Internet Explorer - jak vyřešit potíže???

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
tereza
Začátečník
Začátečník

Internet Explorer - jak vyřešit potíže???

Příspěvek od tereza »

Mám takový problém. Po zapnutí počítače se mi sám otevře Internet Explorer. Dvě okna: jedno je moje domovská stránka – centrum.cz a druhý je tohle - http://www.annuairetopx.com/zoom/20.php

Po nějaké chvíli se ještě otevře v novém okně tohle - http://content.yieldmanager.com/2154/25 ... fa3345.gif a http://isg04.casalemedia.com/V2/40509/42412/ a časem i další.

Chci se zeptat, jak se toho dá zbavit, zkusila jsem přeinstalovat(inovovat) Windows XP, ale nepomohlo. Asi by pomohla celá nová instalace Windows, ale to bych velmi nerada. Nevím jestli je to podstatný, ale mám bezdrátové připojení.

Navíc v Internetu Explorer se mi objevuje pod panelem adresa další panel „elitebar“, který pokud dám nezobrazovat, tak zmizí, ale při dalším spuštění Internet Explorer se znova objeví. Nebo je tam možnost odinstalovat ho, ale objeví se znova po dalším zapnutí počítače. Zkusila jsem to najít podle názvu ve vyhledávání, ale nenašlo to ani jednu položku s tímto názvem. Nevíte jak se toho zbavit. Díky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

spyware a bordel z netu, chce to utilitky jako hijack (viz téma bezpečnost zde na fóru), odstranit co tam nepatří a následně antivir, firewall, záplaty systému, atd.
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Já se v tom moc nevyznám, ale zkusila jsem Ad-Aware SE Personal a Spybot - Search & Destroy. Našlo toho dost, ale pořád se nevyřešil můj problém. N adisku C jsem našla podezřelou aplikaci s názvem "GOGLE". Nešlo mi ji odstanit, ale potom, co jsem použila ty dva programy, tak se mi podařilo. Jenže po restartování počítače je tam zase a nelze odstranit. Tak nevím co s tím! Pokud mám sehnat nějaký jiný program, tak napište který a kde ho najdu, nebo jestli se to dá řešit jinak, než novou instalací Windows. Díky moc.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

tereza píše:Já se v tom moc nevyznám, ale zkusila jsem Ad-Aware SE Personal a Spybot - Search & Destroy. Našlo toho dost, ale pořád se nevyřešil můj problém. N adisku C jsem našla podezřelou aplikaci s názvem "GOGLE". Nešlo mi ji odstanit, ale potom, co jsem použila ty dva programy, tak se mi podařilo. Jenže po restartování počítače je tam zase a nelze odstranit. Tak nevím co s tím! Pokud mám sehnat nějaký jiný program, tak napište který a kde ho najdu, nebo jestli se to dá řešit jinak, než novou instalací Windows. Díky moc.
No je návod ve FAQ
Zkus to smazat přes pomůcku systémove konfigurace.
start/spustit/napiš msconfig a v položce po spuštění
jinak jak psal Pavel Minařík
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Koukala jsem na to msconfig, ale nerozumím toma, tak jsem se tam nehrabala. Ještě teda dotaz. Pokud nainstaluju WINDOWS znova. Myslím "NOVÁ INSTALACE" a ne "inovace", tak to bude všechno pryč nebo to zůstane? Díky
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

no když nainstaluješ Windows znovu s formátem disku, tak to bude ok
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Ten disk se dá formátovat při instalaci Windows, nebo se to musí nějak jinak. Kdyžtak mi napište postup jak. Nerada bych, aby mi pak nešlo vůbec nic. Díky
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

pavel.minarik píše:no když nainstaluješ Windows znovu s formátem disku, tak to bude ok
ale to by nerada :wink:

osobne pouzivam -
Lavasoft: ad-aware 6 (nezapomen aktualizovat z internetu)
Spybot Serch & destroy (tez aktualizovat)
Antivir - muzes pouzit jednoduchy freeware - http://www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe AntiVir personal edition (aktualizovat, jinak to nema smysl)
Mno a firewall uz free nemam, to ti poradi nekdo jiny

po projeti timhle vsim by se ti tam uz nemelo (alespon docasne) nic obevovat

a osobne doporucuji na vetsinu stranek pouzivat spis Firefox, viz http://www.czilla.cz/help/firefox/

hodne stesti :)

toto bych rozhodne uprednostnil pred reinstalaci systemu
ronaldinho_10
Nováček
Nováček

Příspěvek od ronaldinho_10 »

Podle mě se dá vrátit systém do stavu před X dny. Nebo aspoň jsem o tom slyšel, tak by se to mělo dát vrátit do doby, než tam bylo tohle svinstvo.
Manji
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Manji »

Pozri sa či nemáš v C:\Windows\ nejaké súbory s koncovkou *.js ak hej tak ich zmaž
tereza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tereza »

Tak jsem nainstalovala znova Windows, ale asi bez formátování. Teď to vypadá v pohodě. Jenom mám problém, že mi nejde nainstalovat Norton Antivirus 2005, který jsem měla v počítači už předtím. Teď tam zůstal taky, ale nešlo to spustit, jako ostatní věci. Ty jsem přeinstalovala a OK, ale u tohodle mi to hlásí v průběhu instalace nějakou chybu, tak nevím co s tím. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
thool
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od thool »

vymazat ho z "X:\programfiles\" a z registru ? a az pak zkouset instalaci
Better pizza than happy meal ||| It's better pizza than happy meal
Healthy food is made of steel ||| Better pizza than happy meal!
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

tereza píše:TJenom mám problém, že mi nejde nainstalovat Norton Antivirus 2005, který jsem měla v počítači už předtím. Teď tam zůstal taky, ale nešlo to spustit, jako ostatní věci. Ty jsem přeinstalovala a OK, ale u tohodle mi to hlásí v průběhu instalace nějakou chybu, tak nevím co s tím. Nemáte s tím někdo zkušenosti?
Jakou chybu? Popiš to lépe. Zkus vyčistit registry
RegCleanerem
:)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“