Vyskakuje mi to do Windows!!!(Windows32 - Pomzte!!!)
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- tereza
- Začátečník

-
Vyskakuje mi to do Windows!!!(Windows32 - Pomzte!!!)
Měla jsem problém s počítačem, to možná už víte. Nainstalovala jsem znova Windows a vše bylo v pohodě. Ale teď se mi pokaždé otevře program - C:/WINDOWS/System32/cmd.exe a zároveň s ním okno "Program nebyl nalezen", kde to píše, že to nemůže najít FIREFOX.EXE. To je program, který mi někdo poradil, jako prohlížeč, že je lepší než Internet Explorer. Než jsem ho odstranila, tak se mi společně s tím programem otvírala okna na Internet v tom Firefoxu. Teď ho to nemůže najít. Chci se zeptat, jak zamezím tomu, aby se mi ten program "cmd" spoučtěl sám. Pokud se nespustí ten, program, tak se asi nespustí ani ta druhá výzva. Zkusila jsem ten program odstranit, ale během chvilky se tam objevil zpět, asi je nesmrtelný. Dejte vědět, každou radu uvítám. Díky
Naposledy upravil(a) tereza dne úte 16. srp 2005, 07:49, celkem upraveno 1 x.
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem maslo, ale ja tomu furt nak nerozumim a to uz sem to cet asi 5x
V cem je vlastne problem.Co myslis Tim pokazdy?To je docela dost sirokej pojem, pokazdy kdyz co?cmd.exe je prikazovy radek.Zkus to popsat trochu prijatelnejs.
Chybovat je lidské, ale jestli chcete něco opravdu pos..t potřebujete počítač.
diky vsem, co se podileli na zalozeni PCT 
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- tereza
- Začátečník

-
Stáhla jsem si prohlížeč FIREFOX. Normálně nainstalovala, pak se mi ale začal při každém zapnutí spouštět sám program C:/WINDOWS/System32/cmd.exe a vyskočili mi okna na internet v tomhle prohlížeči. Tak jsem ten program odinstalovala a nechala v počítači jenom Internet Explorer. Ten jde v pohodě, ale ten program C:/WINDOWS/System32/cmd.exe se spouští pořád a vyskočí i okno, že to nmůže najít ten Firefox. To je mi jasný, protože tam není, ale potřebuju se zbavit toho, aby se mi spouštěl ten program C:/WINDOWS/System32/cmd.exe Sice jde normálně odstranit, ale ne nadlouho, protože se tam vždy objeví sám. Dá se teda nějak zábranit tomuhle programu ve spuštění, nebo ho odstranit? A ještě jsem zjistila, že když odpojím připojení k síti, tak je to OK, takže se to spouští jen když je aktivní internet. Díky za rady
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, vidis, uz to chapu.Mas ho nejspis nastavenej, at se spousti s oknama.Jde to odstarnit bud v registrech, nebo napr Registry Clean Expertem http://www.stahuj.cz/utility_a_ostatni/ ... eanexpert/
- tereza
- Začátečník

-
Nepomohlo to. Zkusila jsem teda nainstalovat zpět te Firefox a otevřelo mi to 6 oken. v pěti byla stránka která je uložená ve složce Windows - "update-sp1" až "update-sp5" a jedna s nějakou internetovou adresou. Ty ze složky Windows jsem zkusila vymazat, ale po restartu počítače se tam zase objevili. Jediný řešení vidím v tom, aby jsem zamezila spuštění toho programu C:/WINDOWS/System32/cmd.exe Jenže když se po odstranění vždy vrátí, tak nevím jak. Pokud byste měli ještě nějaký nápad, tak dejte vědět. Dík
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A nejedna se o neco jako automatickou aktualizaci.Nezkousi se Te system proste jen upozornit na nove aktualizace a ta 6 stranka neni s adresou, ze ktery se ty aktualizase daj stahnout?Co je na tech strankach?Napadlo me to v souvislosti s tim, ze si rikala, zes preinstalovala system.Pokud nemas ty aktualizace pripojeny primo k instalaci na cd, je treba je znovu stahnout, neni to ono?
- tereza
- Začátečník

