Power DVD - ovl.hlasitosti
- ČIKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Power DVD - ovl.hlasitosti
Mám PowerDVD 6.V nastavení sem si dal ovládaní hlasitosti kolečkem u myši.V přehrávači to funguje,ale se zvukem to ani nehne.Co mám nastavit?PLS.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
- Dony
- Středně pokročilý

- ČIKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
V přehřávači vidíš jak se stupnice zvyšuje a snižuje ale zvuk je stejný.Ovládám ho jen na dál.ovládání u repráků.Dříve mi tak tak fungovalo.Dony píše:tak funguje to, nebo to nefunguje? Zkus se vyjádřit trochu přesne
V tom nastavení fungují všechny volby(zkoušel jsem to) jen ne hlasitost.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
- wolfstone
- Začátečník

-
- ČIKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Dal jsem Start-Nastavení-Ovl.panely-Zvuk a zvuk..... všechny ukazatele nahoru a stále nic.wolfstone píše:To je nějaká blbost, mrkni do karty zvuky - hlasitost o zkontroluj zdali mas zvuk vsude na plno.
- Jasper
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- moninail
- Začátečník

Titulky
Je zde možnost upravit titulky vytáhnutím titulků z orig. DVD přes SubRip nebo Shrinka, a potom si je upravit dle své libosti a fontu v Subtitle Workshop.
Potom : V PowerDVD 6.0 Loading External Subtitles
When playing a video file (not on a CD or DVD), PowerDVD searches for a subtitle file in the same directory where the video file is located. If a file is found, the subtitles are loaded and the Subtitles option is enabled in the Express Menu.
Zdá se mi to, ale dosti pracné, ale když se někomu nelíbí font, tak prosím.
Potom : V PowerDVD 6.0 Loading External Subtitles
When playing a video file (not on a CD or DVD), PowerDVD searches for a subtitle file in the same directory where the video file is located. If a file is found, the subtitles are loaded and the Subtitles option is enabled in the Express Menu.
Zdá se mi to, ale dosti pracné, ale když se někomu nelíbí font, tak prosím.