Ta s lietadielkami je fakt suxxx (hlavne s mini vrtulnikom)Sentenced píše: Zaplat buh, ze se nemusí ty mise delat všechny, ta s bombardovaním z letadýlka je příšerná
GTA: San Andreas
Moderátor: Baneshee
- VeVe_350Z
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) VeVe_350Z dne úte 5. črc 2005, 14:30, celkem upraveno 1 x.
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
s tim se ted s...u takyJasper píše:Poradte mi jak mam udelat misi v tom poslednim meste u mafianu - Freefall. Je to ta mise, jak mas letet s letadlem za mesto a tam asi preskocit do druheho letadla nebo co...
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jn, a nevis jestli je jedno z ktere strany do te korony vletim? Dival sem se na nejaky videonavod na tuto isi a ten typek to nejak obletel a vletel tam zezadu.Digitaldoom píše:s tim se ted s...u takyJasper píše:Poradte mi jak mam udelat misi v tom poslednim meste u mafianu - Freefall. Je to ta mise, jak mas letet s letadlem za mesto a tam asi preskocit do druheho letadla nebo co...máš jedinej pokus ...musiš se s tim pitomim ledadýlkem trefit do tej corony nad tim tryskáčem
pak ma bejt animačka
ale já se prostě nemůžu trefit
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to je jednoduché, normálně letíte proti němu (zároveň stoupáte), a až se minete tak to votočíte za ním a pak už stačí pověsit se mu za vocas a následně to střihnete do tý corony...Jasper píše:Jn, a nevis jestli je jedno z ktere strany do te korony vletim? Dival sem se na nejaky videonavod na tuto isi a ten typek to nejak obletel a vletel tam zezadu.
// no už přesně nevím jakým letadlem se letí, ale dal jsem tu misi napoprvé a dohonil jsem ho hned
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mě to teda nejde nikdy jsem ho nedohonilMastero píše:Vždyť to je jednoduché, normálně letíte proti němu (zároveň stoupáte), a až se minete tak to votočíte za ním a pak už stačí pověsit se mu za vocas a následně to střihnete do tý corony...Jasper píše:Jn, a nevis jestli je jedno z ktere strany do te korony vletim? Dival sem se na nejaky videonavod na tuto isi a ten typek to nejak obletel a vletel tam zezadu.
// no už přesně nevím jakým letadlem se letí, ale dal jsem tu misi napoprvé a dohonil jsem ho hned
EDIT: tak po 22 se mi to povedlo a pak sem si ho zaparkoval pred hotel
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
musíš vystoupat co nejvíc, a jak ho potkáš, tak se otočit a začít prudce klesat a samozřejmě se trefit.Jasper píše:Poradte mi jak mam udelat misi v tom poslednim meste u mafianu - Freefall. Je to ta mise, jak mas letet s letadlem za mesto a tam asi preskocit do druheho letadla nebo co...
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nevite jak udelat aby mi fungoval cizi save? Nekdo mi poslal ten save po tom Tancovani, ale proste mi to nefunguje. Co s tim?
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si tu liboval, jak se nemusí delat bombardovací mise a druhej den musim povinne udelat leteckou školu
Jsem tu klavesnici zas malem rozmlatil, jako uz tolikrat ... Nakonec to šlo, ale čekal jsem, že tam letecky mise budou "navíc" a dobrovolně a ne že to bude nutny
No ted uz to snad pujde...
Jinak nevíte jak vypadaj auta
Sanchez, Patriot ?? Nikde to nemůžu najít (myslim, ze mi chybí jeste nejaky, ale to si ted nepamatuju
)
Sanchez, Patriot ?? Nikde to nemůžu najít (myslim, ze mi chybí jeste nejaky, ale to si ted nepamatuju
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Sanchez neni auto ale ta crosinaSentenced píše:Tak jsem si tu liboval, jak se nemusí delat bombardovací mise a druhej den musim povinne udelat leteckou školuJsem tu klavesnici zas malem rozmlatil, jako uz tolikrat ... Nakonec to šlo, ale čekal jsem, že tam letecky mise budou "navíc" a dobrovolně a ne že to bude nutny
No ted uz to snad pujde...
Sanchez, Patriot ?? Nikde to nemůžu najít (myslim, ze mi chybí jeste nejaky, ale to si ted nepamatuju)
jinak letecký mise byly vážně hrozný
- Mastero
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Sanchez je ta kroska (motorka) a Patriot je Hummer (ve vojenskym prostoru).
Btw. existuje program na převedení rádia z SA do mp3?
Jinak tady jsou obrázky oblečení, které se dá koupit. Se hodí, ne?
Btw. existuje program na převedení rádia z SA do mp3?
Jinak tady jsou obrázky oblečení, které se dá koupit. Se hodí, ne?
\( ^_^)Λ(^_^ )/
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://gtadomain.gtagaming.com/savehicles.html tady najdete obrazky vsech vozidel z gta, coz se hodi pro import/export misi.
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jasper píše:http://gtadomain.gtagaming.com/savehicles.html tady najdete obrazky vsech vozidel z gta, coz se hodi pro import/export misi.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já ho párkrát viděl na parkovišti před nemocnicí v Las venturasSentenced píše:Jasper píše:http://gtadomain.gtagaming.com/savehicles.html tady najdete obrazky vsech vozidel z gta, coz se hodi pro import/export misi.
díky, presne tohle jsem potreboval. Ty jmena jsou hrozny, na krosne jsem jel snad stokrat a to jmeno jsem si fakt nepamatoval, jinak s tim patriotem to asi nebude sranda, vojaci mi ho jen tak nepujčí
- indigo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Patriota jsem videl nekde na venkove v nejakem betonove oplocenem prostoru - nejaky podnik nebo co, je tam i bigfoot - samozřejmě po dokončení hry.Sentenced píše:Jasper píše:http://gtadomain.gtagaming.com/savehicles.html tady najdete obrazky vsech vozidel z gta, coz se hodi pro import/export misi.
díky, presne tohle jsem potreboval. Ty jmena jsou hrozny, na krosne jsem jel snad stokrat a to jmeno jsem si fakt nepamatoval, jinak s tim patriotem to asi nebude sranda, vojaci mi ho jen tak nepujčí
Naposledy upravil(a) indigo dne úte 28. čer 2005, 10:08, celkem upraveno 1 x.
Intel Core i5-3350P@3.3GHz, ASUS P8B75-M LX PLUS, Kingston HyperX Blu XMP 2x4GB 1600MHz , Radeon HD7770,CRUCIAL M4 64GB, Seasonic 430W,Lcd 24" Dell,Nokia E52,Audi A4 121kw
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: