Power DVD - ovl.hlasitosti

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Power DVD - ovl.hlasitosti

Příspěvek od ČIKO »

Mám PowerDVD 6.V nastavení sem si dal ovládaní hlasitosti kolečkem u myši.V přehrávači to funguje,ale se zvukem to ani nehne.Co mám nastavit?PLS.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
NB:Acer TM 4652 LMi
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

tak funguje to, nebo to nefunguje? Zkus se vyjádřit trochu přesne :?
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

Dony píše:tak funguje to, nebo to nefunguje? Zkus se vyjádřit trochu přesne :?
V přehřávači vidíš jak se stupnice zvyšuje a snižuje ale zvuk je stejný.Ovládám ho jen na dál.ovládání u repráků.Dříve mi tak tak fungovalo.
V tom nastavení fungují všechny volby(zkoušel jsem to) jen ne hlasitost.
CPU:AMD Athlon 2200+,,MB:ECS SIS L7S7A2,,RAM:512MB 400MHz SEITEC,,VGA:nVIDIA GF FX5600 256MB,,HDD:MAXTOR 80GB ,,MECHANIKA:DVD NEC RW ND-2500A ,LG 4165B,,SAT.KARTA:SKYSTAR2,,OS:WIN XP Home
wolfstone
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od wolfstone »

To je nějaká blbost, mrkni do karty zvuky - hlasitost o zkontroluj zdali mas zvuk vsude na plno.
ČIKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ČIKO »

wolfstone píše:To je nějaká blbost, mrkni do karty zvuky - hlasitost o zkontroluj zdali mas zvuk vsude na plno.
Dal jsem Start-Nastavení-Ovl.panely-Zvuk a zvuk..... všechny ukazatele nahoru a stále nic.
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

A nevite jak v PowerDVD zmenit font u titulku u DVD?
moninail
Začátečník
Začátečník

fonts

Příspěvek od moninail »

V configuration, na kartě player, advanced, karta OSD, fonts. O jiém nastavení nevím. :evil:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: fonts

Příspěvek od Jasper »

moninail píše:V configuration, na kartě player, advanced, karta OSD, fonts. O jiém nastavení nevím. :evil:
Tady toto zmeni jen font OSD, ale titulky zustanou porad stejne...
moninail
Začátečník
Začátečník

Titulky

Příspěvek od moninail »

Je zde možnost upravit titulky vytáhnutím titulků z orig. DVD přes SubRip nebo Shrinka, a potom si je upravit dle své libosti a fontu v Subtitle Workshop.
Potom : V PowerDVD 6.0 Loading External Subtitles

When playing a video file (not on a CD or DVD), PowerDVD searches for a subtitle file in the same directory where the video file is located. If a file is found, the subtitles are loaded and the Subtitles option is enabled in the Express Menu.

Zdá se mi to, ale dosti pracné, ale když se někomu nelíbí font, tak prosím. :-D
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“