-
Aktualize jsem si normálně stáhla. Ta šestá stránka byla zadaná číslama a naskočil tam jenom nějaký pruh a psalo to, že na stránce došlo k nějaký chybě. Teď mi tam teda skáče pořád ten program a upozornění, že nebyl nalezen ten prohlížeč. Asi s tím budu muset nějak žít a vdycky po zapnutí počítače to zavřít. Kdybyste ne něco novýho přišli, tak napište. Díky
- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Napada me jeste nejakej spyware nebo vir. Zformatovala jsi disk pred tou instalaci win? Jestli ne, mohlo tam neco zustat, nebo treba i v nejaky zaloze (napr. profil Firefoxu apod.) pokud jsi mela. Cmd.exe je soucast systemu, ten na vine nebude (pokud neni napadenej virem).
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
- tereza
- Začátečník

-
Disk jsem asi nezformátovala. Ptala jsem se sice jak, ale nejsem žádný profík a byla jsem ráda, že jsem aspoň nainstaloval Windows. Teď s tím teda asi budu muset vydržet a časem asi někomu řeknu, aby mi to zformátoval. Když ho zformátuju, tak se úplně všechno vymaže, že? Mě tam normálně všechno zůstalo, ale většina toho nefungovala, až když jsem to přeinstalovala.
- Paolo.n
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak to bude na 90% timhle, neco tam zustalo a proto se problemu nemuzes zbavit. Nekdy to proste vyresi az format. Moznost zformatovani disku se nabidne pri instalaci. Nemusis prijit o zadny data pokud si pred tim udelas zalohy. Co mas vlastne za Windows? U 2000/XP staci nekam zalohovat adresar "Documents and Settings", tam se uklada vsechno. U 98/Me je to trochu narocnejsi, data bejvaji rozhazeny po vice adresarich.
Intel Core 2 Duo E6750 @ 3,3 GHz, GIGABYTE X38-DQ6, 2x1GB Kingston HyperX DDR2, WD Raptor 740 ADFD, GAINWARD Bliss 8800GT Golden Sample @ 700/2000 MHz, SB Audigy2 ZS Platinum + DTT 2200, Plextor PX-130A, SAMSUNG SH-203D, NOKIA Multigraph 446 Xpro 19", Logitech MouseMan Dual Optical.
- tereza
- Začátečník

-
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Recon
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- tereza
- Začátečník

-
- tereza
- Začátečník

-
Tak mám ten problém znova. Zformátovala jsem disk a šlo to OK. Jenže pak jsem nainstalovala DELPHI 7 a hned při dalším spuštění mi začali vyskakovat okna. Předtím se to stalo taky po instalaci DELPHI, takže na tom CD bude asi nějaký problém. Zkusila jsem to opět zakázat přes příkaz msconfig v záložce po spuštění(jako minule), ale teď to pomůže vždy jen na dva dny a pak to skáče zase při každém spuštění počítače.
Daandy napsal: radši bych ho rovnou vymazal v registru Run
Chci se tedy zeptat, jak to tam vymažu. Popřípadě nějak jinak. Nejsou to žádný aktualizace ale stránky s "lehkýma" holkama a tak...
Daandy napsal: radši bych ho rovnou vymazal v registru Run
Chci se tedy zeptat, jak to tam vymažu. Popřípadě nějak jinak. Nejsou to žádný aktualizace ale stránky s "lehkýma" holkama a tak...
- tereza
- Začátečník

-
Tak na to jsem už přišla, ale nevím, co můžu smazat a co by to mohlo dělat. Radši se ptám, abych něco nesmázla a pak mi nenajel počítač vůbec. Takže tam jsou:
1)ccApp (to vypadá podle cesty na Norton Antivirus 2005)
2)NvCplDaemon (RUNDLL32.EXE C:/WINDOWS/SYSTEM32/NvCpl.dll, NvStartup)
3)System service62*
4)System service63*
*U těch posledních dvou c:/Windows/etb/pokapoka62.exe respektive pokapoka63.exe
Pokud by mohlo být problémem něco z toho, tak napište, co mám smazat. Kdyžtak zkuste i jiný řešení. Díky
1)ccApp (to vypadá podle cesty na Norton Antivirus 2005)
2)NvCplDaemon (RUNDLL32.EXE C:/WINDOWS/SYSTEM32/NvCpl.dll, NvStartup)
3)System service62*
4)System service63*
*U těch posledních dvou c:/Windows/etb/pokapoka62.exe respektive pokapoka63.exe
Pokud by mohlo být problémem něco z toho, tak napište, co mám smazat. Kdyžtak zkuste i jiný řešení. Díky
- tereza
- Začátečník

