba vybuchy)
LXGIWYL - zbrane
AGBDLCID - monstertrack
Cheaty suxxx
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“