Problem s catalystem

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
Spalek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Problem s catalystem

Příspěvek od Spalek »

Mam problem s ovladaci Ati catalyst.
Mam notebook acer aspire 1600. Grafika Ati mobility radeon 9000, P4 2,4 GHz, 256 RAM. Uvedomuji si, ze catalysty nejsou doporucovany na notebooky a graf. karty ...mobility..., ktere se do notebooku davaji. Kazdopadne kdyz dostanu catalyst v 4.3, tak mi to pomuze. Skoro vsechny hry slapou lepe a i vsechno ostatni funguje jak ma. Kdyz vsak nainstaluju vyssi verzi catalystu(Nejsem si ted jist, jestli verze 4.3 je posledni na ktery mi slape vse jak ma, od verze 4.7 to uz ale urcite nejde), tak vetsina her co sem zkousel taky chodila lepe, ale problem je v tom, kdyz si pustim jakykoli video nebo film, celej pocitac zamrzne a pomuze jen tvrdej restart. Nevedel by nekdo jak tohle vyresit, abych tam mohl dat vyssi verzi catalystu pokud mozno tu nejnovejsi?
Spalek
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spalek »

pouzivam operacni system Windows XP se service packem 2
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Omegy jsi zkoušel?
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ano Omega drivers obsahují i drivery pro notebooky :wink:
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Jája
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jája »

Ovladače na mobilní ATiny se tu už párkrát řešily a tuším že doporučované byly právě Omegy. Když tak zkus hledání.
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“