-
Napište někdo, co by to mohlo dělat. Díky
A ještě mám jeden problém. Dosta často mi to vyskakuje do Windows. Třeba, když hraju hru, tak se mi zobrazí plocha, popřípadě to co je otevřeno ve Windows. Jako, když kliknu na klávesnici na tu klávesu pro Windows, akorát se mi neotevítá ani nabídka start. Prostě to tam jen vyskočí a nic. Ale dělá to i třeba na internetu. Píšu adresu a najednou koukám, že mi to nepíše. Okno mi nahoře zešedne a musím na to kliknou dole na panelu, nebo do okna abych mohla zase psát. U hry to taky stačí jen klinout na panelu a naskočí to, hra přitom pokračuje dál.
A ještě mám jeden problém. Dosta často mi to vyskakuje do Windows. Třeba, když hraju hru, tak se mi zobrazí plocha, popřípadě to co je otevřeno ve Windows. Jako, když kliknu na klávesnici na tu klávesu pro Windows, akorát se mi neotevítá ani nabídka start. Prostě to tam jen vyskočí a nic. Ale dělá to i třeba na internetu. Píšu adresu a najednou koukám, že mi to nepíše. Okno mi nahoře zešedne a musím na to kliknou dole na panelu, nebo do okna abych mohla zase psát. U hry to taky stačí jen klinout na panelu a naskočí to, hra přitom pokračuje dál.
- eMZet
- Začátečník

něco jsem našel - POKAPOKA - může to být obtížný hmyz SearchMiracle, alias EliteBar.
Tady ve fóru píšou o ručním mazání (smazat obsah c:/Windows/etb/):
http://www.computing.net/windowsxp/wwwb ... 39423.html a smazat ho z Runu,
ale je tam i odkaz na čistič - http://www.simplytech.it/ETRemover/ETRemover_v130.zip (snad jsem ho zkopl správně). Doufám pomůže.
Dá se případně hledat 'elitebar' i ve fóru http://www.viry.cz/forum/ (ale tam už jsem moc nebrousil).
Tady ve fóru píšou o ručním mazání (smazat obsah c:/Windows/etb/):
http://www.computing.net/windowsxp/wwwb ... 39423.html a smazat ho z Runu,
ale je tam i odkaz na čistič - http://www.simplytech.it/ETRemover/ETRemover_v130.zip (snad jsem ho zkopl správně). Doufám pomůže.
Dá se případně hledat 'elitebar' i ve fóru http://www.viry.cz/forum/ (ale tam už jsem moc nebrousil).
- tereza
- Začátečník

-
Zkusím to. Ale zda to pomůže, to uvidím časem. Dnes jsem to zakázala tam po spuštění, takže pokud by to bylo jako do teď, tak to vyskočí zase pozítří, doufám teda, že už ne.
Zkuste mi ještě poradit s tím druhým problémem. Vždy mi to teda "vyjede" z toho, co je spuštěný a ještě zavrčí disketová mechanika a rozsvítí se na ní to světýlko, jako když to chce disketu, akorát teď to zavrčí fakt jen krátce(oproti tomu, když to hledá disketu normálně) a pak se nic neděje. Můžu pokračovat zase v tom, co je rozdělaný. Třeba u internetu mi to nevadí(to jednou kliknu do okna a je zase aktivní, ale při hře je to na nic, když jsem každých pět minut zpět ve Windows. Netušíte, čím by to mohlo být?
Zkuste mi ještě poradit s tím druhým problémem. Vždy mi to teda "vyjede" z toho, co je spuštěný a ještě zavrčí disketová mechanika a rozsvítí se na ní to světýlko, jako když to chce disketu, akorát teď to zavrčí fakt jen krátce(oproti tomu, když to hledá disketu normálně) a pak se nic neděje. Můžu pokračovat zase v tom, co je rozdělaný. Třeba u internetu mi to nevadí(to jednou kliknu do okna a je zase aktivní, ale při hře je to na nic, když jsem každých pět minut zpět ve Windows. Netušíte, čím by to mohlo být?