pc nejde

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
rendy
Nováček
Nováček

pc nejde

Příspěvek od rendy »

Vcera som sa hral v boise . Mam amd sempron 2600+ , zakladnu dosku msi k7 n2 delta sro menil som fps z povodnych 166 na 170 a zmenil som nasobic z cpu default na 7.0. Po restarte mi uz nenabehol monitor, skusal som aj resetnut bios, ale bez uspechu. Neviete ako to opravit????
Rendy
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: pc nejde

Příspěvek od Dzin »

rendy píše:Vcera som sa hral v boise . Mam amd sempron 2600+ , zakladnu dosku msi k7 n2 delta sro menil som fps z povodnych 166 na 170 a zmenil som nasobic z cpu default na 7.0. Po restarte mi uz nenabehol monitor, skusal som aj resetnut bios, ale bez uspechu. Neviete ako to opravit????
Rendy
Zkus vyndat baterku.... :) na chvilku.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od rendy »

uz som skusal a nic
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

A co to dělá? Pípá to nejak? Jde tam štáva?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

No mam taky desku MSI K7N2 Delta2-LSR, v ni Barton 2600+, a kdyz jsem jen tak nahodou zkusil tam hodit nasobic 11x, CPU nenabehlo, protoze mam zamceny nasobic.. kdyz jsem restoval CMOS, kompl stejne nenabehl.. pokud resetujes CMOS, je potreba abys vytahl PC ze zasuvky.. potom by to melo jet v pohode..
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

přesunuto sem.
_Stepan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stepan »

EfineSS píše:No mam taky desku MSI K7N2 Delta2-LSR, v ni Barton 2600+, a kdyz jsem jen tak nahodou zkusil tam hodit nasobic 11x, CPU nenabehlo, protoze mam zamceny nasobic.. kdyz jsem restoval CMOS, kompl stejne nenabehl.. pokud resetujes CMOS, je potreba abys vytahl PC ze zasuvky.. potom by to melo jet v pohode..
měl jsem ten samý problém, vytáhl jsem napájení desky a i baterku CMOSu a pak to naběhlo.
rendy
Nováček
Nováček

Příspěvek od rendy »

dik za rady, uz mi to ide, musel som len na pol dna vytiahnut pc zo siete aj s baterkou. Dik za pomoc
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“