pc nejde
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- rendy
- Nováček

-
pc nejde
Vcera som sa hral v boise . Mam amd sempron 2600+ , zakladnu dosku msi k7 n2 delta sro menil som fps z povodnych 166 na 170 a zmenil som nasobic z cpu default na 7.0. Po restarte mi uz nenabehol monitor, skusal som aj resetnut bios, ale bez uspechu. Neviete ako to opravit????
Rendy
Rendy
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: pc nejde
Zkus vyndat baterku....rendy píše:Vcera som sa hral v boise . Mam amd sempron 2600+ , zakladnu dosku msi k7 n2 delta sro menil som fps z povodnych 166 na 170 a zmenil som nasobic z cpu default na 7.0. Po restarte mi uz nenabehol monitor, skusal som aj resetnut bios, ale bez uspechu. Neviete ako to opravit????
Rendy
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- EfineSS
- Středně pokročilý

-
No mam taky desku MSI K7N2 Delta2-LSR, v ni Barton 2600+, a kdyz jsem jen tak nahodou zkusil tam hodit nasobic 11x, CPU nenabehlo, protoze mam zamceny nasobic.. kdyz jsem restoval CMOS, kompl stejne nenabehl.. pokud resetujes CMOS, je potreba abys vytahl PC ze zasuvky.. potom by to melo jet v pohode..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- _Stepan
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
měl jsem ten samý problém, vytáhl jsem napájení desky a i baterku CMOSu a pak to naběhlo.EfineSS píše:No mam taky desku MSI K7N2 Delta2-LSR, v ni Barton 2600+, a kdyz jsem jen tak nahodou zkusil tam hodit nasobic 11x, CPU nenabehlo, protoze mam zamceny nasobic.. kdyz jsem restoval CMOS, kompl stejne nenabehl.. pokud resetujes CMOS, je potreba abys vytahl PC ze zasuvky.. potom by to melo jet v pohode..